Eternal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 tekrarlıyorum berabere..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 mac 3-1 barca[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ETOOOOOOOOo[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ezik eto'O[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yeah![signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Mlan defansı topluca halay çekiyor Eto da aradan tıkıyor[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Arkası gelicek ikinci yarıyı bekleyin.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 xavi çok gsl pas atmış yanlz, eto da deymiş nası deymekse o :D[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 WHAT A GOAALL DUDE![signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Eto'o nun yerine es kaza larsson oynasaydı şimdiye 4-1 di bu maç.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Larsson'u abartmayın bence.İkinci yarı barca galibiyete oynayacak.Eger taktikte basarı saglanırsa.One gectikten sonra kontra taktigine yatacaklar fark bile olabilir.Tabi one gecmeleri gerek.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Koçum Dida be! Bana çekmiş kerata![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bu arada Inter in çok acele gol atması lazım :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Cafu seni seviyoruz![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Eno, 02 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: Bu arada Inter in çok acele gol atması lazım :) deli gibi +1 + 1001 hatta[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 dida olmasa fark yerdi milan.. edit: aha sakatlandı dida b.ku yedi milan [signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 02 Kasım 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Panathi. penaltı kaçırmış ölecem Arsenal nasıl oynuyor[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 maç koptu iyice..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Eto da koptu direk[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away [Bu mesaj screamer tarafından 02 Kasım 2004 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ahahah mükemmel GOL[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ronaldinho 89 dk dır bizi bu gol için bekletiyor[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ah be 3 te geliyodu..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kaç kaç şu an?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ronaldinho süper bir gol attı yine yapacagını yatı :)[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 02 Kasım 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 rofl sakaryada evin 2 sokak ötesinde kahve bilardocu vs var ordan bi goool sesi geldi ki korktum :) herkes iddia oynuyodu bugun zaten tolanmışlar herifler eahu :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar