Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 fenerlilerin umudunu öldürme aqu.şuan ellerindeki tek malzeme o yoksa hepimiz burakın yere atladığı pozisyonları biliyoruz da işte bırakın eğlensinler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Zegna said: bugunku olaydan bahseden kim? buragın hırsızlıgı giflere swflere konu oluyor artık lol. giflere swflere konu olması normal. zira fenerbahçeliler genel olarak bu tür olayları fazla abartmak, tutunacak dal olarak görmek gibi bir eğilimdeler. Nasıl biz 5-1 yendiğimizde pek tantana etmemişken (Hatta öncesinde BJK'yı sadece yerli oyunculardan oluşan kadromuzla 6-0 yendiğimizde ses çıkarmamışken) FB yıllardır 6-0 tantanası yapıyor. Adamlar bizim UEFA'yı aldığımız gibi kutluyorlar, kim bilir yarın öbür gün UEFA falan alsalar neler yapacaklar? Aynı şekilde yıllardır Lugano gibi kasap ve Emre gibi hem terbiyesiz hem de Burak'tan daha fazla (kendi tabirinizle) "emek hırsızı", hatta Anelka gibi Burak'ı kat kat katlayan elle gol atan hatta "El Feneri" diye manşetlere konu olan adamlarla dolu olmasına rağmen gelip Burak'a saldırıyorlar. Hayır, şikesi mahkemeyle kanıtlanmış bir kulüp taraftarının başkasını hırsızlıkla suçlaması nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 7 yil oldu ayni yalandan bikmadiniz, anelka elle gol atmadi. baros'un kariyerini emre bitirmedi. efendime soyleyeyim fenerbahce futbolcu ogutme fabrikasi degil. meireles de tukurmedi daha soylenmeden soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Rewendor said: Hayır, şikesi mahkemeyle kanıtlanmış bir kulüp taraftarının başkasını hırsızlıkla suçlaması nedir? bütün suç burakta. şu çıkışı fenerde beşiktaşta değil de trabzonda yapıp oradan da galatasaraya güzel bir miktara gelince herkesin baş düşmanı oldu. adamın götünde torpil patlattılar, hep birlikte ayıplayacağımıza ilk okul çocukları gibi zuhahaha çekildi. taraftar olmak başka fanatik olmak başka. bence bir kulüp taraftarının değil, bir kulüp fanatiğinin desek daha doğru olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Burak kendini bilio sölemiş zaten ben hırsızım diye bundan sonra çalmamaya çalışırım diye kamuoyu bağrına basar artık burağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yalniz komedi surada basliyor ki, burak'in gotunde torpil patlamadi bi kere. zarar gordu, trabzon seyircisi de zatne insan degil, o yuzden atar, sasirmadik. gecen sene trabzon-fenerbahce playoff macinda emre'nin kafasina 100 tane cisim atildi, zokora emre'nin erkekligine saldirdi, 'sadasdfasdsdas' diye guldu burada onlarca galatasarayli. burak'in gotune atilan cisimde kafasini tutmasi tabi ki komedi, lakin o cismin atilmasini savunan yok. yalniz bundan tam 8 ay once fenerbahceli futbolculara atildiginda oh olsun diyenlerin bunu demesi komiklikten ote birsey degil. kavurma, sana kisisel olarak soylemiyorum. burada 5-6 kisi vardi o macta oh olsun tarzi mesajlar atan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 fizban said: 7 yil oldu ayni yalandan bikmadiniz, anelka elle gol atmadi. baros'un kariyerini emre bitirmedi. efendime soyleyeyim fenerbahce futbolcu ogutme fabrikasi degil. meireles de tukurmedi daha soylenmeden soyleyeyim. Anelka elle gol attı. Bayağı bariz şekilde elle atılmış bir gol o. Eline çarptıktan 1 saniye sonra topun havalandığı fotoğrafı koyup da "bakın elle arada boşluk var" demekle elle atıldığı gizlenmiyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam o dönem FB'nin 2-3 tane elle gol muhabbeti dönmüştü. Baros Emre olayında Emre'nin kasıtlı yaptığına inanmıyorum ben de, zaten onu söylemedim. Emre terbiyesiz dedim. Rakip oyuncunun boğazına sarılan, yeri geldim mi rakibe tekme tokat atan, basın tribününe hareket çeken (gerçi bunda haklıydı bence kısmen), teknik direktörünü yumruklayan, yeri geldim mi sakatlayacak faul yapmaktan çekinmeyen, hangi takıma giderse bi anda o takımlı olan (en son çocukluğumdan beri At. Madridi izlerim dedi daha ne olsun?) bir adam. Hani çok konuyla alakalı değil de madem söyledin diğer konulara gelirsek FB şu anda futbolcu öğütme fabrikası değil evet. Tuncay-Serhat'lı dönemde geçici olarak böyle bir havası vardı, kısmen de haklı bir ünvandı, ama sonrasında üzerine yapıştı. Meireles'in tükürüp tükürmediğini bilmiyorum, tükürük genel olarak ekstra iğrendiğim bişi olduğundan piksel piksel salya avcılığına çıkmadım. Ama denk geldiğim 1-2 videoya bakarsak tükürdüğünü de tükürmediğini de haklı gösterebilecek videolar var. Ama tükürse de tükürmese de 11-12 maçlık bir ceza eşşeğin kulağına su kaçırmaktı, saçmaydı. Ha, bir de tükürmediyse eğer o zaman tükürdü diyen hakeme ceza gelmeli, ona da bir şey demeden kapattılar olayı, ne şiş yansın ne kebap oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 elle gol atmadi. kaleciye faul yapti eliyle. 8 yil once olan olayi her seferinde burada tartisiriz her seferinde mhmmmm dogurymus el yok ama sonucta el var dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Keşke daha fazla atsa kendini Burak. Kızınca çok güzel oluyorsunuz. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Hiçbir zaman el yok demedim, her seferinde el var dedim ve hala söylüyorum. El var çünkü. Olmadığına dair tek "kanıt" (olarak ileri sürülen şey) olay anından 1 saniye önce veya sonra çekilmiş topun tam ele temas etmediği bir foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ben de diyorum iste uzatilmasin, meireles'e tukuruk olmamasina ragmen tukurukten ceza verilmesini savunan adnan ozturk gibi, sadri sener gibi yoneticilerin oldugu yerlerde sike yapalim, 17 mac kazanalim. arada bir gs bir trabzon maclarini satin almiyoruz zaten onlari da yeniyoruz. dinsizin hakkindan imansiz gelir stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 1.5 yil once hatirliyorum anelka 5 gol atti elle demistin, sonra geri adim atmistin. yok bulamadim yok bisiler demistin. aradim simdi bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 O sezon Nobrenin boş kaleye golü atmayıp altıpasta kendini atıp Samsunspor kalecisini attırıp penaltı alması gibi oscarlık hareketler bile vardı. Eller de gırlaydı. Ama sezonun en tatlı maçı da 5-3'lük Manisa Fener maçıydı Denizli maçını saymazsak. O Nobrenin kendini atmasını bulana dürüm kola benden bu arada. Ahhaha bu maçtı evet. http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/360833.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Aramana gerek yok, sorsan söylerim :) 5 demedim, o dönem fenerin tek olayı değildi atıyordu elle demiştim. Abartmak için ya da vurgu için 5 demiş olabilirim belki ciddi olmadan. Bi de burasını tam hatırlamadım ama sırf Anelka dememişimdir Fener demişimdir. "Anelkanın golü o dönemki fenerin tek elle attığı gol değildi böyle bikaç tane daha oldu" demişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yine bir galatasarayli inkari http://forum.paticik.com/read.php?29,5750271,5809064#msg-5808984 Rewendor said: hala gülüyor zaten şikeye dair bir şey de yok. Adamlar puan alamazlarsa küme düşecekler, bundan daha büyük teşvik mi var, prime mrime gerek mi var? Maç uzadı diyenler de uzayan maçın tam tersine fenere yaradığını gözardı ediyor. O maçların aynı saatte başlamasının bir sebebi var. Fener ertelenince gs maçının skorunu biliyor ve ona göre oynuyor. Ki o sezon incelenirse fenerin kapısına kilit vururlar heralde Hadi ilginç penaltılar kartlar ofsaytlar her sezon oluyor da, o sezon Anelka'nın elle attığı 4-5 gol falan var üzerine. "El feneri" sezonu o sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 haa, Anelka demişim hakkaten. anelkanın değil fenerin diye düzelteyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Elle atılan gölü kendini yere atan futbolcuyla nasıl kıyaslıosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 gol elle atılmadığı için problem yok ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Hangi renkli takim daha yavsak oyunculara sahip kiyaslamasi yapilmaliydi, burakla patlak vermesi iyi oldu. Ee anelka falan diyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 emek hirsizi lafida sikecilerin agzinda daha hos duruyomus zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hagi'nin dediği gibi hirsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 reampage said: Elle atılan gölü kendini yere atan futbolcuyla nasıl kıyaslıosunuz ? iş "emek hırsızlığı" veya "hakemi kandırıp haksız kazanç elde etmek" raddesinde değerlendirildiğine göre kendini yere atarak bedava penaltı almakla atamayacağı golü elle atarak bedavadan gol yazdırmak arasında fark yok. Tam olarak bu noktada kıyaslıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Elle atılan gollerin hakem hatası payı daha fazla art niyet ikisindede var fakat ben elle atılan golü göremeyen 2 tane hakemde yine art niyet ararım. Ama kendini yere atmak başka birşey hani bide bunu yapıp bile bile dönüp acaba yedimi lana diye hakeme bakmak kadar iğrenç bişi yok kusura bakmayın. Bunu Galatasaray taraftarının kabullenmesi kadar rezalet bişi olamaz Allahtan var etrafta bir kaç gsli Burağın durumunun yanlış olduğunun farkında.. Şurda evet Burağın yaptığı yanlış tasvip etmiyoruz demek yerine Anelkayı felan örnek gösteriyorsunuz onlar yapıyorsa sizde yapmalısınız yani gibisinden.. ki Adamın kendisi bile durumun ciddiyetinin farkında ki günah çıkarmaya çalışıyor. Bide Arif gerçeği var adamın sıfatına yapıştı ya resmen kimse sokakta yürüken arife dönüp lan sen "emek hırsızısın" demez amma ve lakin herkez bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 şike yapan takımın taraftarı burak'a kendini yere atıyor diye laf söylüyor dsfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar