ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 İngiltere'deki ekvador büyükelçiliğine sığınmış, ingiltere elçiliğin etrafını sarmış, bunlar da vermeyiz diyorlarmış. ingilizler operasyon yapmayı planlıyormuş elçiliğe almak için adamı. biraz araştırdım da ufak ama baya sağlam bir ülke gibi duruyor ekvador siyasi olarak. http://www.bbc.co.uk/news/uk-19281492 http://news.bbcimg.co.uk/media/images/62317000/jpg/_62317127_015732473-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ingiltere basacakmış hacutlar konsolosloğu... eğer bassın ben ekvador'un yerinde olayım,o ingiliz konsolosunu çükünden tavana asıp poposuna terlikle vururum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 haziranda siginmis zaten adam. su ana kadar da multeci sifatiyla kaliyordu heralde. simdi tam siginma hakki vermis ekvador. iyi de yapmis. herkesin de gotu yemez ingiltere/amerikanin verin bize dedigi adama siginma hakki vermeye. tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 sadasdas lan ülkelerindeki tüm petrol kuyuları britishpetrola ait ne güçlüsü.amerikanın arkabahçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Dun haberlerde vardi. Ingiltere adami teslim etmezseniz diplomatik ayricaliginizi yok sayariz diye tehdit ediyor Ekvador'u. Kimse dokunamasa keske su adama da yaptigi seye devam etse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 basarlar basmazlar orasını bilmem de sonuçta bu adamın ismi havalimanlarına verilmiştir. havalimanından nasıl kaçacak ki orası mühim ya da herhangi bir sınırdan? sonuçta filmlerdeki gibi 4 araba çıkarıp fake atmaya çalışmayacaklarına göre lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 kacmistir coktan. o konsoloslugun altinda tunel var, direk ekvatora cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ekvator ülke değil kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ekvador Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ekvator Ginesi var mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 gine değil arkadaşım. Yine ya da gene... Gine nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 assanj bu topiği okusa sizin insanlığınıza koyiyim diyip bu işleri bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=P86fPsC_cCQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 asıl dasaaa'nın kirli çamaşırlarını ortaya döker patileaks okurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 napıcakmıs ingiltere asanjı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 eski haber bunlar geriden gelionuz. ingiltere alıp isveçe verecek isveçte usaya göndericek orada espionage dan asıcaklar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 "All your #Assange are belong to us" - #Ecuador. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Adamlar elemani ibreti alem olsun diye ABD de sallandiracaklar. Butun tatava bu. Hos Assange i Ekvador a nasil kaciracaklar, Ingiltere nin ortasindan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ingiltere uluslararası diplomasiyi falan ittiredip bodoslama operasyon yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 şimdi cableları okuyordum da aklıma geldi bi tane bakan mı ne pedofili ve uyuşturucu kaçakçısı falan diyordular o kimdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 buna tecavüzden hüküm giydirmeye calısıyorlardı en son. bu ekvador olayınıda 1-2 ay önce tv de izlemiştim sanki ya haber eski ya ben kelebek etkisi kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 mani said: asıl dasaaa'nın kirli çamaşırlarını ortaya döker patileaks okurduk. abi japon liseli kız mıyım ben? nereden geldi bu merak? hayır neden dyna değil, estel değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Bu arada BBC'deki haberin hemen yanındaki haber de çok ilgi çekiciymiş http://www.bbc.co.uk/news/magazine-19199411 Arctic Ramadan When do you eat if the sun never sets? Seneye sağlıklı oruç tutmak için neler yenilmesi lazım haberleri bekliyorum BBC'den. Bir de kameraman yollarlarsa Jet imam haberi de çekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Liseli kizdan betersin olm sen. Liseli kizlar bile paylasimda cigir aciyor, hani kac tane fotografini koydun ? Fake misin nesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 liseli kız seksiliğim yok abi. bi etek düşündüm şimdi üstümde. elimde lolipop falan. ı-ıh. bildiğin midem kalktı. hiç hoş değilmiş.ç çirkin bi adamım olm. ne fotosu allasen. vesikalık çektirmeye gittiğimde falan bile adamla karşılıklı bakışıyorum. foto çektirmek istediğine emin misin? dünya buna hazır değil bakışı atıyor adam. ben de ama devlet istiyor bakışı atıyorum. adam da john lennon gözlüğü takıp devletlerin olmadığı bi dünya istiyorum bakışı atıyor. ben de hadi abi fotoyu çekelim de gideli bakışı atıyorum. öle hep onun yerine size montana'daki ilginç hava fotosunu vereyim http://s.ngm.com/2012/09/extreme-weather/img/montana-thunderstorm-615.jpg siz de haberi de okuyun hatta. güzel bak haber. http://ngm.nationalgeographic.com/2012/09/extreme-weather/miller-text Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar