moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi bu gurur duyulayacak bir şey mi :) adamlar eleyecekleri takımı ister tabi edit: biz olsak kurada sizin yerinize bu sefer bizi seçerlerdi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ulan biz galatasaray olarak güçlü rakip gelsin istiyoruz dünyada yenemiceği takım,takım karması olmıcak takım en zayıf rakibi istiyor.zihniyetlerini tükürdüğüm orda yenemiceği takım mı var lan barçanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 barcelonaya o konuda bende biraz kırgınım burcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bence guclu zayif degil en az oynadiklar takim olarak istemislerdir, TROPHY mantigiyla. Duvarda kafasi olmayan tek hayvani avlamak ister avci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://odilablogger.files.wordpress.com/2010/10/polyanna.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 En azından Messide güzel bi izlenim bırakırız belki ya.Hani sonra bi 34-35 yaşında kafalarız belki.Oo galatasaray taraftarı çok iyi atmosfer falan tam bi hell hede hödö dedirtelim yeterli.Geleceğe yatırım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 morinho galibiyet primi verebilir bize hatta yenmemiz için kaka yı bedavaya bile verebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ahahah o olmaz, bence mourinho aksine barcelonanın devam etmesini ister yorulsun diye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Barcelona yorulacak da ne olacak, 13 puan fark var ligde, Real'in kovaladığı adam gibi tek şey ŞL. Ama gene de Mourinho Barca'yı yenip ŞL'yi almanın hayallerini kuruyordur elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hani meireles tükürmüştü vücut hareketlerinden 3d modelini çıkarmıştınız adamın? çok netti? alın burada var 3.23te tükürmediği. izleyin. http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim# ikinci olarak elini yuvarlak yaptığındada zero diyor ısrarla. uzun zamandır bu kadar toplu bi kapak yaşanmamıştı heralde ama herşeyi bilen gsliler bundanda kolpalamanın bi yolunu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 pontipati said: tükürdü vs.Kapağın bende, geçerken uğrayıp alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 beyler adam bariz pu senin kalıbına misali bi yaklaşımda bulunuyor ztn.ama 0.59 daki ve ilk açıda gayet tükürüomuş gibi.3.20 de gördüğümüz üzere tükürme eylemi yok. gelip videoyu koymasam haberiniz olmayacak.adamlar göstermediği görüntüleri göstermişler.diğerlerinde gayet tükürü gözükürken gelipte kapak mapak heycana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Seagle said: bana yok mu kapak çok biliyom al fenn said: ya bana? ulan iyi günüme denk geldiniz sende al hadi Yagiz9304 said: okuyom ben harvard burssuz isterim al hadi sende genç adamsın oku tabi valequenta said: bence bir gsli on bin fbl- cupcupcup. al. kavurma said: bıkbıkbıkb ne diyon daha uğraşamam gidin alın aşağıdan sırayı bozmayın tükürmüş olabilir diyenlere kapak yok. http://img.haberler.com/haber/386/tane-tane-kapaklari-toplayalim-adim-adim-enge-3850386_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 gayet tükürmüş adam da gs başlığında ne işi var meireles in 3.23 e baktım da tükürmemiş harbiden, hakem refleks yaptı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Red said: beyler adam bariz pu senin kalıbına misali bi yaklaşımda bulunuyor ztn.ama 0.59 daki ve ilk açıda gayet tükürüomuş gibi.3.20 de gördüğümüz üzere tükürme eylemi yok. gelip videoyu koymasam haberiniz olmayacak.adamlar göstermediği görüntüleri göstermişler.diğerlerinde gayet tükürü gözükürken gelipte kapak mapak heycana gerek yokTükürür gözükmek ile tükürmek arasında fark var işte. Tam olarak emin olmadan "TÜKÜRDÜ!" yazan futbol bilginlerine ithaf ediyoruz kapakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Eldeki tek goruntu qrkadan cekilen olunca ve kafa hareketi ile hakemin aniden gozlerini kapatmasi isin icine girince ben de tukurmus dedim yalan yok. Goruntuleri daha izlemedim gerci de, bu is tamamen yayinci kurulusun serefsizligi. Bugun meyrelese bunu yapan yarin bjk ya da gs futbolcusuna da yapar. Hadi turkler alisik da yabancilara nasil anlatacaksin simdi bu isi. Resmen magazine cevirdi serefsizler. Mac icin milleti soyduklari yetmiyor, bi de bu goruntuler uzerinden kazaniyorlar, her videonun basinda reklam var. Su olaya cok acik tepki konmasi lazim en iyi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sadece yayıncı kuruluşun şerefsizliği değil, hakem raporunda tükürüğü yazdı, yok efendim hakemin cesareti yetmemiş, yazmadı diyen herkes de yayıncı kuruluş kadar şerefsiz. yayıncı kuruluş önde bayrak taşıyor, o ayrı. her zaman olduğu gibi bir fenerbahçeli futbolcuya yapılan linç kampanyasının daha sonuna geldik, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Abi bu isin feneri gs si yok. Bu pozisyonda gs li bi adam olsa yine tukurmus derdim ben. Hakemin o an gozlerini kapatmasi fln, tukurme diye dusunuyorsun. Macin uzerinden 1 hafta gecti neredeyse, yeni mi kesfettiler o acidan goruntuyu. Yoksa -sefim koyalim mi bu acidan gotuntuyu? -haftaya koyariz simdi biraz ortalik karissin. Gibi bi replik mi oldu, bence 2. haliyle. Adi adamlar bunlar. Ama suc hepimizde, resmen koca bi sektor haline geldi, astronomik rakamlar ihalelerde fln. Boyle boyle cikariyorlar parasini iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 maçtan hemen sonra yapılan açıklamalara rağmen canerin ceza indirilmemişti. yedi full cezayı. meireles de yer tükürmemiş olsa bile tükürük cezasını. çok kafa yormaya gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi adam tükürmemiş bariz ama terbiyesizlik yapmış epey, o haraketler dayılanması felan, bide avrupalı olucak hiç yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 canerinkinden sonra yapılan açıklamalarla pek alakası yok ki olayın, maçtan hemen sonra açıklama yapılmış olsa bile farketmiyo ki. hakem raporuna bana lan dedi yazdığı için yedi caner cezayı benim bildiğim. bunda da halis özkahya ne yazarsa o olucak işte. medyanın yaptığı işgüzarlık işte, ortalığı ayağa kaldırmak. bi sürü de laf çıktı şimdi adamın raporu hakkında hangisi doğru belli değil. yok tükürdü yazdı, yok tükürükler saçarak konuştu falan. halis özkahya da manyak değil herhalde ne olduysa onu yazar. tükürmemiş işte, tükürdü yazacak hali yok adamın. ha fırat aydınus caner hakaret etti dicekseniz de söyleyeyim, inanıyordu abi fırat aydınus caner'in ona hakaret ettiğine. çok hatalıydı tabi ki, ona diyecek birşey yok. o değil de hakikaten çok saçma bir ceza talimatnamesi varmış galiba tff'nin ya. bu olay çıkınca işte heryere yazmışlar 44. madde mi varmış. hakeme tükürmek 8-11 maç cezaymış. ulan hakemin boynundan çekiştirmenin, adamı tartaklamanın cezasının 11 maç olduğu yerde, tükürmenin cezasının 8-11 olması çok aşırı geldi bana. pek adil sayılmaz. yalnız iki şeye takılmadım değil lan. meireles baroni'yle ingilizce mi konuşmuş sahada. yoksa hiç konuşmamış mı? :) bir de abi kessin şu adam saçlarını çok kötü ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bir tek melo ile portekizce konuştum demiş meireles. hatta hakem bana anlamadığım dilde bir şeyler söyledi diye yazmış raporunda. herkes yanımdaydı daha önce bana ingilzice cevap veren hakem şimdi mi anlamıyor ingilizceyi demiş adam. hani hakem sittin sene sallanmayacak bir adamdı belki. meireles'e ilk kırmızısını göstererek achievement aldı resmen sdfs. ayrıca meireles'in sert tepki göstermemesi gerekli de adam bilemez tabi ilk kırmızı kartı. hele sadece 1 pozisyon öncesi aynı durumda faul bile verilmezken gidip sarı vermesi üzerine iyice delirmiştir. ilk sarı kartını da direk çıkartmıştı maçtaki ilk faulune karşı. achievement a oynamış hakem resmen. kariyer kasar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yanlız abi bu adam ingilterede çok sert oynuyordu nasıl hiç kırmızı görmemiş lan assadgasbk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 parmakları ile yuvarlak yapıp diğer elinin parmağını içine sokup çıkarması ne anlama geliyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 BIKBIKBIBK nedir yahu, görende cimbom old boyz kafasında takılıyoruz sanacak. benim umrumda bile değil ceza alıp almaması, işlediği bir suç varsa cezasını çeksin yoksa da canı sağolsun. karar veren mercii ben değilim, direkt olarak suçlama yapan taraf ta ben olmadığım için söylemlerinizi zerre kadar umursamıyorum. ayrıca gördüğü kartlar üzerine bir yorum yapmam gerekirse, ilk faulde taban göstererek oyuncunun ayağına fiziki müdahalede bulunuyor, bu hareketi gören hakem kart vermezse o zaman büyük küfürü hak eder. isterse 0.5'inci faulü olsun. şaka mısınız abi 3 faul bir kart kuralı mı var hakemlikte? hareket tehlikeliyse yaz kartı diyor kitap. o zaman 3 hafta önce elazığ maçında bizim musleraya da kırmızı kart verilmeseydi onun da ilk faulüydü?? (musleranın kart görmemesini talep etmiyorum, kafa yapısı direk budur onu anlatmaya çalışıyorum) ikinci faulde ise yektanın çalımından sonra formasından çekerek yere düşmesine neden oluyor, hangi oyuncuyu çekerseniz çekin yere bırakır kendini. çünkü formasından çekiliyor. şimdi siz bana formadan çekme hareketinin sarı kartla cezalandırılmasının yanlış olduğunu falan savunursunuz. adam iki tane buz gibi kart görüyor, üstelik sarı kartı olmasına rağmen arada itiraz falan ediyor elini kolunu kaldırıyor ona bile bir şey söylemedi hakem ama yaptığı faulden sonra ikinci sarıyı görmesine herkes rörörörö adama verilir mi bu falan diyor. adamın tükürdüğü falan yok konuşmasını vurgulu bir şekilde bitirdiği için sanki tükürüyormuş gibi bir görüntü oluşuyor hepsi bu. yuvarlak hareketini de iyi niyetli yapmış olabileceği ihtimali var ancak onun kültüründe zararsız bir şey olması adamı o an hakemin gözünde haklı duruma getirmez. sen hakeme elini yuvarlak yapıp içine de parmağını sokup çıkarırsan, o raporda tek bir şey yazar; "işte bunlar hep seks" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar