souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 souldarkorn said: Riera sol bek çıkar önünde Emre ve Ambrabat kanatlarda olur. Çağları gene oynatmaz. asdfgasdfg. Ambrabat dışında iyi tutturmuşum. Nedir bu Çağlar gıcıklığı FT de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 adam o kadar kötüyse yollasınlar başka bi yerli genç falan alsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 çağlar sakatlanana kadar baya iyiydi ya.hatta milli takıma kadar çıkmıştı.sakatlandıktan sonra baya bi düşüş oldu adamda.toparlayamadı bi türlü kendini.aynısı uğur uçar ada olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 http://galeri2.uludagsozluk.com/203/pankartla-hz-muhammed-i-korumak_326468.jpg cimbom old boyz iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 A.Albayrak: M.United, Liverpool'u deplasmanda yendi. Manchester,kendi sahalarında bizi zor bela yendi.Demek ki biz Liverpool'dan daha iyiyiz http://img.mynet.com/spr2/ahmetcakar2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 fizban said: http://galeri2.uludagsozluk.com/203/pankartla-hz-muhammed-i-korumak_326468.jpg cimbom old boyz iş başında. bu isin old boyzu antusu yok be abi,genel turkiye profili boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 fizban said: http://galeri2.uludagsozluk.com/203/pankartla-hz-muhammed-i-korumak_326468.jpg cimbom old boyz iş başında. bir kaç kupa getiri bu pankart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 işte bu yüzden gs forması yerine celtic forması almayı tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Rıdvan cekememeye başlamış gene.. Grupta sıfır cekermisiz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 kime çaksak ilk çığlık rıdvandan geliyo ne iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 S-H said: fizban said: http://galeri2.uludagsozluk.com/203/pankartla-hz-muhammed-i-korumak_326468.jpg cimbom old boyz iş başında. bu isin old boyzu antusu yok be abi,genel turkiye profili boyle problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 CthuLhu said: Rıdvan cekememeye başlamış gene.. Grupta sıfır cekermisiz sdf Adam hasta Fenerli normal. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 NTV spordan kaldirmislar videoyu - yuzde yuz futbol hep durudu oysa, bu sefer neden kaldirdilar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yalaka rıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sostizm said: NTV spordan kaldirmislar videoyu - yuzde yuz futbol hep durudu oysa, bu sefer neden kaldirdilar acaba?bu değil mi ? http://www.ntvspor.net/video-galeri/-100-futbol-23-eylul-2012 şimdi izliyorum ben de gerçi ne var içinde bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 senin link acildi ama ben gene de videolar listesinde gormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 kaçıncı dakkayı izlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 oha adam hakem danyi atmadı kırmızı kart penaltı falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ben "grupta sifir ceker" yorumunu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 izlemedim, bilemiyorum gerçekten dedi mi demedi mi; Ridvan Dilmen: "Internette Aykut Hoca'ya ana avrat kufur ediyorlar. Isimleri de var bu kisilerin. Bu cureti nerden buluyorlar." Ridvan Dilmen: "Ben Galatasaray sifir cekecek demedim. Bu oyunlari ile FB de GS da gruplarinda 3. olabilir dedim" Ridvan Dilmen, Galatasaray sifir ceker ifadesi ile ilgili aciklama yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 rıdvan ne sefil bi tip ya yzk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Dememiş abi. Sefil olan basın. Her okuduğunuza atlamayın şöyle. Tam istenen kıvama geliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Rıdvan overrated ve sahtekar bir adam , "gol olur" repliğiyle marketingi iyi yapıldı gidiyor. Yine NTVspor'da Önder Hoca var , eski FB li o da ama daha dinlenesi yorumlar yapıyor hiç değilse Rıdvan'daki küstahlık yok , efendi bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 rıdvan fenerin medya amigosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar