Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Sony Xperia Arc S


Darqainu

Öne çıkan mesajlar

4 ay kadar once Amerika'da Amazon'dan almistim, Turkiye'ye yeni dondum ve nakit konusunda su siralar az biraz sikistigim icin satis karari aldim.

Telefonun daha kayidi yapilmadi ama alan kisi isterse benim pasaportumun ustune kaydettirebilir. Sadece sarj aletine sahibim, faturasi istenirse amazon.com hesabimdan girip yazicidan bastirabiliriz.

Surekli invisible shield tipi stickerlar ile kullandim, hem on cam hem arka kapakta. Herhangi bir fonksiyonel yada kozmetik sikintisi yok.

Icinde 32gb sd kart da var

Fiyati 600TL

Bacak + telefon resmi

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim pasaportuma kayit ettirmenin bir zarari yok diye biliyorum, daha once ben de arkadasiminkine kayit ettirmistim.Donanimhaber'de de millet pasaport hakki falan satiyordu, bunlarin isiginda sorun olmadigina inandim.

Vergi dairesine gidip 100TL veriyormusuz tayyipcigimin son degisikliklerine gore, sonra onun makbuzuyla Turkcell'e falan gidip yapiyormussun islemi.

Dolayisiyla bilmeyenler icin toplamda bu telefon 700TL'ye geliyor diyelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aman diyim sakın forumlarda pasaport kaydı yapılır olaylarına girmeyin ağır patlarsınız. Adamlar 1 pasaporta 123123 tane kayıt yapıyor. Devletin bunu incelemesi 6 ay kadar sürüyor sonunda çoklu kayıt olduğu için sizin kaydınız düşüyor. Sonra ara ki bul adamı, kaydı sildirsin. Çok ağır dolandırıcılık dönüyor dikkat.

Alacaksanız bu arkadaş gibi yurtdışından yeni gelmiş kişileri tercih edin. Başınız ağrımasın sonra :).

Hayırlı satışlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3.2'de mi 3.4'te mi neydi en son (official), sonra baktim Sony'den 4 konusunda ses cikmiyor custom rom kurdum 1ay kadar once. Suan 4.04 versiyonu.

Bence pil ve hiz olarak alette bir gelisme yasandi bu update'im sonrasi ama "oturup benchmark degerlerine baktin mi? Belgelerle gel" dersen, gelemem :)

Sanirim Gerge de ayni telefonu kullaniyordu firsati olursa gelir bir omuz atar konuma diye bekliyorum (:D

edit: iyi niyetli postu icin de fixmen'e tesekkur edelim, unutmusum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bulundugu yeri de belirtirsen benim icin sorun degil, fiyatimiza ayar cekeriz. Donanimhaber'deki konumda insanlar "fiyat iyi degil, cok iyi" gibi yorumlar yapinca uzerine daha da detayli arastirma geregi duymadim.

3-5 lira icin 10 yildir bulundugumuz topluluga cakip sonra dunyanin lafini yemek gibi bir niyetim yok :)

Ilk mesajdaki gibi sagda solda fiyatlarina baktim birinci ve ikinci el, ona gore kendimce uygun fiyati yazdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
İkinci el fiyat hakkında yorumda bulunamam ama bu piyasanın iyi telefonlarından kendi fiyat diliminde. S3 ya da Galaxy Nexus gibi uçuk donanım değil ama fiyatı da ondan 1500TL değil.

Official olarak ICS var. CyanogenMod desteği de var. Ekran epey kaliteli 233 ppi ile, HD değil ama.

Hız olarak yeterli, hiç yavaşlamadı ben de. Oyun oynamıyorum ama. Ekran olarak zaten Sony'lerin BRAVIA Engine ile birlikte en iyi Android ekranlar olduğunu düşünüyorum. Çözünürlük olarak değil ama renkler, doygunluk, kontras olarak. İyi yani.

Tavsiye ederim. Kamera ve pil ömrü de iyi. Güzel custom rom'lar da var. Şunu kullanıyorum ben: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1537717
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Cihaz güzel, fiyatıda iyi bence.

Kendi pasaportunuza kayıt yapacaksanız şu detayları atlamamakta fayda var; ülkeye giriş tarihinden itibaren 30 gün içinde kayıt yapılmalı yoksa hakkınız ölüyor ayrıca kanundaki son değişiklik ile kayıt için vergi dairesine 100 TL yatırılması gerekiyor.

iyi satışlar ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ben 10 agustos'ta giris yapmistim, 12 gun civari vakit kalmisti kayit islemi icin. Ama telefonu bugun verdim yerine de daha uygun baska bir android cihaz aldim. Burdan birilerine vermek kismet olmadi artik bir baska macerada gorusecegiz ;)

Ama konu resmen pazar alani icin ornek teskil edecek kivama geldi 2 sayfada, saygi sevgi dolu yeminle. Tesekkurler post atan ve iyi dileklerde bulanan arkadaslara da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...