Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

hee beğenmedim şınayderi

olmayacak duaya amin diyoruz her sefer'nde timsaha yatioyruz

akli basinda olan adam schneider trye gelmeyecigini az cok kestirir bosuna zamanini harcamaz gider baska topcu bakar

al belhanda kluble anlasinca BELHANDA BITMIS dediler sonra oyucu turkiye mi turkiye nerde la diyince beklemye alindi oluyor

yoneticler default olarak sanki herkese trde oynamaya can atiyor trasfere giristigi icin duzgun kimse alinamiyor son bir iki gundede artiklari topluyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

o ayarda kim geldi abi daha once

gelebiliyorsa gelsin tabi ama butun transferi bu adamlar uzerine kurup sonra transfer olmazsa sorumlusu benim demenin mantigi ne onu anlamiyorum ben

olmuyorsa olana bakicaksin her sene ayni hikaye

son hafta patlak krasic tarzinda bir herif gelicek sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyi de adam da diyor ki gelicekse top tier adam gelsin yoksa gelicek adamın kadromdakinden çok da bi farkı olmaz devre arasında.

Bir Riera vardı patlak transfer dediğimiz o da toparlandı utandırdı şahsen beni. Ben bu yönetimin transfer konusunda baya başarılı buluyorum o yüzden adamlar işini biliyor demek lazım.

Evet Ronaldinho için de dendi bunlar sezon başında, aç bi bak ne yapmış adam bu sene?
Sosyal ağlarda paylaş

şınayder takip ettiğim kadarıyla hırslı kuvvetli bir eleman ya

ronaldinho gelse 2 güzel çalım 1 efsane golle bizi kandırır.ama sezon boyu napar bilinmez

ama sanki şınayder gelse öyle yapmıcakmış gibi bi izlenime kapıldım sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...