Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 1-3 almeida olcay escude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Beşiktaş 11'i belli oldu. Cenk Hilbert - İbrahim Toraman - Sivok - Uğur Boral Veli - Hasan Türk Fernandes Olcay - Mustafa Pektemek Almeida Hasan Türk 11 oynuyor, nasıl sevindim anlatamam ya. Cidden maça olan heyecanım arttı. Toraman ise anlamadım, gerçi katı savunma istiyor olabilir Samet. Escude'de Sivok'ta sert oynayan adamlar değil, Toraman ile kapatmaya çalışacaktır bu açığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ruhum daraldı futboldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 onu yazmaya gelmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 öyle deme lama yıldız parlatıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Veli çıkana kadar iyiydi Beşiktaş, adam çıktıktan sonra resmen oyun mentalitesi değişti ... daraldım bende, uzun toptan vazgeçmek gerek, maça harika başlamıştık oysa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bizim futbolcuların tipleride değişmiş arkadaş hepsi gereğinden fazla zayıflamiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 abi cenk ne kurtardı ya, böyle günlerde adama hayranlığım artıyor cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 40 dk geçmiş şut yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 keşke 90dk hiç şut çekmesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ikinci yarıyı izleyemiyorum, aynı mı devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kaç kaç maç? 0-0 mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 0-0 biter yada ibb bi tane tıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 derken tıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 cihan hala yaşıyomuş orhan ak noldu acba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 abi eve kızlar geldi ikinci yarıyı izliyemedim oynaşmaktan ne oldu şut çektik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Kümeye oynarız bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 90 dk kosacak takım bu mu 60da pili bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 İzlediğim kısım ve genel yorumlardan şunu çıkardım ki, hazırlık dönemi az gelmiş bizim takıma. Maçın başında çok iyiydik, Veli sakatlanınca atak yapamadık dengeler bozuldu. 2. yarıyı izleyemedim de maç sonunda bayağı iyi oynamışız. Kanat oyuncularımız çok formsuzdu, herşeyden önce Mustafa daha hazır değildi. İstikrarsızlığımız devam ediyor, bunu aşmak gerek önce, Gerçi IBB bizim kocamız olduk artık, sezon açılışında IBB maçı kriter olmamalı değerlendirmek için Beşiktaş'ın halini asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 haftaya belli olur neyin noldugu ya beşiktaş gsden puan alabilrise kendine gelir biraz ama gs ezerse beşiktaş ilk 3 e zor girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 valla yenilse de koymaz, kimse birşey beklemiyor zaten. GS'ye yenilsek bile -ki yüksek ihtimalli bir beklenti bu- ardından elazığ-karabük-antep maçları var. Bu üç maçta alınacak puanlar kendine getirir. Gerçi Karabük deplasman, o da zor adfsad şimdi iyice baktım da, bizim fikstürde çok zor ya. Böyle üst üste rahat bir dönemimiz hiç yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Bizim maç oynanmadan zaaaalamaya geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Lig başında hiç bir şey belli olmaz daha, gerçi BJK'nin hali içler acısı ama derbilerin sonuçları belli olmuyor pek, bizi yener 3-4 haftalık streak yaparsanız takım gaza gelip ilk yarıyı bayağı iyi bitirebilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar