Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 hee zaten ıskeletten dustuydu, e exceptional yazcana might yazsın bari, direk toolla yapabiliorm dimi? rengi değişio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 patch notlarda yaziyodu ama dikkat etmedim tam nasil yapildigina, rengi degismiyodur, renk itemi yaptigin orela alakali bnm bildigim. ona gore durable, substantial falan oluyo zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 taste idf 76 olmus bugun onu gmlesem.ayni anda calor citizenligini revoke etmistim wermell mage bonusu icin.e simdi poison da kasicaz o da calorun citizenliginde var?amma ugrastiriyor ya pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Suark said: hee zaten ıskeletten dustuydu, e exceptional yazcana might yazsın bari, direk toolla yapabiliorm dimi? rengi değişio mu Silahın rengi ve durabilitysi ürettiğin ingota bağlı, artifactı işlemek için gereken toolun 1 chargeı 200gpye falan geliyo en az 90 tinkerı olanlar 500 ingota karşılık yapabiliyo, genelde 10 chargelı olarak satıyolar. Kullanmak için kaç bs ister bilmiyorum ama 92 tailorla invul artifactı horned deriye işleyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3EvTj7vxu_8&feature=related corp por team ipy de dayak yerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bu server toplam kac kisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 buda biz dun corpordan dayak yerken :D http://www.youtube.com/watch?v=d1LKG0j0ftg hangi akillinin aklina geldiyse iceri girmek ciktiktan sonra. bide beni blokladilar girerken instant yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ahahah hocam bu videoyu izledimde karizman cizilmesin diye koymadim.ac gibi loot yapiyolar abi adamlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 cizilcek birsey yokki burda. pvp yapsam kaybetsem neyse. aptal dexerlar onumu kapiyor bide herkes skyptaydi yani dusun. giriyonuz madem bloklamayin cabuk girin diyorum umurlarinda degil hala yurumuyolar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ama adamlarin cidden pvpye dair bi numaralari yok bence.urkek oynuyolar surekli vur kac vur kac loot.kimse onlarla action yapmak istemez zamanla kacar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 mage en iyi oyle oynaniyo iste malesef. cok iyi sync yaptiklari icin de karsilarinda durulmuyo. yewin factiondan cikmasindaki en buyuk etken onlar. adamlarla savasirken zevk almiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 server gelsede su poi mage imin cici poisini kassam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 en cok keyifle savastigim adamlar orclar ve korsanlar sanirim su serverda. dunden onceki gun, orclarla savastan sonra (orclar bizim agzimizi kirdiktan sonra) bizden lootladiklari herseyi pack horse a koyup bizim guild house a baskina oyle gelmisler. kapinin onunde kurban keser gibi hayvani kestiler. o asagilamanin ustune 1 saat daha savas oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ahah adamlar resmen tahrik ediyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 grizlybear + simdi bi arki daha geldi brownbear bu 2 siyle pvp yapmak cok zevkli. mage archer kasmislar cok guzelde oynuyolar. olsende gam yemiyosun. ama bu lillano resmen bezdiriyor. eve giriyolar bi kisi seciyolar. dexer varsa genelde dexerlari. yapiyolar combo kaciyolar yine eve. boyle oyunmu olur ya. fair bi pvp baslamissa hayatta eve filan kacmam ben. bu bearlarda kacmiyolar cok guzel pvp donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 marty gibi orclarla korsanlarla savasmak daha mantikli abi lillanonun sync ine kurban gitcegime orclarin kiliclarindan dayak yerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 beyler benı yanına alıcak adam yok mu yae =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 poison skill i iligimi kuruttu sdfsdfs.neyim var neyim yoksa sattim kredi cekcem.bu vendor alisverislerini town lideri aliyosa zengin ettim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 250 pot 3.0 skill iyi parami alabilirsin ama giden zamanimi asla!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 yok, ipydeki sistem yok burda. vergi falan koyamiyo ministerlar. anca faction savasinda kazanilan silvera vergi koyuyo bir de bonuslari seciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 server sabah aksam down triplerinde pof.neyse taste 100 u gormus ondan sonra cokmus iyidir iyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 town bonus + hero capturelarla 7k arrowla 85 archery olmus. teach yapip biraktim lol. ya wiki filan yokmu bu t2a icin. bi tane var ici bos. su artifactlar icin liste miste hic degilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abi biktim bu calordaki no lifer thieften.ev lazim evv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bu a dog denilen adam niye bu kadar ezk olmak zorunda sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ahahah neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar