Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 buna eme khırsızı diyenler karabük maçında semihi kendisi yere atmasını görmediler ha tamam burak yere atladı gereksiz. efendi dediğimiz alex bile kendini çıt pıt yere atıyordu dokununca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bu oyunda bu var. ne Alex ne de Burak ahlaksiz olmuyor boyle seyler deniyince. Yakalanirsa da karsiligi var:sari kart. Faul gibi, elle oynama gibi, golden sonra forma cikartmak gibi bisey bu. Maradona elle gol atinca emek hirsizi mi oldu mesela? Yalanmadan yaparsan olur, yakalanirsan kart yersin. Bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Nene'nin menejeri GS'ye de teklif etmiş kendisini, menejer kızıştırması deniyor. Santos'a ciddi ciddi gidici gibi duruyor Nene ama Türkiye'den biraz daha iyi teklif almaya çalışıyor sanırım. Pek istediği teklifleri alamadılar ki GS'yi de devreye soktular tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Nene kim yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Denver Nuggets'dakini biliyom ben. Stoper olur ondan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 mokoko said: http://inciswf.com/yer%C3%A7ekimietkisi.swf yuh arkadaş bu nedir ya? Bir Galatasaraylı olarak Burak ve Eboue den bu hareketlerinden dolayı nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 sostizm said: Denver Nuggets'dakini biliyom ben. Stoper olur ondan bak. denver nuggets'ta değil o. onu da yanlış biliyosun. safdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Burağa laf edenlerin fenerli olması ayrı bir komik. Dinime söven müslüman olmasa bari misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 epılvotkayla tatar ramazan bir kere mantıklı konussunlar dişimi kiricam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 mokoko said: sostizm said: Denver Nuggets'dakini biliyom ben. Stoper olur ondan bak. denver nuggets'ta değil o. onu da yanlış biliyosun. safdasdf Yanlış biliyormuşum valla, ama çook uzun süre denver'da diilmiydi bu abi? not:gene çuvallamayayım diye gittim baktım 10 sene oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 mokoko said: http://inciswf.com/yer%C3%A7ekimietkisi.swf yuh arkadaş bu nedir ya? Bunları görmek istemiyorsanız gidin rugby izleyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Kırmızı-lacivertli kulüp, bu kapsamda kaleci Sehic'in yanı sıra Yattara, Bueno, Murat Erdoğan, Hakan Bayraktar, Abdullah Halman, Mustafa Sarp, Taylan Eliaçık, Nurullah Kaya ve Robak ile yollarını ayrılacak. M.İdmanyurdu bile adamı kovuyor. Biz bu adama zamanında orta sahayı emanet ettik. Nereden nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ujfa reis https://pbs.twimg.com/media/A_DjVflCcAEMUYK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ahahaha adam tam reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 koyuldumu bilmiyorumda ehue http://www.youtube.com/watch?v=a1EalD6LRRA&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Tribünden kafasına içi su dolu şişe geldiği için kendini yere bırakmış Burak, görüyo musun emek hırsızını. Arkadaş hasta falan mısınız ne bu düşmanlık? Bu arada Burak orda kalkmasa yerden o maçı tatil etmek zorunda kalırdı hakem biliyorsunuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 abi takımlarının başında aykut aziz gibi 2 adam olunca kendi takımıyla eğlenemiyorlar bırak burakla falan eğlensinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 BlueDreams said: Tribünden kafasına içi su dolu şişe geldiği için kendini yere bırakmış Burak, görüyo musun emek hırsızını. Arkadaş hasta falan mısınız ne bu düşmanlık? Bu arada Burak orda kalkmasa yerden o maçı tatil etmek zorunda kalırdı hakem biliyorsunuz değil mi?playoff'ta, trabzonda dünyayı attılar kafamıza 3 maç ceza aldılar sadece. mükkkkemmel federasyonumuz buna da 1 maç ceza verir olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ceza meza vermesinler ben cezasında değilim ki dünyanın en aptalca cezası saha kapama, bul maddeyi atanı defet statlardan bitsin gitsin. Benim kızdığım sanki suçlu Burak'mış gibi gösterilmesi o pozisyonda. Baya maddeyi atanı haklı Burak'ı suçlu göstermek isteyen bi kitle var ortalıkta ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 aldık mı yeni topcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 böyle dedem atlasa ondan da nefret ederdim. http://inciswf.com/yer%C3%A7ekimietkisi.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Abi birde adam sanki demirden ve biri devasa bi mıknatıs tutuyormuş gibi direk ceza sahasının içine doğru bi çekim var sfdgsfgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 O nasıl bi atlayışmış ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar