Zep Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 futbol için kavga eden adamın beyni yok gibi bir şey bence. herkes bir birine sallıyor ama hepsine beyinsiz diyip geçmek lazım. pankart çok saçma ama avrupa fatihi değilsin, katilsin gs diyince o beyinsiz yerine klubü zan altında bırakıyorsun, yarın bir bjkli gidip adam öldürse bjk öldürmüş mü olacak yani? beyni olmayan adamlardan biraz farkınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uqurkandemir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 applev0dka son msjına hayran kaldım fakat bir kişinin ölümünü milyonlarca taraftarı olan Galatasaray a katil yakıştırması yapamazsın. binlerce genç sporcu yetiştiren bi yapı olduğunuda hatırlamak lazim. fener taraftarı caddeleri yakıp polis arabalarına saldırdığında o zman onlarıda vatan haini terörist filan die adlandıralım. katılmıyorum yani o pankart çok büyük bi ayıpdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 o pankart acıldı diye kimse tüm gs camiası katildir demiyor, bu ülkede neler olup bittiğini göz ardi etmemek, 10dk da bir degisen ülke gündeminde aslında ne kadar pislik bir insan toplulugu oldumuzu hatirlamak için güzel bir pankart o bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi siz şunu anlamıyorsunuz mühendis oktay taraftar şiddetidir.toplu halde linç edildiğini biliyoruz. fakat ara sokakta 2 gsli 1 fenerli dövdü olaylarını taraftarlıkla bağdaştıramıyorum ben.sadece insanlık ayıbı.üzerindeki forma önemsiz.o adamdan formayı çıkar yine kavga eder beşiktaşın farkı toplu halde tribün şiddetinde diğer kluplerden daha öne cıkıyor. yani taraftarı grubu olarak,tribünde devamlı bulunan adamların sürekli bir şiddet halinde olması ayrı.yani illa adam öldürmek olarak bakmayın.şiddet sadece adam öldürmek mi kırılan camlar sahaya eboeyi dövmek için dalmalar bunlar şiddet değil mi ? leedslilerin taksimde bıçaklanması tribün terörü değildir.sadece üzerinde forma olan hayvanların yaptıgı cinayet. yıllardır istanbulda yaşıyorum.deplasmana gittiğimde oldu.fenerbahçe stadına yakın oturuyorum.bir çok maç günü geçmişmdir.bir gün bira şişesi attıklarını ona buna saldırdıklarını görmedim.ama ne zaman inönüden geçsek maç günü.hep bir pislik bu konuda beşiktaşı,gs ve fb ile bir tutmak ayıp oluyor o yuzden.ister mühendis oktayla gelin ister leeds ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 haklısın red bir bebek türk olarak dünyaya geldiginde bişey yok ama gs'li olunca üstüne kutsal bir ışık inip terbiyeli bir cocuk oluyor beşiktas formasi giyince lanetlenip tinerci pislik oluyor,, yoksa bu insanlar ayni evden cıkmıyor, ayni babanin annenin terbiyesini almıs 2 kardesten biri beskitaslı biri gsli olmuyor, sen de haklısın tabi Edit: bunca yıldır inönude maca gidiyorum, hic de öyle her mac bir pislik göremedim, Kazan'da Şairler parkında hep o insanlarin oldugu yerdeyim, ''toplu tribün teröru'' diyebilcegm bişey görmedim. Karabüklüler geldi carsinin içine formalariyla atkılariyla davullariyla, adamlarla kol kola stada yürüdük, kupa maciydi sanrm 2 sene önce TS geldgnde kapıda basarılar diledik falan adamlarn yanlarndan gecerken,tokalaştık stada öyle girdık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 karabük maçında da şiddet olmasın bi zahmet olayı neden dramatize ettin onu anlamadım ama.ben beşiktaşlılar tinerci gsliler puro içen elitler demedim savundugum şey tribünde kavga eden 2 sarhoştan birinin aşagı düşmesi veya dallamanın brinin rakı şişesi atması bireysel. fakat toplu halde organize taraftarlar olarak tribünde ve deplasmanlarda şiddete meyili yüksek olan taraftar profili beşiktaşta daha yoğun.bunu inkar eden at gözlüğü takıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 her mac günü bir pislik diyorsun, sonra o macta olmasin bu macta olmasin bir zahmet diyorsun, ee hangi macta oldu söyle bilelim ? leedsli öldürmek, atkı takan besiktaslıyı öldurmek(30a1 hemde), sahaya cam rakı şişesini adami öldürmek için atmak(5 santim yana gelse ölmüstü volkan) bireysel diyorsun.. ama 1 tane adam eboue'ye sinirnden sahaya atlıyor bjk tribünleri toplu halde söyle böyle.. eyvallah abi güle güle kullan fikirlerin tertemizmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 o kadar gittim diyip 2 maç örnek vermişsin.biri karabük diyemiyorsun ki fener geldi el ele izledik ben inönüden maç günü arabaya meşale atıldıgı günü.bira şişesi atıldıgını.yolların kesildiğini arabalara saldırıldıgını bizzat yaşadım ayrıca o maç eboeue 2 kişi atladı.tribündeki tipleri görmedin sanırım.hiç organize değidli tamamen bireyseldi yani aahah mühendis oktay için toplu şiddet var demişim neyi bireysel.fakat 50 bin kişilik tribünde 1 kişi rakı şişesi atıyorsa bu tribün terörü değil staddan alakasız taksimde 3-4 kişinin bıcakladıgı ingiliz olayı tribün terörü mü ? her deplasmana giderken yakıp yıkmak.stadda olay cıkarmak organize taraftar terörü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 evet samiyendeki her fener macini gs ile fener taraftari el ele koucak kucaga izledi, korner bölgesinde yesil zemin görunene kadar sahaya içine işenmiş su şişesi dahil hiç bişey atılmadı.. insanlara at gözlugunu cıkart diyorsun, seninki kafandayken sana laf anlatmaya calısıyoruz evet ordaki adamlar 30 senedir o tribünde degil eboue gelcek diye haber aldılar, organize oldular atladilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ahahah 2007 de su şişesinden 6 sene geçti.tamamen klube ve yönetime olan tepki. 6 senede hiç maç oynanmadı adamlar geçen sene arenada 2-1 tokatladı bizi 50 bin kişi önünde 1 tane bişi mi atıldı arenadaki ilk senemizde.yine tokatladılar.bir olay mı oldu sahaya mı inildi gerçi devamlı hakkımız yendi diyen taraftar profiline ne anlatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 applev0dka said: evet ordaki adamlar 30 senedir o tribünde degil eboue gelcek diye haber aldılar, organize oldular atladilar ahahaha abi tam ergensin vallahi bak işte kendin diyorsun.30 senelik tribün kitlesi.artık şiddet kültür olmuş.aynı adamlar 2 gün sonra başka topcuya saldıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 elmavodka ilk defa mantikli bir iki cumle kurmaya yeltenmis. ama olmamis yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 BiTcH_oFBaT said: sabri'nin 2 numaralı atışı. ABİ ABV http://cdn.hugelol.org/i/45467.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Red said: ahahah 2007 de su şişesinden 6 sene geçti.tamamen klube ve yönetime olan tepki. 6 senede hiç maç oynanmadı adamlar geçen sene arenada 2-1 tokatladı bizi 50 bin kişi önünde 1 tane bişi mi atıldı arenadaki ilk senemizde.yine tokatladılar.bir olay mı oldu sahaya mı inildi gerçi devamlı hakkımız yendi diyen taraftar profiline ne anlatıyorum abi her cümlende kendinle celişiyorsun.. diyorsun her mac olay var inönunde, hangisnde var diyorum gs fb ile kol kola mac izledin mi diyorsun..sanki gs'li taraftar yapabiliyor sonra gelip diyorsun şişe atmak münferit olay,tüm tribün degil, sonra öyle bir söyluyorsunki tüm tribün eboueyi öldurmeye inmiş gibi, atlayan 2 adami tüm tribün sayiyorsun sonra yine geliyorsun, taksimde öldurulen ingilizler tribün teroru degil diyorsun, carsida arabaya atilan bira şişesi diyorsun. 10bin kişi 20bin kişi şişe atiyor dimi her mac ''topluca'' sonra yine geliyorsun her deplasmana giderken olay diyorsun, her arena macinda metroda dövülen insanlari cıkan olaylari es geciyorsun.. size gelince 1-2 kisinin münferit hareketi bize gelince tribün teröru oluyor.. işinize gelince su kadar senedir olay mi oluyor, işinize gelince baskasinin eski olaylari ortaya cıkartiliyor.. hayvanlık etmiş taraftimiz demek varken öldüren katilleri savunuyorsun ya, helal gercekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ha bide o yönetime olan tepki demişssin ahahaha bizim atlayanlarda eboue'ye degil numaralıya fikret ormana kosuyordu zaten, cok güzel kafalar bunlar zıbalabolopop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Red haklı, Beşiktaş taraftarında ekstra bir vandallık var Fenerle Cimboma kıyaslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Çarşı diye kendi takımının taraftarını bile doğrayan bi kitleye sahip klüp direk vandallıkta en tepededir agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bunu diyen adamın taraftarı sokakları talan edip, arabaları ateşe verdi. Hiçbir tarafın diğer taraftan bir farkı yok. Bu kafalara yerleşmedikçe de bu sorunlarda zerre ilerleme kaydedilmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 o zaman let me put it this way.. hepsi kötü ama beşiktaş en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 gerizekalıların yaptıklarını sırf sidik yarıştırma uğruna topluluğa maletmektek vazgeçip zarar verenleri ayıklamaya başladığımız zaman deplasman da olur tribüne kız arkadaşımızla gidip rahat rahat maç seyretme keyfi de. bu şekilde sadece hayatta hiç bi amacı olmayan oksijen israflarına daha çok cesaret veriliyor, o tipler kendini camianın bir parçası olarak hissediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ben GS'liyim, arabaları yakan düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Araba fln yakıyorlar da ne yalan diyim trübün içinde en elit ortama sahip takım fb ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 DarKRideR said: bunu diyen adamın taraftarı sokakları talan edip, arabaları ateşe verdi. Hiçbir tarafın diğer taraftan bir farkı yok. Bu kafalara yerleşmedikçe de bu sorunlarda zerre ilerleme kaydedilmeyecek. abi bak mesela.fenerbahçenin o arabaları devirmesinin savunalanacak yanı yok.ama yinede uzun vade de baktıgın zaman beşiktaş taraftarı daha öne çıkıyor fenerbahçe o sene şikeydi cartdı curtu baya gaza geldi gs kupayı alınca.aynı şey 2007 gsnin su şişesi attıgı gibi. fakat olay bunun alışkanlık hali ve devamlılığı. bu apple yazdıklarımızı okuyup anlayamıyor malesef.o kadar şey yazıyorum adam hala katilleri savunuyorsun diyor sdfs.ben diyorum ki sultanahmette 2 tane beşiktaşlı bi almanı bıçaklasa bunun tribünle taraftarla alakası yok diyebiliriz ama tribünün mudavimi ve toplumun gözönündeki taraftar kitlesi grubu daha şiddete meyilli kitleyse daha çok göze batıyor.nedir bu.mesela deplasmana toplu halde giden taraftarın o şehre saldırması.kendi stadında ve çevresinde taşkınlık yapması.maç içinde sahaya topcu dövmek için dalması. 15 yıl önce olmuş mühendis oktay üzeirnden intikamcılık,ama sizde yapıyorsunuzculk yapmaya gerek yok. ben taksimde maç izlemeye gitsem gs formamla.kavga edip adamı sakat bıraksam.bu galatasaray taraftarı tinerci gs taraftarı katil demek olmuyor.ben hayvanım anlamına geliyor ama tiribünde binlerce savaş istiyen bağıran çağıran küfür arasından cesaret alıp gaza gelip birine saldırsam bu benim kadar tribünün de suçudur yani. ayrıca epil dolmabahçede bi tane sarhoi bjk formalı adamdan bahsetmiyorum ben.bildiğin yüzlerce kişi etrafı taciz ediyor.ben 4 defa genk geldim kafadan.başkalarıda yaşamıştır elbet.ama sen gelip sen 4 defa denk geldin geri kalan 244332 maç belki çok sakiniz nerden biliosun diceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yahu daha geçen sene eboue'ye saldıranları burda "ama tacı geç attı tahrik etti" diye savunanlar şimdi arenadaki küfürsüz derbilere mi laf atıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Red said: DarKRideR said: bunu diyen adamın taraftarı sokakları talan edip, arabaları ateşe verdi. Hiçbir tarafın diğer taraftan bir farkı yok. Bu kafalara yerleşmedikçe de bu sorunlarda zerre ilerleme kaydedilmeyecek. abi bak mesela.fenerbahçenin o arabaları devirmesinin savunalanacak yanı yok.ama yinede uzun vade de baktıgın zaman beşiktaş taraftarı daha öne çıkıyor fenerbahçe o sene şikeydi cartdı curtu baya gaza geldi gs kupayı alınca.aynı şey 2007 gsnin su şişesi attıgı gibi. fakat olay bunun alışkanlık hali ve devamlılığı. bu apple yazdıklarımızı okuyup anlayamıyor malesef.o kadar şey yazıyorum adam hala katilleri savunuyorsun diyor sdfs.ben diyorum ki sultanahmette 2 tane beşiktaşlı bi almanı bıçaklasa bunun tribünle taraftarla alakası yok diyebiliriz ama tribünün mudavimi ve toplumun gözönündeki taraftar kitlesi grubu daha şiddete meyilli kitleyse daha çok göze batıyor.nedir bu.mesela deplasmana toplu halde giden taraftarın o şehre saldırması.kendi stadında ve çevresinde taşkınlık yapması.maç içinde sahaya topcu dövmek için dalması. 15 yıl önce olmuş mühendis oktay üzeirnden intikamcılık,ama sizde yapıyorsunuzculk yapmaya gerek yok. ben taksimde maç izlemeye gitsem gs formamla.kavga edip adamı sakat bıraksam.bu galatasaray taraftarı tinerci gs taraftarı katil demek olmuyor.ben hayvanım anlamına geliyor ama tiribünde binlerce savaş istiyen bağıran çağıran küfür arasından cesaret alıp gaza gelip birine saldırsam bu benim kadar tribünün de suçudur yani. ayrıca epil dolmabahçede bi tane sarhoi bjk formalı adamdan bahsetmiyorum ben.bildiğin yüzlerce kişi etrafı taciz ediyor.ben 4 defa genk geldim kafadan.başkalarıda yaşamıştır elbet.ama sen gelip sen 4 defa denk geldin geri kalan 244332 maç belki çok sakiniz nerden biliosun diceksin. abi sen ona denk geliyorsun, ben her gs macinda metroda olanlara denk geliyorum, kimsenin birbirnden farkı yok bunu diyorum.. ben beşiktas taraftari melek demiyorum, hepsi ayni ülkenin ayni şehrin insani, 2 kardes de farklı takımlari tutuyor cok anormal bişey degil, ama siz olayi, en temiz biziz,en uslu duran biziz e getirmeye calısıyorsunuz. metroda mac cıkısı ona buna saran da, carsida yolu kesen sağa sola içince sataşanda ayni mahallenin,ayni evin cocugu sen bunu görmek istemiyorsun.. en leş en tinerci biziz gönlun olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar