Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 nolmuş bursa diye de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bayburt komik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 o değil de bursaya kursalarmış olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Frostbite said: o kampa girecek olanların suriyeli olduğu ne malum? zamanında ıraklı diye kürt nüfusunu çoğaltmadı mı özal? birde niye çiğli?? Ozalin en buyuk sucu kurtler doguda bokuyla oynarken bulgar gocmenlerine istanbulun yarisini verdi.neyin gocmeni turkunmu bulgarinmi o da anlasilabilmis degil ya kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bulgarlar ülkeyi bölmek istemiyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Suriyeden gelen 60.000 kisi de hepsi kandilden ozel egitimle gelmedi yani ,bu kadar paranoid olmsyin,bokunu yiyen deli diye dalga gecerler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ne diyosun sen kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 axedice said: Simide simit, çekirdeğe çekirdek diyin. Bide boyozun leş gibi yağlı bi börek olduğunu ve domatesin sonundaki es in gerekli olduğunu kabul edin. Şimdilik bunlar yeter. cevap verirsem yetmeyenler mi gelecek? yoksa kedi uzanamadığı ciğeremi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uMvhlWgM0uQ Tayfun Talipoğlu'nu dinleyin bu kamplar konusunda. İçeriden, farklı bir bakış açısı. Herşey yapılan propagandalar gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 tayfun talipoglu açısından bakarsak ohooo herkes bağlamayı asmıştı duvara bi köşede ağlıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 geçen gün izmirde bi süpermarkette (cigliye yakın) iki tip gördüm suriyeli midir kürt müdür anlamadım ama son derece kalitesizler, kuyrukta gotune kadar giriyor, eşyalarını banta senin eşyalarının dibine koyuyor, kredi kartıyla ödeme yaparken tepende dikiliyor felan. zaten bizim halkın eğitim/görgü seviyesi düşük, bi de suriyelileri pompaladigimizda iyiye ayvayı yeriz. hatayın reyhanlı ilçesine de kamp kurmuşlar, o reyhanlilar da kötü şöhrete sahip hem antakyada hem kibrista. kamp sonrası halini dusunemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 şimdi böyle deyince de ırkçı olmak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ya bişey dicem, şubat ayında medikal park'a bi sebep gittiğimdeki manzara şok ediciydi.. (medikal park - bostanlı girne) her yer suriyeli hasta doluydu.. hasta olduklarını söylemek çok zordu benim açımdan çünkü bırak çalışan gh'lara asılmayı hastanedeki her dişiye asılıyorlardı.. aralarında hesaplaşıyorlarmış bizim hazineyle. hesap çiğliye taşmış demek ki.. ya da taşınmış! ps:ben de diyorum kendi kendime hamam sezonu bursayı yakaladı izmir'de de diye.. hazine sezon formatına açılım getirmiş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Medikal Park zaten dincilerin sahibi olduğu bi yer. bir anda ortaya çıkıp süper ligde takımlara sponsor oldular falan. Emine Erdoğan'ın da gizli hissedar olduğu konuşuluyor. Doğrudur. gemicikler, paracıklar öyle düğünlerde takılan takıcıklarla zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 hazineyle aralarında hesaplaşan büyük taraf Suriye ama burada, sadece bizim emine sultan değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar