Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

hani meireles tükürmüştü vücut hareketlerinden 3d modelini çıkarmıştınız adamın? çok netti?

alın burada var 3.23te tükürmediği. izleyin.

http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim#

ikinci olarak elini yuvarlak yaptığındada zero diyor ısrarla.

uzun zamandır bu kadar toplu bi kapak yaşanmamıştı heralde ama herşeyi bilen gsliler bundanda kolpalamanın bi yolunu bulur.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler adam bariz pu senin kalıbına misali bi yaklaşımda bulunuyor ztn.ama 0.59 daki ve ilk açıda gayet tükürüomuş gibi.3.20 de gördüğümüz üzere tükürme eylemi yok.

gelip videoyu koymasam haberiniz olmayacak.adamlar göstermediği görüntüleri göstermişler.diğerlerinde gayet tükürü gözükürken gelipte kapak mapak heycana gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Seagle said:

bana yok mu kapak çok biliyom

al

fenn said:

ya bana?

ulan iyi günüme denk geldiniz sende al hadi

Yagiz9304 said:

okuyom ben
harvard burssuz
isterim

al hadi sende genç adamsın oku tabi

valequenta said:

bence bir gsli on bin fbl-

cupcupcup. al.

kavurma said:

bıkbıkbıkb

ne diyon

daha uğraşamam gidin alın aşağıdan sırayı bozmayın

tükürmüş olabilir diyenlere kapak yok.

http://img.haberler.com/haber/386/tane-tane-kapaklari-toplayalim-adim-adim-enge-3850386_o.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

beyler adam bariz pu senin kalıbına misali bi yaklaşımda bulunuyor ztn.ama 0.59 daki ve ilk açıda gayet tükürüomuş gibi.3.20 de gördüğümüz üzere tükürme eylemi yok.

gelip videoyu koymasam haberiniz olmayacak.adamlar göstermediği görüntüleri göstermişler.diğerlerinde gayet tükürü gözükürken gelipte kapak mapak heycana gerek yok
Tükürür gözükmek ile tükürmek arasında fark var işte. Tam olarak emin olmadan "TÜKÜRDÜ!" yazan futbol bilginlerine ithaf ediyoruz kapakları.
Sosyal ağlarda paylaş

Eldeki tek goruntu qrkadan cekilen olunca ve kafa hareketi ile hakemin aniden gozlerini kapatmasi isin icine girince ben de tukurmus dedim yalan yok. Goruntuleri daha izlemedim gerci de, bu is tamamen yayinci kurulusun serefsizligi. Bugun meyrelese bunu yapan yarin bjk ya da gs futbolcusuna da yapar. Hadi turkler alisik da yabancilara nasil anlatacaksin simdi bu isi.

Resmen magazine cevirdi serefsizler. Mac icin milleti soyduklari yetmiyor, bi de bu goruntuler uzerinden kazaniyorlar, her videonun basinda reklam var.

Su olaya cok acik tepki konmasi lazim en iyi sekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece yayıncı kuruluşun şerefsizliği değil, hakem raporunda tükürüğü yazdı, yok efendim hakemin cesareti yetmemiş, yazmadı diyen herkes de yayıncı kuruluş kadar şerefsiz.

yayıncı kuruluş önde bayrak taşıyor, o ayrı.

her zaman olduğu gibi bir fenerbahçeli futbolcuya yapılan linç kampanyasının daha sonuna geldik, teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu isin feneri gs si yok. Bu pozisyonda gs li bi adam olsa yine tukurmus derdim ben. Hakemin o an gozlerini kapatmasi fln, tukurme diye dusunuyorsun. Macin uzerinden 1 hafta gecti neredeyse, yeni mi kesfettiler o acidan goruntuyu. Yoksa

-sefim koyalim mi bu acidan gotuntuyu?
-haftaya koyariz simdi biraz ortalik karissin.

Gibi bi replik mi oldu, bence 2. haliyle.

Adi adamlar bunlar. Ama suc hepimizde, resmen koca bi sektor haline geldi, astronomik rakamlar ihalelerde fln. Boyle boyle cikariyorlar parasini iste.
Sosyal ağlarda paylaş

canerinkinden sonra yapılan açıklamalarla pek alakası yok ki olayın, maçtan hemen sonra açıklama yapılmış olsa bile farketmiyo ki. hakem raporuna bana lan dedi yazdığı için yedi caner cezayı benim bildiğim. bunda da halis özkahya ne yazarsa o olucak işte. medyanın yaptığı işgüzarlık işte, ortalığı ayağa kaldırmak.

bi sürü de laf çıktı şimdi adamın raporu hakkında hangisi doğru belli değil. yok tükürdü yazdı, yok tükürükler saçarak konuştu falan. halis özkahya da manyak değil herhalde ne olduysa onu yazar. tükürmemiş işte, tükürdü yazacak hali yok adamın. ha fırat aydınus caner hakaret etti dicekseniz de söyleyeyim, inanıyordu abi fırat aydınus caner'in ona hakaret ettiğine. çok hatalıydı tabi ki, ona diyecek birşey yok.

o değil de hakikaten çok saçma bir ceza talimatnamesi varmış galiba tff'nin ya. bu olay çıkınca işte heryere yazmışlar 44. madde mi varmış. hakeme tükürmek 8-11 maç cezaymış. ulan hakemin boynundan çekiştirmenin, adamı tartaklamanın cezasının 11 maç olduğu yerde, tükürmenin cezasının 8-11 olması çok aşırı geldi bana. pek adil sayılmaz.

yalnız iki şeye takılmadım değil lan. meireles baroni'yle ingilizce mi konuşmuş sahada. yoksa hiç konuşmamış mı? :)
bir de abi kessin şu adam saçlarını çok kötü ya ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

bir tek melo ile portekizce konuştum demiş meireles. hatta hakem bana anlamadığım dilde bir şeyler söyledi diye yazmış raporunda. herkes yanımdaydı daha önce bana ingilzice cevap veren hakem şimdi mi anlamıyor ingilizceyi demiş adam.

hani hakem sittin sene sallanmayacak bir adamdı belki. meireles'e ilk kırmızısını göstererek achievement aldı resmen sdfs.

ayrıca meireles'in sert tepki göstermemesi gerekli de adam bilemez tabi ilk kırmızı kartı. hele sadece 1 pozisyon öncesi aynı durumda faul bile verilmezken gidip sarı vermesi üzerine iyice delirmiştir. ilk sarı kartını da direk çıkartmıştı maçtaki ilk faulune karşı.

achievement a oynamış hakem resmen. kariyer kasar şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

BIKBIKBIBK nedir yahu, görende cimbom old boyz kafasında takılıyoruz sanacak. benim umrumda bile değil ceza alıp almaması, işlediği bir suç varsa cezasını çeksin yoksa da canı sağolsun. karar veren mercii ben değilim, direkt olarak suçlama yapan taraf ta ben olmadığım için söylemlerinizi zerre kadar umursamıyorum. ayrıca gördüğü kartlar üzerine bir yorum yapmam gerekirse,

ilk faulde taban göstererek oyuncunun ayağına fiziki müdahalede bulunuyor, bu hareketi gören hakem kart vermezse o zaman büyük küfürü hak eder. isterse 0.5'inci faulü olsun. şaka mısınız abi 3 faul bir kart kuralı mı var hakemlikte? hareket tehlikeliyse yaz kartı diyor kitap. o zaman 3 hafta önce elazığ maçında bizim musleraya da kırmızı kart verilmeseydi onun da ilk faulüydü?? (musleranın kart görmemesini talep etmiyorum, kafa yapısı direk budur onu anlatmaya çalışıyorum)

ikinci faulde ise yektanın çalımından sonra formasından çekerek yere düşmesine neden oluyor, hangi oyuncuyu çekerseniz çekin yere bırakır kendini. çünkü formasından çekiliyor. şimdi siz bana formadan çekme hareketinin sarı kartla cezalandırılmasının yanlış olduğunu falan savunursunuz. adam iki tane buz gibi kart görüyor, üstelik sarı kartı olmasına rağmen arada itiraz falan ediyor elini kolunu kaldırıyor ona bile bir şey söylemedi hakem ama yaptığı faulden sonra ikinci sarıyı görmesine herkes rörörörö adama verilir mi bu falan diyor.

adamın tükürdüğü falan yok konuşmasını vurgulu bir şekilde bitirdiği için sanki tükürüyormuş gibi bir görüntü oluşuyor hepsi bu. yuvarlak hareketini de iyi niyetli yapmış olabileceği ihtimali var ancak onun kültüründe zararsız bir şey olması adamı o an hakemin gözünde haklı duruma getirmez.

sen hakeme elini yuvarlak yapıp içine de parmağını sokup çıkarırsan, o raporda tek bir şey yazar;

"işte bunlar hep seks"
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...