Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bi önceki postta görüşümü söyledim. hayır, bence bir tane web sitesi üzerinden böyle bir şey yapılmaz. ama daha önce aynılarını galatasaraylılar ypamıştı bu forumda. iki yüzlülüğü vuruyorum ben her zamanki gibi sadece.
Mesaj tarihi:
Ya abi bırak allasen atladın matladın laflarını. Gs li kafasıyla bakalım diyerek zaten genellemeni yapmışsın. Dediğin laf tüm gs taraftarını kapsıyor. He ayrıca alıştık biz sizin hakaret vari yok dansöz yok iki yüzlü tabirlerinize, zerre kadar üstüne alınan yoktur. Cumhurbaşkanının yok kulağım ağrıyor diye resmi kutlamaları iptal ettirdiği yerde gelip "sizin için cl daha önemli" dediğin kısma benim itirazım.
Mesaj tarihi:
kaka bitmiş

said:
Real Madrid'in dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcusu kulübünde kalacağını bildirdi. İtalyan ekibi Milan'a transferi gerçekleşmeyince hayal kırıklığına uğrayan sambacının kulübünden ayrılmama kararı aldığı ve "En azından Ocak ayına kadar Real'deyim" dediği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yetkililer bu bilgiyi doğrularken, Kaka konusunun kesinlikle kapandığını aktardı.

real madridte kalıyormuş
Mesaj tarihi:
Kaka ne alaka ya, fiyatı ne bunun hacıt muhabbetinden öteye gitmemiştir o iş, İbrahim Seten transfer haberiydi zaten hep.

Hem sol bek hem stoper oynayacak 2 defans ile temaslara girilmiş acil olarak bu arada, umarım acele hamlelerle olmaz iş, 3 Eylül'e kadar süre var gerçi
Mesaj tarihi:
futbolu sevmekten daha çok kulübü tutan biri olarak, yani reşit olmamalarına rağmen okuldan, çanakkale de savaşmak için kaçan insanların okuduğu okula mensup kişilerin kuruduğu ve belirli bir felsefesi olan bir takımı tutan biri olarak sırf eğitim dili bir zamanların modası olan fransızca olan bir okula dayandığı için, tek alameti farikası, ingiliz işgali altındaki istanbul da, adeta işgali meşrulaştırırcasına ingilizlerle maç yapmayı vatan kurtarmak olarak lanse eden renkler tarafından, mesnetsizce saldırılması can sıkıcı olabiliyor...
Mesaj tarihi:
fizban said:

senin için bir algoritma yazdım;

1. 2 sayfa geri dön, oku.
2. 2 sayfa ilerle
3. anladıysan çık,
4. 1. adıma geri dön.

anladıysam çıkıp 1. adıma tekrar döndüm ve 5 saattir aynı şeyi yapıyorum

lğtfen 5. maddeyi yazar mısın
Mesaj tarihi:
30 Agustos'ta zafer bayramini kutlayan gorsel sitede yayinlandi fizban. Sen gormemissin herhalde ama acilis sayfasinda su linkteki gorsel vardi.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14241.php
Mesaj tarihi:
Hell.
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/Aug/live-updates-on-manchester-united-champions-league-draw.aspx?pageNo=2

Kulubun tarihinde boyle basarilarinin olmasi cok keyifli :)
Mesaj tarihi:
Necati'yi eskişehire satmışız?

Çok ayıp oldu. Hem geçen sene çok şey kazandırmıştı, hem de şu takımda "bitiriciliği olan" tek adamdı forvet hattında, elbet lazım olacaktı.
Mesaj tarihi:
abi futbolcu da gitmek istediyse normal

takıma banko forvet olark burak transfer edildi.gol kralı olarak geldi.kenarda oturtmazlar onu.suan ondan bi performans göremedik tabi. elmander ve umut var performansları yuksek.necati şans bulamazdı

ki takıma transfer gelicek belli.ondandır baros maros riera da giderse tamam
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...