Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 1.Hafta | İBB- Beşiktaş| 19.08.2012 - 20:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

olcay forvet arkasında her kolda oynuyor,veli box to box, oğuzhan forvet arkası wonderkid'i

http://noatsamisa.blogspot.com/2012/08/daha-iyisi-olabilir-miydi.html

noatsamisa'da harika yazmış, tam düşündüğüm ve anlatmaya çalıştığım şeyler yine

millet küçülmeyi yaş olarak takımı küçültmek olarak kabul ediyor sadece, ama şuana kadar işler o kadar iyi ki gidiyor ki mali olarak normalden kısa süre toplanma imkanımız var. Ha hızlı dönüş için ne gerek, adam parlatıp satmak gerek, Arsenal styla

Parlatıp veya tekrar parlatılıp satılabilecek çok adam var Beşiktaş'ta, kadronun kendini bulması gerek.

Burada Samet'i ne kadar destekliyor olsam da keşke Van Gaal gelseydi diyorum. Yıllık 3.5-4 milyon euro civarında istemiş Beşiktaş'tan ki büyük bir mali yükümlülük olsa da çok kısa vadede her şekilde başarı sportif pazarlamayı takıma getirir ve alınan riski karşılayabilirdi. Yine de büyük riskti yani küçülme küçülme derken gidip öyle bir kontrat imzalanması.

Ama Van Gaal en nihayetinde, Altınsay anlaşmıştı lan :(
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu adam parlatma işini hala oturup ciddi ciddi yazıyorsunuz bi umut sdfs

öyle bi model yok.bizim türk takımlarının yapacagı şey parlamışı alıp takıma monte edicek.onun yanında birileri kendini geliştirir parlarsa ne mutlu.da almeydayla toromanla olmaz o iş.

ernst gibi adamları gönderirsen takımdan.bi cacık olmaz

ama şimdi oturupta hayaller kurmayın

2 maglubiyet alsın takım hemen aurelyo yu koyarlar oguzhanın yerine.duruosa hala aurelio bilmiyorum sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

DoD said:

Abi Quaresma'yı satamıyorsunuz, kimi parlatıp satıcaksınız?

Ayrıca Quaresma,Simao ve Alves hala Beşiktaş futbolcusu =)) maaşları ona göre hesaplamak lazım.

Simao Espanyol'a gitti, Alves'i Sporting'e kiraladık. İkisinin de maaş yükü gitti bir tek Quaresma kaldı. Quaresma'nın maaşı da gittiğinde zaten bu takımda 2 milyonun üstünde para alan bir tek Mustafa, Toraman, Fernandes kalacak. Toraman'ı da bir şekilde göndersek görev tamam,

Ayrıca parlatıp satma illa 15-20 milyon eurolara adam satmak değildir. Bu ülkede bugüne kadar çalıştırdığı takımlarda sıfırdan adam çıkartıp başka takımlara satabilen tek tük adamlar olmuştur, konusundaki en iyilerden biri Samet Aybaba'dır.

Beşiktaş'ın içinde olduğu durumda yerli piyasada FB veya GS'ye 5-6 milyon euroya, olmadı İspanya'ya vs. de bu fiyatlarda adam satması kendisi rahatlatır.

Bende Muhammed 20'ye gitsin, Olcay yıldızını parlatsın transfer rekorlarına gitsin hayali içinde değilim zaten, ama olmayacak iş mi? Değil.

Samet Aybaba'nın scouting'inden çıkan Troisi daha bugün Juventus ile imzaladı. Demek ki zaman içinde bazı şeylerin gerçekleşmesi imkansız değil.

edit. Ha tabii ki uluslararası çapta çalışabilecek testisli bir menejere ihtiyaç var. İsterse Messi olsun, kendisini pazarlayacak bir menejer olmadan iyi fiyatlara çok zor transfer olur. Hem bonservis, hem maaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Simao gitsin diye 600k euro ödendi.
Alves'in yıllık ücreti düşüktü zaten çok önemli bir yük sayılmaz, ben olsam kadroda tutardım ofansif alternatif olarak.

Orada zaten en ciddi maddi yük Quaresma.

Gelelim asıl meseleye, diyecektim ki konuyu farkettim yeri burası değil,Beşiktaş konusuna yazarım asıl fikrimi.

Maça dönersek Avcı'nın İBB'si gitti, korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum, ama defansif olarak iyi kapanan bir anadolu takımına Quaresma'sız Beşiktaş ne kadar etkili oynayabilir bilemiyorum,ben beraberlik olur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...