deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Olay aynen böyle, logini görünce makine kendine reset atıyor, o ana kadar sıkıntı yok. Reseti attıktan sonra da açılıp açılıp anında resetleniyor daha ram falan saymadan. Sıkıntı nerededir? Benim kafam hep HDD'ye gitti ama şimdi ramden kıllanmaya başladım. Haydi bakalım beyin fırtınası yapalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Isıdan olabilir büyük ihtimal. Ram den kıllanıyorsan tek slot takılı değilse tek tek çıkarıp dene sorun onlarda mı diye ? Hdd olsa mavi ekran, siyah ekran hatası vermesi gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 leptapmı ? benim salak alette ısınınca öle seyler yapıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 fan çalışıyor mu bilgisayarı açtığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Tüm fanlar çalışıyor, bir de ısınacak kadar zaman geçmiyor, fanları ilk iş kontrol ettim, az önce de temizledim içlerini. Mavi/siyah vs. ekran yok hiç, tak diye resetliyor makine. Ram'leri de çıkarıp takıcam şimdi, kablo kaosu var kasada onları düzenliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bence ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Masaüstü, tüm fanlar çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Hmm peki birde güvenli kipte açmayı dener misin rica etsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ram olmayabilir her seferinde illa login ekranında resetliyorsa. hdd ne kullanıyorsun? ben ssd ye geçtikten sonra ahci moda almadıysam sata yı mavi ekran ve 1sn içinde reset yiyordum login ekranında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Masakari said: Hmm peki birde güvenli kipte açmayı dener misin rica etsem ? Denedim bunu, güvenli kipte de resetliyor kendini. HDD olarak SATA ve ATA var, ikisini de ayrı ayrı denedim, her zaman kullandığımda login ekranına kadar gidiyorum ama diğerinde HDD'yi gördüğü zaman tırtlıyor (zaten başka makineden sökmüştüm, primary olarak açamaması normal) Ram'leri de denedim ayrı ayrı ve farklı slotlarda, hiç bir şey farketmedi. Tüm fanlar tıkır tıkır, kasayı yan yatırıp denedim, bir şey değişmedi, PCI slotlarından tam oturmamış var mı diye kontrol edeyim desem, bir tek ekran kartı takılı, o da düzgün oturmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 barbu said: ram olmayabilir her seferinde illa login ekranında resetliyorsa. hdd ne kullanıyorsun? ben ssd ye geçtikten sonra ahci moda almadıysam sata yı mavi ekran ve 1sn içinde reset yiyordum login ekranında. Bir de mesela kendim açtığımda ilk seferde login ekranında resetliyor kendini sonra reset spamlıyor, kendini açıp açıp kapanıyor. Nasıl iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ben %99 hdd diyorum, varsa bitane windows7 mi ne kullanıosan repair dene derim, yoksa pc cilerde hdd yi düzenleyen programlar oluo ya onlara götür yada yapıstır formatı, ha içerde onemli dosyaların varsa gir bitane linux'le al dosyalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Live cd varsa onu bir dener misin peki ? Açılırsa O.S hdd den kaynaklı olma ihtimali artar sorunun ona göre çözüm ararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Deniyim dediklerinizi, işin kötü tarafı PC'ye 2 yıldır falan dokunmuyordum ben, babamlar kullanıyordu, bir kaç gün önce eve döndüm, hallediver bir ara diye sattılar işi hemen ve hiç bir driver/win 7 cd'si vs. yok piyasada. Annem muhtemelen temizlik yapıyorum diye mutlu mesut çöpe attı ortada gördüğü her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 hmm. bir login ekranı sonrası spame mi başlıyor? o ilginçmiş baya. düzgün, boş hdd bul bence. bir de öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 hdd yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 2 tane denedim ama HDD'den olup olmadığını başka hdd denemeden nasıl anlarım? Var mı tekniği taktiği sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 hdd'yi başka pcye takarak? sdfkjad boot esnasında bad sector taraması yapan programlar vardı deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanuslink Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Sevgili Deadwoll, `Login ekrani` dedigin nedir kardesim? Windows user accounts selection screen den bahsediyorsan bilgisayar acilirken selective startup - startup with command line de. Oradan da chkdsk komutu ile hard-disk ini bi taramaya birak. Yok ms-dos ekranindaki loginden bahsediyorsan 21. yy da onu kullanan bi tek sen kaldin, kasayi yuklen ozgure gotur. Anakart uzerindeki bios pilini sokmek gibi bir alternatif te sunabilirim sana, tabiki onu gerek takman gerekiyor yaklasik bi 10 saniye sonra ki bilgisayarin acilabilsin. Daha sonra da islemcinin hizini falan bios setup tan ayarlaman gerek. p.s. 2 gun icinde annemler istanbulda olacak, evi bosaltin. 17 sinde de buraya geliyorlar, onlar geldikten sonra ne haliniz varsa gorebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 PrudenT said: hdd'yi başka pcye takarak? sdfkjad boot esnasında bad sector taraması yapan programlar vardı deneyebilirsin Başka PC yok işte 17'sine kadar, adam yazmış asggd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 BIOS'tan voltajlarini da bir kontrol et derim, power supply'da sorun varsa ve voltaj optimal degerlerin altina dusuyorsa da boyle bir sorun cikartiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Bende de aynısı oluyordu. Isıdanmış. CPU Fan'I o kadar sene çalışınca geveşemiş. Çıkartıp termal macunu yenileyip sıfırdan geri takılınca sorun ortadan kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar