zerobey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 çiboyu severim ben de. guetamela ve africayı harmanlayıp içerim, 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 birgün çok param olduğunda vaktim de kalır ise çok pis girişicem bu işe evimin kahve köşesi olacak buram buram kokacak ev mhhmmhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Çok para derken? Çok pahalı zevk değilki kahve kültürü tabiki milyarlık olanları çıkar arasan ama onları alanda yok zaten en fazla 1000TL fln para ayrılması fazlası ile yeterli olur. Ben ayda sadece oyuna veriyorum 500TL neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 benim 1000 sırf karıya kıza gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ben bu french pressi ayranmatik gibi azimle pompalıyordum içmeden. öyle olmuyormuş bi kere insan gibi basıp içmek lazımmış. burayı okuyan gençlere faydam olsun diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ben de Nespresso düşünenlerdenim. Geçen ilk defa içtim; kuzende varmış, "kahve yapiim mi?" dedi, burun kıvırdım ama içtikten sonra coffee shop'ta oturduğumu falan sandım, çok başarılı ve acaip pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 nespresso ve diğer tablet şeklindeki zıvıttırılar başarısız ya. espresso isteyen ya paraya kıyacak alacak 5k'lık makine, veya makine olan yerde içecek. 500-1000k'lık cihazlarla o verim alınamıyor çünkü, bar'ı mı az oluyor noluyorsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 French press çok iyi, pratik, ama ilk starbucksta bana satarlarken yaptıkları kadar güzel yapamıyorum nedense. Ölçeğiyle yaptığım halde.. Yinede iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 cimbali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 imamizer said: ben bu french pressi ayranmatik gibi azimle pompalıyordum içmeden. öyle olmuyormuş bi kere insan gibi basıp içmek lazımmış. burayı okuyan gençlere faydam olsun diye yazdım. ahahhaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 senko said: benim 1000 sırf karıya kıza gidio 200x5 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 loop said: French press çok iyi, pratik, ama ilk starbucksta bana satarlarken yaptıkları kadar güzel yapamıyorum nedense. Ölçeğiyle yaptığım halde.. Yinede iyi.. kahven bayatladigindan da olabilir o. yeni paketi ilk aldiginda da mi yapamiyorsun o tatta? bir de kahve ogutucu onerisi olan var midir gencler? hem french press icin, hem de kagit filtreli makina icin ogutebileyim ama kahveyi. bi haftada tadini kaybetmesi cok sikinti, cibodan umutluydum sevmedim kahvelerini ondan yine 250 gramlik starbaks paketlerine donmek zorundayim, bari cekirdek alayim da bayatlamasin diye dusundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 french press nasıl hazırlanıyor tuto versenize yok yarım bas 5dk bekle sonra tam bas yada tam bas bekle yada bas direkt dök falan her kafadan bir ses çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Drall said: kahven bayatladigindan da olabilir o. yeni paketi ilk aldiginda da mi yapamiyorsun o tatta? Yok, kahveyle ilgili değil, aslında normal kahvelere göre çok iyi oluyor ama, starbucks ta bana yaptıkları kadar da iyi olmuyor. Bu arada oradaki eleman bana, bir kahveden ilk yudumun hüpleterek içilmesi gerektiğini, o ilk yudumda kahvenin iyi olup olmadığının anlaşılacağını söylemişti, ve arkadaşlarını eşini dostunu topla gel bir gün kurs vereyim demişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 En iyi tadı her türlü french press veriyor, lakin kahveyi çekerken starbuckstaki makine genelde temiz olmadığı, ve sizden önce türk kahves, espresso gibi ince kahveleri de çektiği için, diğer filtrelerin içine de karışıyor bunlar. Tadı etkiliyor. Hüpleterek içme olayı da starbucks virali. Bölge müdürleri, mağza müdürleri falan böyle oturur içerler "oh oh ne güzel kenya mı bu" falan gibi tahmin etmeye çalışırlar. Tutturan da nadir olur genelde. Kahvenin tadını ayırt etmek için baya taze olması lazım çekirdeğin. Ayrıca çekildikten sonra ki 12 saat içinde tüketin mutlaka. 2. gününde kavrulma süreleri aynı olan kahvelerin hepsi ortak acı bi tad alır. Paket açıldıktan sonra starbucksın biçtiği ömür (çekilmemiş için) 1 hafta, ki kahvenin vakumlu bi yerde saklanması falan lazım bu kadar dayanması için. He frenç pres demişken, 4c nin ayarı 27 gram kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Aluriel said: senko said: benim 1000 sırf karıya kıza gidio 200x5 ? lütfen şu yorumlardaki güzellik gözden kaçmasın, helal! bu arada, alınan kahvenin birkaçgün içinde acılaşması benim de gördüğüm bir sorun. french için nasıl bir kahve öğütücüsü kullanmalı? ben genellikle bir kupalık french de iki yemek kaşığı kahve kullanırım, sizin ölçüleriniz de buna yakın mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 çay tutosu geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ya mutfak olcu setim var ama ml cinsinden sfddrfcd makinede kahve yaparken iki kisi icin kac ml su kac ml kahve koymak lazim acep orta sertlikte kahve icin? kahve bayatladikca ayarimi degistiriyorum mecburiyetten stabil bisey tutturamadim. bi de kahve ögütücü önerisi plx :( porlex onerisi duydum bibdunya ama trde bulamadim bi de pahali zaten. ama daha ucuzuyla ogutmek mumkun degilse el mahkum alinir. tavsiyesi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 7gr kahve/ 236ml su standart ölçüler. Evde kullanılan öğütücüler hakkında bilgim yok. Starbucksta kullanılanın adı ditting. 2000 dolar falan galiba fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 kahve çekirdeklerini balkonda taşla ezip french yapıyorum, biraz zor oluyor ama kahve taze kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ogutucunun bi numarasi yok ucuz olmasi pahalı olması kalite ve dayanikliligini degistirir birde hizini.alirken incelik ayarı bol olanlardan alin ki, gun gelir turk kahvesi icin falan ince cekmek isteyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Genwa said: 7gr kahve/ 236ml su standart ölçüler. Evde kullanılan öğütücüler hakkında bilgim yok. Starbucksta kullanılanın adı ditting. 2000 dolar falan galiba fiyatları.neyin standarti bu? americanonun mu?kisiden kisiye degisir sonucta aroma ve sertlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 imamizer said: ben bu french pressi ayranmatik gibi azimle pompalıyordum içmeden. öyle olmuyormuş bi kere insan gibi basıp içmek lazımmış. burayı okuyan gençlere faydam olsun diye yazdım. Ufkum 4 katına çıktı lan. neyseki french press i hiç sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 7gr kahve/ 236ml starbaks standartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar