Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 1.Hafta | İBB- Beşiktaş| 19.08.2012 - 20:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş 11'i belli oldu.

Cenk
Hilbert - İbrahim Toraman - Sivok - Uğur Boral
Veli - Hasan Türk
Fernandes
Olcay - Mustafa Pektemek
Almeida

Hasan Türk 11 oynuyor, nasıl sevindim anlatamam ya. Cidden maça olan heyecanım arttı.

Toraman ise anlamadım, gerçi katı savunma istiyor olabilir Samet. Escude'de Sivok'ta sert oynayan adamlar değil, Toraman ile kapatmaya çalışacaktır bu açığı
Sosyal ağlarda paylaş

İzlediğim kısım ve genel yorumlardan şunu çıkardım ki, hazırlık dönemi az gelmiş bizim takıma.

Maçın başında çok iyiydik, Veli sakatlanınca atak yapamadık dengeler bozuldu. 2. yarıyı izleyemedim de maç sonunda bayağı iyi oynamışız. Kanat oyuncularımız çok formsuzdu, herşeyden önce Mustafa daha hazır değildi.

İstikrarsızlığımız devam ediyor, bunu aşmak gerek önce,

Gerçi IBB bizim kocamız olduk artık, sezon açılışında IBB maçı kriter olmamalı değerlendirmek için Beşiktaş'ın halini asdfsdaf
Sosyal ağlarda paylaş

valla yenilse de koymaz, kimse birşey beklemiyor zaten. GS'ye yenilsek bile -ki yüksek ihtimalli bir beklenti bu- ardından elazığ-karabük-antep maçları var. Bu üç maçta alınacak puanlar kendine getirir. Gerçi Karabük deplasman, o da zor adfsad

şimdi iyice baktım da, bizim fikstürde çok zor ya. Böyle üst üste rahat bir dönemimiz hiç yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...