Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Başka yer kalmadı şimdi burdan mı başladınız. Oh evet gs fransız takımı. Atatürk nefret ederdi gs den ve hatta işgalcilere yardım bile etmişiz. Oh çok şerefsiz bi takımız evet. Tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ben bi önceki postta görüşümü söyledim. hayır, bence bir tane web sitesi üzerinden böyle bir şey yapılmaz. ama daha önce aynılarını galatasaraylılar ypamıştı bu forumda. iki yüzlülüğü vuruyorum ben her zamanki gibi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Evet abi bi kaç kişinin lafı tüm taraftar topluluğunu kapsar. Sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ben kişisel olarak kimseye iki yüzlü mü diyorum ? insanlar üzerine alınır diye söylüyorum ama bir sen atladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 betimleme super flame (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Ya abi bırak allasen atladın matladın laflarını. Gs li kafasıyla bakalım diyerek zaten genellemeni yapmışsın. Dediğin laf tüm gs taraftarını kapsıyor. He ayrıca alıştık biz sizin hakaret vari yok dansöz yok iki yüzlü tabirlerinize, zerre kadar üstüne alınan yoktur. Cumhurbaşkanının yok kulağım ağrıyor diye resmi kutlamaları iptal ettirdiği yerde gelip "sizin için cl daha önemli" dediğin kısma benim itirazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 senin için bir algoritma yazdım; 1. 2 sayfa geri dön, oku. 2. 2 sayfa ilerle 3. anladıysan çık, 4. 1. adıma geri dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 kaka bitmiş said: Real Madrid'in dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcusu kulübünde kalacağını bildirdi. İtalyan ekibi Milan'a transferi gerçekleşmeyince hayal kırıklığına uğrayan sambacının kulübünden ayrılmama kararı aldığı ve "En azından Ocak ayına kadar Real'deyim" dediği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yetkililer bu bilgiyi doğrularken, Kaka konusunun kesinlikle kapandığını aktardı. real madridte kalıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Gelse iyi olurdu ama fayda sağlayacağı şüpheliydi. Uzun sakatlık döneminin ardından takımında yer bulamamış bir adam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Kaka ne alaka ya, fiyatı ne bunun hacıt muhabbetinden öteye gitmemiştir o iş, İbrahim Seten transfer haberiydi zaten hep. Hem sol bek hem stoper oynayacak 2 defans ile temaslara girilmiş acil olarak bu arada, umarım acele hamlelerle olmaz iş, 3 Eylül'e kadar süre var gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 3 gün kalmış bu saatten sonra daha önceden ilgilenmediğin birini almak acelecilik olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 futbolu sevmekten daha çok kulübü tutan biri olarak, yani reşit olmamalarına rağmen okuldan, çanakkale de savaşmak için kaçan insanların okuduğu okula mensup kişilerin kuruduğu ve belirli bir felsefesi olan bir takımı tutan biri olarak sırf eğitim dili bir zamanların modası olan fransızca olan bir okula dayandığı için, tek alameti farikası, ingiliz işgali altındaki istanbul da, adeta işgali meşrulaştırırcasına ingilizlerle maç yapmayı vatan kurtarmak olarak lanse eden renkler tarafından, mesnetsizce saldırılması can sıkıcı olabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 senin kafan cok karisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ünal basgan, sadri basgana 2 tane defans paketle akşama alcaz demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 fizban said: senin için bir algoritma yazdım; 1. 2 sayfa geri dön, oku. 2. 2 sayfa ilerle 3. anladıysan çık, 4. 1. adıma geri dön. anladıysam çıkıp 1. adıma tekrar döndüm ve 5 saattir aynı şeyi yapıyorum lğtfen 5. maddeyi yazar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 1'e tekrar donuyosan anlamamissin, anlasan 4e gecmezdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 aquila said: 1'e tekrar donuyosan anlamamissin, anlasan 4e gecmezdin.break'i türkçeye çevirip çık yazdım bi akülü çıkabilmiş looptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Okulunu okudum Ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 30 Agustos'ta zafer bayramini kutlayan gorsel sitede yayinlandi fizban. Sen gormemissin herhalde ama acilis sayfasinda su linkteki gorsel vardi. http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14241.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Hell. http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/Aug/live-updates-on-manchester-united-champions-league-draw.aspx?pageNo=2 Kulubun tarihinde boyle basarilarinin olmasi cok keyifli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Necati'yi eskişehire satmışız? Çok ayıp oldu. Hem geçen sene çok şey kazandırmıştı, hem de şu takımda "bitiriciliği olan" tek adamdı forvet hattında, elbet lazım olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Kulübe tonla başarı kazandırmış topçularını bile kovar gibi gönderen hepsiylen kavgalı dargın ayrılan kulüpten ne bekliyordun, bir devre yoklukta kullanıp atmışınız adamı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 abi futbolcu da gitmek istediyse normal takıma banko forvet olark burak transfer edildi.gol kralı olarak geldi.kenarda oturtmazlar onu.suan ondan bi performans göremedik tabi. elmander ve umut var performansları yuksek.necati şans bulamazdı ki takıma transfer gelicek belli.ondandır baros maros riera da giderse tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar