Editor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 2mbitte sabit kalması imkansız direct downloadlarda PPTP den giriyorsan görüş sağladığımız en büyük %10 kayıp olur SSTP de ise yüksek şifreleme olduğu için en çok %45 e varan kayıp olur Bu veriler tabiki maximum SSTP ile 100% performans ve kayıpsız kullananlarda var bağlandığınız yere download ettiğiniz servera göre değişimler olabiliryor. ama senin dediğin %80 lik bir kayıp bu durum tek server rusyada ise olabilir Mesela avrupanın online ayakta olduğu bir zaman torrentle denersen eminimki 8mbit in üstüne çıkacaksındır hatta bazı torrentlerde bölgelere göre yoğunluk varsa VPN siz halinden daha hizli çekebilme ihtimalin de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ilginizden dolayi tesekkur ederiz 40 tan fazla paticik uyesi vpnimizi kullandi 25 kisiye 3 ay ekstra acilistan sonra ucretsiz kullanma hakki atadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bir şeyi kontrol eder misin, Instagram'a girilemiyor bu VPN açıkken. Internal server error alıyorum nedense. VPN kapalıyken sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ben halen bağlanabiliyorum. Sanırım ben de aldım ücretsiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 "roket adam" said: Bir şeyi kontrol eder misin, Instagram'a girilemiyor bu VPN açıkken. Internal server error alıyorum nedense. VPN kapalıyken sıkıntı yok. Evet çok ilginç bir durum instagram i incelememiz gerekicek bu yapıda Teşekkürler feedback için. Rotweiler said: Ben halen bağlanabiliyorum. Sanırım ben de aldım ücretsiz? Paticik üyelerinin hepsi şuan ücretsiz kullanabilmektedir. Mail adreslerini iletenler ve panele giriş yapanlar beta bittiğinde 3 ay boyunca ücretsiz kullanabilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 panele girenler derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ben mail ilettim ama panel bilmiyorum. link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mail gelicek size ayrıca herkese atınca burdanda paneli yazıcam linkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bu arada modemimden mi, başka bir şeyden mi bilmiyorum, bağlantım sürekli kopuyordu, VPN kullandığımda kopmuyor. Bağlantı sürekli aktif kaldığından mı acaba diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 editor kutun dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 CthuLhu said: editor kutun dolmuş. Boşalttım "roket adam" said: Bu arada modemimden mi, başka bir şeyden mi bilmiyorum, bağlantım sürekli kopuyordu, VPN kullandığımda kopmuyor. Bağlantı sürekli aktif kaldığından mı acaba diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Öyle bişi olmaması gerek 45 saniye civari bağlantı kopmasına karşın timeout süresiniz var yani kolaykolay VPN kopmaz . Ama bağlantım gidiyor diyorsunki buda ayrı bir konu VPN asla senin bağlantının kopmasını sağlamaz Hangi protokol ile bağlanıyorsun onuda yazarmisin SSTP pptp? Birde tracert atarsan herhangi bir siteye vpn ile bağlıyken ve onuda bana özel mesajla ulaştırırsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hayır, vpn'siz bağlantıda kopuyor, vpn ile bağlanınca sabit kopmadan kalabiliyor demek istiyorum. sanırım modemin bağlantıyı atıl görüp kesmesiyle ilgili bir konu. sorun değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Hmm o daha iyimiş işte... Cabuk VPN kullanın internetiniz kopmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Kurumsal üyelerimize IPAD ve IPHONE5 veriyoruz Çekilişle vereceğimiz ürünlerimiz Yıllık sözleşme yapan kurumsal üyelerimiz tarafından yapıyoruz şuan 50 civarı Kurumsal firmamız var bizden destek alan. Birtürlü Bireysel müşterilere açılamadik. Samimi olarak diyebilirimki eğer bireysel bölüm koordinatörü olmak isteyen varsa bana ulaşsın. Bu aralar yoğun olmamıza rağmen bireysel tarafta hedeflerin gerisindeyiz tarihler olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Valla ben suan için gayet memnunum. Torrent ve download denemedim ama vps ile stream sitelerinden rahatça video vs izleyebiliyorum. Şimdi beleşçi patiler ne kadar daha kullanabilecek böyle? Birde panel için e-mail adresimizi sana mı göndermek gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Evet mail adreslerini bana bildirmeniz gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 öm gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Hala mail adresi gönderebiliyo muyuz? Şu vpn sayesinde uzaydan atlayan panpayı takılmadan izleyebildim mutlu mesut etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 merhabalar hideipvpn cadılar bayramı dolayısıyla %30 indirime girmiş ve benim alacağım paket 4.19 usd olmuş. sorum; bu aylık 4.19 u verdik, diğer ay renew falan edince aynı fiyat mı uygulanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 sanmıyorum öyle olacağını normal fiyat uygulanır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 1 yıllık falan çok hesaplı olabilir yani. vpn almayı düşünen varsa çok uygun şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Merhaba, Diğer arkadaşımız foruma ulaşamadağından bilgilendirmek istedim. Şuan VPN kullanan Kişiler mail adresleri ve kullanıcı adlarıyla birlikte [email protected] a mail atmaları gerekmektedir.Ücretsiz kullanmaya devam edebilmeniz için bu önemlidir. Paticikten şuan VPN kullanan 58 üye vardır.Panel erişiminiz sağlandıktan sonra 1 adet Ömür Boyu,2 adet Yıllık ve 7 adet 3 aylık olmak üzere çekilişle 10 üyeye VPN hizmeti sağlayacağız. Ayrıca çekiliş dışı bırakılacak 2 kişi Mayhem ve Myshkin adlı kullanıcılardır. Bu üyelere direct Ömür Boyu ve Yıllık ücretsiz verilmesi istendi tebrikler mailinizi bekliyoruz. Tüm mail atan üyeler resmi açılışımıza kadar ücretsiz kullanma hakkına sahip olacaklardır. Yeni Tester account isteyenlerde [email protected] a mail atarlarsa bilgileriyle beraber onlarada yardımcı olmaya çalışcağız. Teşekkürler. Cantug Cabukvpn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 cantug said: Ayrıca çekiliş dışı bırakılacak 2 kişi Mayhem ... Bu üyelere direct Ömür Boyu ... ücretsiz verilmesi istendi tebrikler mailinizi bekliyoruz.asfdsdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 cantug said: Ayrıca çekiliş dışı bırakılacak 2 kişi Mayhem ... Bu üyelere direct Ömür Boyu ... ücretsiz verilmesi istendi tebrikler mailinizi bekliyoruz. lololol mayhem strikes again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Birde belirtmek isterimki daha önceden Özel Mesaj ile yollanmış olan mail adresleri malesef şuan ulaşılamaz durumda olduğu için Maili ÖM ile atanlar tekrar mail ile ulaştırmaları gerekmektedir Kullanıcı adı : Mail : Şeklinde [email protected] Son olarak belirlenen paketler ve aylık fiyatları : OnewayVPN : 3 TL (örnek: Youtube, Hulu, Netflix) Ekonomik : 9 TL Unlimited : 25 TL Kurumsal : 45 TL Eco Kotalı : 25GB/2 TL Ömürboyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar