Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucretsiz Yuksek Hizda VPN

Editor

Öne çıkan mesajlar

2mbitte sabit kalması imkansız direct downloadlarda

PPTP den giriyorsan görüş sağladığımız en büyük %10 kayıp olur
SSTP de ise yüksek şifreleme olduğu için en çok %45 e varan kayıp olur

Bu veriler tabiki maximum SSTP ile 100% performans ve kayıpsız kullananlarda var bağlandığınız yere download ettiğiniz servera göre değişimler olabiliryor.

ama senin dediğin %80 lik bir kayıp bu durum tek server rusyada ise olabilir

Mesela avrupanın online ayakta olduğu bir zaman torrentle denersen eminimki 8mbit in üstüne çıkacaksındır hatta bazı torrentlerde bölgelere göre yoğunluk varsa VPN siz halinden daha hizli çekebilme ihtimalin de var
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Bir şeyi kontrol eder misin, Instagram'a girilemiyor bu VPN açıkken. Internal server error alıyorum nedense. VPN kapalıyken sıkıntı yok.

Evet çok ilginç bir durum instagram i incelememiz gerekicek bu yapıda
Teşekkürler feedback için.

Rotweiler said:

Ben halen bağlanabiliyorum. Sanırım ben de aldım ücretsiz?

Paticik üyelerinin hepsi şuan ücretsiz kullanabilmektedir.
Mail adreslerini iletenler ve panele giriş yapanlar beta bittiğinde 3 ay boyunca ücretsiz kullanabilecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

editor kutun dolmuş.

Boşalttım

"roket adam" said:

Bu arada modemimden mi, başka bir şeyden mi bilmiyorum, bağlantım sürekli kopuyordu, VPN kullandığımda kopmuyor. Bağlantı sürekli aktif kaldığından mı acaba diye düşünüyorum ama bilemiyorum.

Öyle bişi olmaması gerek 45 saniye civari bağlantı kopmasına karşın timeout süresiniz var yani kolaykolay VPN kopmaz .
Ama bağlantım gidiyor diyorsunki buda ayrı bir konu VPN asla senin bağlantının kopmasını sağlamaz Hangi protokol ile bağlanıyorsun onuda yazarmisin SSTP pptp?

Birde tracert atarsan herhangi bir siteye vpn ile bağlıyken ve onuda bana özel mesajla ulaştırırsan sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kurumsal üyelerimize IPAD ve IPHONE5 veriyoruz

Çekilişle vereceğimiz ürünlerimiz Yıllık sözleşme yapan kurumsal üyelerimiz tarafından yapıyoruz şuan 50 civarı Kurumsal firmamız var bizden destek alan.

Birtürlü Bireysel müşterilere açılamadik. Samimi olarak diyebilirimki eğer bireysel bölüm koordinatörü olmak isteyen varsa bana ulaşsın.

Bu aralar yoğun olmamıza rağmen bireysel tarafta hedeflerin gerisindeyiz tarihler olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Merhaba,

Diğer arkadaşımız foruma ulaşamadağından bilgilendirmek istedim.
Şuan VPN kullanan Kişiler mail adresleri ve kullanıcı adlarıyla birlikte
[email protected] a mail atmaları gerekmektedir.Ücretsiz kullanmaya devam edebilmeniz için bu önemlidir.

Paticikten şuan VPN kullanan 58 üye vardır.Panel erişiminiz sağlandıktan sonra 1 adet Ömür Boyu,2 adet Yıllık ve 7 adet 3 aylık olmak üzere çekilişle 10 üyeye VPN hizmeti sağlayacağız.
Ayrıca çekiliş dışı bırakılacak 2 kişi Mayhem ve Myshkin adlı kullanıcılardır. Bu üyelere direct Ömür Boyu ve Yıllık ücretsiz verilmesi istendi tebrikler mailinizi bekliyoruz.

Tüm mail atan üyeler resmi açılışımıza kadar ücretsiz kullanma hakkına sahip olacaklardır.

Yeni Tester account isteyenlerde [email protected] a mail atarlarsa bilgileriyle beraber onlarada yardımcı olmaya çalışcağız.

Teşekkürler.
Cantug
Cabukvpn.com
Sosyal ağlarda paylaş

Birde belirtmek isterimki daha önceden Özel Mesaj ile yollanmış olan mail adresleri malesef şuan ulaşılamaz durumda olduğu için Maili ÖM ile atanlar tekrar mail ile ulaştırmaları gerekmektedir

Kullanıcı adı :
Mail :

Şeklinde [email protected]

Son olarak belirlenen paketler ve aylık fiyatları :

OnewayVPN : 3 TL (örnek: Youtube, Hulu, Netflix)
Ekonomik : 9 TL
Unlimited : 25 TL
Kurumsal : 45 TL

Eco Kotalı : 25GB/2 TL Ömürboyu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...