Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 http://m.imdb.com/title/tt0313737/
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 devrem mi diyim? tertip mi diyim?
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Son seneme geldim staj yapmadım. Haliyle staj defteri de doldurmadım. Bu sene yeni uygulamaya geçildi, artık dönem içi 2 gün staj 3 gün okul var. Staj defteri olayı kalktı. Naylon staj için bile harıl harıl defter yazmak zorunda olanlarla dalga geçtim çok fazla.
eski Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 bildiğin internetten a4 e indirip , kapak falan bile ayarlamadan verdiydim son günü hocaya. ne kadar tembelmişim lan o zamanlar.simdiki halimi görsem dahada tembellik yapardım gerçi heralde.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 copyright yüzünden kodları yazmamıştım ben staj defterine, sonra okul kod yok diye kabul etmedi ben de java da cizgi çizme, kare yaratma salak salak kodları doldurup verdiydim.
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 İlk staj için yazdığım raporun aynısını ikinci sene, şirket isimlerini değiştirerek verdim. Kimse de sormadı ne iş diye =)
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 askere gitmemek için okulu bitirmeyen bi eleman vardı derslerini bitirmiş sadece stajlarını yapmamıs takılıyordu nasılsa hala ögrenciyim 8 sene yolu var diye staj defterlerini verir diplomamı alırım die dusunuyordu ama okul onun yerine staj defterini yazmıs mezun etmişti olay olduydu adam evlenmiş işe girmiş " la beni nasıl mezun edersiniz die dolanıyordu"
Öne çıkan mesajlar