goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 hacı bence güzel gider cargo ile spor göynek de, zevk meselesi işte. adamın biri smart casual giyiyior, öbürü baştan hipster, bitanesi işadamı tribinde gezer. biri rakçıdır falan. o yüzden gönlünden geçeni al. zaten bence önemli olan nokta şu, kıyafet sana bir kendine güven verirse onu dışarı yansıtırsın. kendine güveni kıyafetle mi sağlıyosunuz ahahah diyenler gelirse de onların bizden daha fazla kıyafet düşkünü olduğunu da belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 sahtekar herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 gold kardeş lc waikiki fotosunu koysana buraya arşivinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 koymuş zaten aahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 goldbären said: KARDEŞ LCWDEN ŞAŞMA DERIM USTUNE TAM OTURMUS BURDA http://img520.imageshack.us/img520/4562/imga0032uk7.jpg bu ne lcw virali mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 teknosa virali viralception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 goldbären said: KARDEŞ LCWDEN ŞAŞMA DERIM USTUNE TAM OTURMUS BURDA http://img520.imageshack.us/img520/4562/imga0032uk7.jpg donanımhaber çocuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konserde bele kadar inen gömlek giymiştim, gitarist ölçüsünü sormuştu, 2 XL dır demiştim ama emin değildim, bak etikete ensede dedikten sonra adamın şokunu unutmuyorum. "Abii 5 XL bu" Ortam buz kesmişti (:D Kadiköy'de obezlere uygun kıyafetler var eğer beden ölçüsü sıkıntıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 5. X'ten sonrasını sayamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 deadwoll said: Ayakkabı başarılı da o gömlekle o pantolon gitmez. Bir de o gömlek muhtemelen beli lastik top çapı kadar olan adamlar için, türk erkeğine pek gitmez. duba gibi değilseniz hafif göbek varsa çok sırıtmıyor oturuyor tam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yanda cepleri olan pantolonlar giymeyin lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Abi ben 1.90'a 80kg'yim ve spor da yapıyorum da, belim kalın yine de, bizim milletin leğen kemiği geniş oluyor nispeten. Öyle olunca o slim fitler durması gerektiği gibi durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar