Odeon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 corp por clani zaten real madrid gibi. zero ile gore butun girdikleri turnuvalari kazaniyor. adamlar akiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 butun pvpciler orda toplanmis ilginc bi sekilde. lillanonun 3 clanida direk pvp clani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bizde morales fln var şimdi dungeon girdik fena action vardı ben aldım yanıma 1000 scroll sabaha kadar kasar dot başlıgına yazıcaktım yanlış oldu www.dot.gen.tr :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Odeon said: 97 oldu parry. kendime fs attim 11 hpmi ne gitti gsdgsfdh bu cok iyiymis. bu kadar oldugunu bilmiyodum, nerf gelmez insallah. ya da en azindan parryi dexe gore ayarlayan bi duzenleme gelsin bari gelicekse. insanlar buna gore charlari degistirirse, resistsiz parrysiz ben de belki 2 kisiye instant olmekten kurtulurum =] corp porun olayi da hic ilginc degil ya, tamamen toplanip herkesi yenelim birinci biz olalim mantigiyla takiliyolar. insanlarin cogunlugu artik oldurdugunun lootunu bile secerek aliyolar, silah bandaj pot alip seti birakiyolar ki adam gitsin silah bandaj alip yeniden gelsin yine savasalim diye. bunlardaki tam ters mantik. herkesi yok edelim mantigindalar. herkesi yok edince kiminle savasicaklar cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi bizim guild chatte dun herkes sozlesmis gibi omg server is dead server is dead tisikkirler gms seklindeydi.gece 4 civari tahmin ediyorumki usa e gore gunduz oluyor bankalar bombostu.bilmiyorum kasiyoruz ama neye kasiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 gelin dot'da kasın bence ph kapalı yani 20 günde fln craft kasarsınız ama en azından 70 + player var 14 aydır flnda açık stones'un referanslıgında açılmış bi bakın derim yani burada hepimiz yıllardır patidaşız bi deneyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bu sabah baya iyiydi yewden baya adam vardi oyunda, gidip faction savasi kovalamadik ama baya eglendik. herkes tiksinmis lillanoyla savasmaktan. kendi aramizda takildik arborun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 saat kacta oluyor bu olaylar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 sanirim sabah 7 10 arasi falan biz kaciriyoruz yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 turkiye saatiyle sabah 4-9 arasi gibi. ben tr saatiyle 6da kalkiyorum 7 gibi de girip 1,2 saat takiliyorum. bugun de guzeldi mesela, 10 kisi dungeon yaptik. corp pordakiler de issiz gibi nereye gitsek kosa kosa geldiler. donup bir tane ok atmadik, scout charla geldiklerini her gordugumuzde gate acip guild house a donup 5 dakka restock yapip sonra gidip baska yerlerde takildik. guild house un orda kosturup kosturup durdular aksiyon ciksin diye, cevap vermeyince delirdiler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi bizim guildin adamlari oynamayi bilmiyo allah kahretmesin ya.serosana gidiyoruz provoke ediyorum adamlar heallemiyo loot pesinde ben olunce hepsi tek tek dusuyor of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 greatly worn suresi 1 hafta falan heralde 4. gune giriyoruz sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 uzatmislardir insanlar 2 gun isi gucu olur giremez evini barkini kaybederse de oyunu tamamen birakirlar diye. ben de olsam ben de uzatirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 kafayi taktim hocam ben o eve :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 biz bu sabah 4 militia ne calor biraktik ne lillano. cogu yoktu tabi ama olanlari indirdik butun herolari getirdik vernele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi onu bunu gecin tamer charla serosan gerisi yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 tamer kasmasi cok ugrastirici olmasa kasicam ya ben de, oynamasi cok keyiflidir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 adam dragonlari onden saliyo arkadanda ben provocation yapiyorum.gordun zaten guzel oluyo iyi para veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 mining bs için macro lazım ya, var mı elinde olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bizim guild crafteri da gmlemis bsyi. senden hicbirsey satin almiycam NIHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kendi kendime takılıorm yae, zaten daha 52 felan sdsfs. Durdu gelişi nedense. sizin guilde gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bu oyunda serverda para kazanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 zorla biraz hocam kazanirsin basta olur oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yok yani sıfırım bıcak bile alamıyorumki hayvan öldürüp deri satiym . miner acacam heralde. vendorlara bişey satılmıyormu bu oyunda?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 crafting baya zor kasamaz birakirsin.bitane dexxer char ac arborun orda graveyard var biraz para yap orda iskelet kes.sonra provocation kas zoo da sonra go go dungeon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar