ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 imamizer said: söz konusuyla ilgilenmiyorum ama müzik konusunda her rapçi gibi cahil bir adam olduğunu söyleyebilirim. Yok lan kendisinin "gençlik dönemlerim" dediği günlerden sonra 2pac hakkaten icra ettiği müziğin ozanıydı. Cahil mi? Yazdığı sözlere bakarsak yaşadığı dünyayı çok iyi tanıyan ve çıplaklığıyla aktaran bir adam.Zaten sonrası "ağır fos/özenti/saçma olan ve eline mikrofon alan rap söyler" müziğine döndü.Lafın türkçe rap içinse diyeceğim yok hepsi fason. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Fistan said: adam mı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 orkyde said: yani bu yüzden ibretle takip ediyosun konuşmayı? askimemnudan mi ciktin kardes uc kez mi soylemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 adam sampleların bile kendisi yapıyo.yazdığı sözler edebi anlamda çok çok fazla.yani düşüncesini eleştirenlere tamamda adam müzik yapıyo.mühim olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 orkyde said: şuan tasavvufi rap piyasası hareketli çünkü. o ne lan edebi anlam denmiş asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 rap müzük uuuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ajdar da kendi müziklerini kendisi yapıyor. edebi anlamda süper olmasa bile bişiler de yazıyor önemli olan katılmak arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 sample :) pop :) güzel kıyas tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 önemli olan muz dasacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 http://www.karikaturbul.com/Content/Karikaturler/Yigit-Ozgur/lafini-unutma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Yazdığı sözler dünya edebiyat tarihinde okutulsa bile seni ezenlere sağlam mesaj çakmadan o iş olmaz yaptığı müziğin doğasına ters. Gider Amerika'lılara laf atarlar misal.Eleştirsene başındakileri halka yapılan haksızlıkları bir çıkıpta Erdoğan'a laf soksun misal o zaman elini öperim.Bu yüzdendir ki Türkiye'de rap piyasa müziğinden öteye gidememiştir.Hoş bütün dünyada aynı şekle döndü ama türkiyede hiç bir zaman olması gerektiği gibi olmadı. dipnot : incicilerin tüpüne zam, gazına zam, zam oğlu zam!Hani bize am daha raptir yani bunların yaptıklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Rap? Müzik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 oha 3d gif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 orkyde said: sample :) pop :) güzel kıyas tebrikler.. düşün işte! iki cıp çıs değil. koccca bi şarkı yazıyor ajdar. adamın işi zor. stresten saçları döküldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 sende haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 de ayrı ama orada canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 dasaaa said: de ayrı ama orada canım benim. Cuma cuma günaha sokucaksın beni dedim bak noldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 orkyde said: dasaaa said: de ayrı ama orada canım benim. Cuma cuma günaha sokucaksın beni dedim bak noldu şimdi? nasıl bi günah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 şimdi ben sana burda saysam sövsem desemki geber.bunun günahı kime?bana.o yüzden yeterince günahım var beniimm bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 hem cuma hem ramazan, double günah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Aluriel said: hem cuma hem ramazan, double günah? hem nasıl günah cehennem kombine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 günaha neden sokuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 muahahahhahaha gel gühana girelim! yahu dahi anlamına gelen de yi ayrı yazmayı öğrettim işte sana. ne kadar da feyzli bir iş yaptım bak. vallahi cennette yerimi garantiliyorum çok şükür. orkyde sen dev bir bitkisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orkyde Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 dev falan ayıp oluyo arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 http://i53.tinypic.com/4iovtz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar