samaella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Selamlar, Ekran kartımın fanı dönmemeye başladı. Elledim baktım fan zorlanıyor elleyince. Çıkartıp kontak sprey sıkmıştım düzeldiydi 1 ay önce. Bu aralar gene problemi yaptı. Fanı çıkartıp board üzerindeki 12V soketine taktım fırtınalar çıkartırcasına çalıştı. Fakat fanı kartın soğutucusu üzerine monte ettiğm zaman dönmemeye başlıyor. Vidaları biraz bollatınca dönüyor ama bu seferde ses yapıyor. Vidaların altına lastik koydum ama gene dönmedi. Hani vidalanan yer ile pervanenin bir alakası yok,anlamıyorum nedendir. Vidaları baya bollatıp deneye deneye yaptım bişiler, arada çalışırken vidası fırladı onu taktım gene yerine. Derdi nedir bu pervanenin !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 xfx gibi bir markanın fanından beklenecek bir şey. az daha para verip keşke sapphire veya msi alsaydın hiç bollatırmaya, vida fırlattırmaya gerek kalmazdı. 6850 fanları satılıyor değiştirmeni öneririrm. //edit merak ettim 6850 fanı satılıyormu diye sitelere baktım ve satılmıyor. hurda bir 6850 bulup ondan takılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ekran kartı alırkene insan bu hataya düşüyo, bende 15 20 tl daha ucuz olsun diye abudik gubidik markalar alınıyore, örnek leadtek gts450, sonrada sorun çıkıyo, bilinen markalardan şaşmamak lazım, ama genede elektronik parçalar şans işi, hiç sorunsuz kullananlarda var. oem fan'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 asus ve sapphireden şaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Leadtek uzun zamandır piyasada olan bir marka. Hatta bazı dönemler piyasanın en iyi F/P kartlarını satmış bir marka. Gayette bilinen bir marka. XFX'de 3-4 senedir bu piyasada olan bir marka. Kullanmadığım için kalitesi hakkında birşey diyemeyeceğim ama uzun süredir sorunsuz kullanan arkadaşlarım var. Ekran kartı alırken kalitesini ispatlamış Sapphire, HIS, MSI, vs varken XFX almayı pek düşünmem açıkçası. Uzun süreli bir yatırım yapıyorsunuz sonuçta. OEM olarak direk 6850 için fan arasan bulamazsın. OEM fanlar genelde 1 den çok modeli destekleyecek şekilde çıkıyorlar. 7xxx serisi için bile oem fanlar bulunmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Arkadaslar sizin duymadiginiz markalar kotu olmuyor. Leadtek e falan kotu diyip komik olmayalim. Xfx de, leadtek de kabul edilir vendorlardir. Elektronk problemi her markada cikar, onemli olan markanin problemi nasil cozdugudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ya işte işin ilginç yanı fan çalışıyor. Soğutucu üzerine monte edince nedense zorlanıyor ve saçmalıyor. Ama fan alttan neden zorlanabilir onu çözemeim. Monte yeri alakasız yerde mekanizmayla. Vidalarda cücük kadar 3 diş giriyor zaten hafif bollatınca titreşimden bir süre sonra fırlıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Elindeki parcada sorun cikinca uzerinde yazan isme bakip laf atmak baya komik olmus. Bilgisayar parcalari narinler oldukca, ne kadar test yapilsa da fabrikadan ciktiktan sonra kargoydu, rafa konmasiydi derken ureticinin eline ulasan bircok parca sorunlu oluyor. Bir parcayi aldiktan sonra ilk yapacaginiz sey stress testi yapmak olmali ki sorun cikarsa hemen geri iade edip yenisini talep edebilesiniz saticidan. XFX de Leadtek de oldukca duyulmus ve kaliteli markalardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 xfx fani cok bagrio benimki jet motoru gibi mumkunse cift fanli modellere yonelin onlar herhalde daha az ses cikartir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Distürübütöre götürdüm direk. 10 dakika içinde değiştirdiler hemide 6870 ile :D Normalde çift fanlı veriyoruz ama elimizde kalmamış dedi adam bide :D sevdim seni xfx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 gozun aydin KHaRoN said: Elektronk problemi her markada cikar, onemli olan markanin problemi nasil cozdugudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar