Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e-posta kopya gönderme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mail serverin settingslerinde olması lazım yani, atıyorum gmailde settingse giriyosun orda dio bana gelen mailleri suralarada yolla falan fisman tarzı secenekler oluo
mail server seninse kodunu falan biyerden bulursun
Mesaj tarihi:
şimdi şöyle olacak, personele gelen tüm mailler, yöneticilere iletilecek dolayısıyla her seferinde ilet demez personel. şirketin hosting firmayı değiştirdik, natro'da e-mail kopya özelliği yok fakat yönlendirme var. yönlendirme yapınca da direk mail o adrese gidiyor, kopya filan yok. yani personel maili görmeden yöneticiye gidiyor ki bu olmazsa olmaz ne yapacağız bilemedim. natro yu da ben önermiştim, şöyle iyi böyle güzel diye ... off off
Mesaj tarihi:
Natro

said:

Belirtmiş olduğunuz hizmet e-mail kopyasını gönder özelliğidir.Maalesef tarafımızca mail kopyasını gönder hizmeti verilmemektedir.Bu durumda yönlendirme işleminde ana domaine mail düşmeden yönlendirdiğiniz mail adresine mail ulaşmaktadır.
Mesaj tarihi:
allah belanı versin natro ya, bir dünya problem açtın başıma. mail sunucuları yönlendireceğiz artık bu e-posta kopya hizmeti olan bir sunucu bulmam lazım. var mı bildiğiniz işini aksatmayan düzgün yapan bu hizmeti veren bir firma?
Mesaj tarihi:
aramil said:

allah belanı versin natro ya, bir dünya problem açtın başıma. mail sunucuları yönlendireceğiz artık bu e-posta kopya hizmeti olan bir sunucu bulmam lazım. var mı bildiğiniz işini aksatmayan düzgün yapan bu hizmeti veren bir firma?

isyeriden server makinesi yokmu exchange kurabileceginiz.
Mesaj tarihi:
Seele said:

aramil said:

isyeriden server makinesi yokmu exchange kurabileceginiz.

var onu da söyledim de sunucuya ellemeyelim diyorlar delireceğim :s
Mesaj tarihi:
markum veriyormuş e-posta kopya gönderme hizmetini, mail hostingi oradan almayı planlıyoruz da daha önce çalışan var mı markumla? destek vs. hizmetler nasıl? aksaklık oluyor mu?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Google alsanıza? Google Apps epey iyi.

http://support.google.com/a/bin/answer.py?hl=en&answer=77182

Fiyatları bu da: http://www.google.com/intl/tr/enterprise/apps/business/pricing.html
Mesaj tarihi:
Abi paneli yokmudur bu sunucunun?
Mail forward edeceksin örneğin cpanelde komple domainden spesifik adrese kadar forward seçeneği var ayrıca asıl adrese bir kopya bırakarak yapıyor falan mutlaka vardır diye düşünüyorum sizde de.
Mesaj tarihi:
yok abi adamlarla 10 kere görüştüm, sunucuda bırakma seçeneği yok işte, problemsiz ve basit bir hizmet ama vermiyor natro. tükendi zaten gözümde artık. paneli yerle bir ettim, sadece yönlendirme var, kopya bırakmıyor posta kutusunda. şaka gibi gerçekten...
  • Yeni Oluştur...