Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 hee beğenmedim şınayderi olmayacak duaya amin diyoruz her sefer'nde timsaha yatioyruz akli basinda olan adam schneider trye gelmeyecigini az cok kestirir bosuna zamanini harcamaz gider baska topcu bakar al belhanda kluble anlasinca BELHANDA BITMIS dediler sonra oyucu turkiye mi turkiye nerde la diyince beklemye alindi oluyor yoneticler default olarak sanki herkese trde oynamaya can atiyor trasfere giristigi icin duzgun kimse alinamiyor son bir iki gundede artiklari topluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yıllık 5-6m a gelir neden gelmesin, gs aşkına degil paraya gelcek soncta adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 terim o parayı verdirtmez hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ondan olmaz zaten bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bir önceki sayfandaki yorumdan daha çok o anlaşılıyo zap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sinayderde tek puruz ailesi kalmış dedi başkan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Inter'le görüşmeler olumlu olmuş. Bir de listemizde Carlinhos, Sneijder ve Chadli varmış. Liste süper de hepsini alsam direk tutulamaz hale gelirsin. Serin hikaye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 İNANIRSAK OLUR sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 şınayderin gelmesine ihtimal vermiyorum, tafarel carlinhosu kolundan tutup getirir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 chadli ney ki? o kadar senelik fm kariyerimde 1 kere adını bile duymuş değilim. bişi olmaz o adamdan asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 gun birlik olma gunudur hadi hepimiz hepbirlikte kremliyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bck said: sinayderde tek puruz ailesi kalmış dedi başkan... Meloya soyleyelim dove dove getirsin pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sinayderin kaynı sorun çıkarıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 guernica said: chadli ney ki? o kadar senelik fm kariyerimde 1 kere adını bile duymuş değilim. bişi olmaz o adamdan asdfsdf Adam gerçek hayatta baya iyi tabi bilemiyorum fm de nasıl yapmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Wesley çok zor ama alabilirsek müthiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 BlueDreams said: guernica said: chadli ney ki? o kadar senelik fm kariyerimde 1 kere adını bile duymuş değilim. bişi olmaz o adamdan asdfsdf Adam gerçek hayatta baya iyi tabi bilemiyorum fm de nasıl yapmışlardır. twentede ki mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 evet. Ama Steve McLaren bırakmayacağız falan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 surdan sorsaniza bi geliyor muymus https://twitter.com/NChadli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Sneijder umarım gelmez GS'ye , hiç gerek yok böyle bir adama bence. Para ve vakit kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bu Sneijder, Ronaldinho gibi isimlere gelmesin diyenleri tek tek yakalayıp vurasım geliyor. Ya adamlar gelsin, istediği takıma gelsin, izleyelim adamları genç oyuncular izlesin örnek alsın biraz vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 o ayarda kim geldi abi daha once gelebiliyorsa gelsin tabi ama butun transferi bu adamlar uzerine kurup sonra transfer olmazsa sorumlusu benim demenin mantigi ne onu anlamiyorum ben olmuyorsa olana bakicaksin her sene ayni hikaye son hafta patlak krasic tarzinda bir herif gelicek sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 BlueDreams said: Bu Sneijder, Ronaldinho gibi isimlere gelmesin diyenleri tek tek yakalayıp vurasım geliyor. Ya adamlar gelsin, istediği takıma gelsin, izleyelim adamları genç oyuncular izlesin örnek alsın biraz vs... Nasıl yata yata 3-4 m EUR kazanılcağını öğretirler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ya iyi de adam da diyor ki gelicekse top tier adam gelsin yoksa gelicek adamın kadromdakinden çok da bi farkı olmaz devre arasında. Bir Riera vardı patlak transfer dediğimiz o da toparlandı utandırdı şahsen beni. Ben bu yönetimin transfer konusunda baya başarılı buluyorum o yüzden adamlar işini biliyor demek lazım. Evet Ronaldinho için de dendi bunlar sezon başında, aç bi bak ne yapmış adam bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/80036/aysaldan-sneijder-aciklamasi demiş zaten ünal başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 şınayder takip ettiğim kadarıyla hırslı kuvvetli bir eleman ya ronaldinho gelse 2 güzel çalım 1 efsane golle bizi kandırır.ama sezon boyu napar bilinmez ama sanki şınayder gelse öyle yapmıcakmış gibi bi izlenime kapıldım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar