Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 aahaha yok benim 1-2 haftam daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ne guluyon. gulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 EveryKindOfCat said: Ülkem topraklarında çocuğun gözü açık renk olsun diye köylerde limon da sıkarlar gözüne yavrunun. "Benim de maviydi bebeyken" demek isterdim. hangi ülke abi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 NoTwisT said: Arkadasim sarisin, duz sacliydi kucukken. Simdi siyah kivircik sacli. mezardan mendel çıkacak sandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Red said: mesela kıl köklerim hala sarı.yarıya kadar sarı geliyor yarıdan sonra simsiyah sdfs o başka şey abi dip boyan gelmiş senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Gözler maviden kahverengine saçlar sarıdan kumrala Güneşte çok kalmayla saçların sarı olması alakalı mı? Bu kızıl sakallıların gen haritası acaba eski hitit, frig, yunan, urartu vs ile alakalı olduğu olabilitesi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bi de eskiden bi forumdan bi genç tanıyodum. kızıl saç, kızıl sakal falan. irlandalı lakaplı. çok güzel bi kombo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Benim gözler maviden yeşil oldu ilginç ha bide sakallar çene ve üst dudak etrafında sararıyor kızıllaşıyor uzadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 fenn said: Gözler maviden kahverengine saçlar sarıdan kumrala Güneşte çok kalmayla saçların sarı olması alakalı mı? Bu kızıl sakallıların gen haritası acaba eski hitit, frig, yunan, urartu vs ile alakalı olduğu olabilitesi nedir ? Dipte siyah olan sakalın uzadıkça kızıla dönmesi vücudun her biryere siyah pigment yetiştirememesiyle alakalı olabilir ama ortada bir akrabalık varsa Kelt veya Aryanlarla vardır muhtemelen. Her renkli saç/kıl mutasyonu aynı genden kaynaklanmayabilir, mesela Avustralya'daki Negroidlerde sarışınlık var ama Avrupa'nın sarışınlarıyla aynı genden kaynaklanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar