aramil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 inbox a düşen e-postayı aynı zamanda başka bir maile nasıl yönlendirebilirim? acil biraz :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ilet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 mail serverin settingslerinde olması lazım yani, atıyorum gmailde settingse giriyosun orda dio bana gelen mailleri suralarada yolla falan fisman tarzı secenekler oluo mail server seninse kodunu falan biyerden bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 şimdi şöyle olacak, personele gelen tüm mailler, yöneticilere iletilecek dolayısıyla her seferinde ilet demez personel. şirketin hosting firmayı değiştirdik, natro'da e-mail kopya özelliği yok fakat yönlendirme var. yönlendirme yapınca da direk mail o adrese gidiyor, kopya filan yok. yani personel maili görmeden yöneticiye gidiyor ki bu olmazsa olmaz ne yapacağız bilemedim. natro yu da ben önermiştim, şöyle iyi böyle güzel diye ... off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 rulelar ile çözülebilir gibi duruyor da natroda var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 vardır illaki, cok basit olaylar onlar hani en boktan mail server bile koyuyou, iyi bak derim ben bi iki admine mail at sana surdan surdan yapıourz derler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 vardır kopyasını kaydet seceneği o da olmuyorsa gönderildiğ yerden tekrar, ilk gelen yere yönlendir sonsuz döngü olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Natro said: Belirtmiş olduğunuz hizmet e-mail kopyasını gönder özelliğidir.Maalesef tarafımızca mail kopyasını gönder hizmeti verilmemektedir.Bu durumda yönlendirme işleminde ana domaine mail düşmeden yönlendirdiğiniz mail adresine mail ulaşmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Thunderbird'de filtre/süzgeç ile yapabiliyorsun istediğin şekil muhtemelen outlookda da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 vay krolar, ozaman ac bitane gmail hesap ordan yap islemini fghdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 oo neyseki bütün ofise thunderbird kurmuştum, bakayım bir ya of hızır gibisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 allah belanı versin natro ya, bir dünya problem açtın başıma. mail sunucuları yönlendireceğiz artık bu e-posta kopya hizmeti olan bir sunucu bulmam lazım. var mı bildiğiniz işini aksatmayan düzgün yapan bu hizmeti veren bir firma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 gmail hotmail ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 outlook'tan kural (almancasi regel) diyeceksin. ordan istedigin gibi ayarlabilirsin. 100 tane isci varsa sacma tabi yoksa exchange server layina bakacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 aramil said: allah belanı versin natro ya, bir dünya problem açtın başıma. mail sunucuları yönlendireceğiz artık bu e-posta kopya hizmeti olan bir sunucu bulmam lazım. var mı bildiğiniz işini aksatmayan düzgün yapan bu hizmeti veren bir firma? isyeriden server makinesi yokmu exchange kurabileceginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 thunderbird de yaptım onu, bütün personele de söyledim de hepsine de teamviewer ile kurdum da fakat kullanmıyorlar pek değerli arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Seele said: aramil said: allah belanı versin natro ya, bir dünya problem açtın başıma. mail sunucuları yönlendireceğiz artık bu e-posta kopya hizmeti olan bir sunucu bulmam lazım. var mı bildiğiniz işini aksatmayan düzgün yapan bu hizmeti veren bir firma? isyeriden server makinesi yokmu exchange kurabileceginiz. var onu da söyledim de sunucuya ellemeyelim diyorlar delireceğim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 markum veriyormuş e-posta kopya gönderme hizmetini, mail hostingi oradan almayı planlıyoruz da daha önce çalışan var mı markumla? destek vs. hizmetler nasıl? aksaklık oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Google alsanıza? Google Apps epey iyi. http://support.google.com/a/bin/answer.py?hl=en&answer=77182 Fiyatları bu da: http://www.google.com/intl/tr/enterprise/apps/business/pricing.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Abi paneli yokmudur bu sunucunun? Mail forward edeceksin örneğin cpanelde komple domainden spesifik adrese kadar forward seçeneği var ayrıca asıl adrese bir kopya bırakarak yapıyor falan mutlaka vardır diye düşünüyorum sizde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 yok abi adamlarla 10 kere görüştüm, sunucuda bırakma seçeneği yok işte, problemsiz ve basit bir hizmet ama vermiyor natro. tükendi zaten gözümde artık. paneli yerle bir ettim, sadece yönlendirme var, kopya bırakmıyor posta kutusunda. şaka gibi gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 google apps inceleyim bi, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Serverdaki işletim sistemi nedir? SSH ile bağlanabiliyormusun misal? Manual olarak da yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 server windows, ssh nedir bilmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar