Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 "nutella yerim" said: polise karşı gelmek ve kanuna karşı gelmek farklı şeyler çok yanlızım barış özele gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 clifff said: neyi fail abi anlamadım? abi lise dördüncü sınıf değil adam hiyerarşide emniyet amirinin üstünde, müdür yani. daha ne büyüyecek ahadfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 moncici said: clifff said: neyi fail abi anlamadım? abi lise dördüncü sınıf değil adam hiyerarşide emniyet amirinin üstünde, müdür yani. daha ne büyüyecek ahadfas. lan öyle dördüncü sınıf düşünmedim sdjgjk. 4.sınıf olduğuna göre daha yemez arkası sağlam değildir diye düşündüm. şekli var mı o kadar 4.sınıf emniyet müdürüyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DZnGcRXc3LY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Editor said: Saeros said: Editor said: Rewendor said: Editor'un mesajlarını okurken insan olan insanlığından utanır. Bunu bile savundu adam. Oldurmesini savunmadim orda kasitli oldurme yok zaten orda bi kaza var. Orda Parkta oturan adamlara gidip ayaginiza sikacaz lan kalkin dememis polis... Kendisine saldiran dengesiz PKK li beyinsiz tiplere SIKMIslar bukadar basit Sonuna kadarda arkalarindayim varmi otesi... Polis hatali tamam ama polis silahini cektikte sonra ustune gelmek... !!! TAM Bir IDIOTIC yaklasim maganda iste... adamın beyni yanmış biz de hala laf anlatma derdindeyiz Neden ? bisi anlatsaniz anlarim anlatma degil polisi kotulemekten baska bisi yapmiyorsunuz ben size onlarin kurallari var onlari uyguluyorlar diyorum 2. kez tekrar soyluyorum Polis orda Zaten Dogru yapmis demiyorum iyi yapmis diyorum. Kurallara gore havaya ates etmeli etmis. sonra video kamera cikmis elinde halen silah varken polisin ustune gelirse silahini ya cebine koyacakti geri kafasina yiyecekti sandalyeyi yada ayagina ates edicekti ... benmi goruyorum saddece adamin ayagina siktigi halede halen ustune geldigini ? silah ona ceviriliyken halen POlisin ustune gittigini.. _??? Ben burada ADAMIN nekadar gerzek salak bir davranis sergiledigini ortaya koyuyorum siz nediyorsunuz. OK Polis midesine ates etti ve Cok yanlis bisi yapti. Bakin tekrarliyorum Polis akademisindeki arkadasiminda bana soyledigi bilgilerden aktariyorum. Eger Polisin elinde silah varken halen polisin ustune gelip saldirma olayi oluyor ise -Gazli Mudehale yapilir (yapilmis) -havaya ates acilir ( acilmis videodan once var bu olay) -Kisi halen saldiriya devam etme eglimindeyse ve elinizde silah var ise ayaklarina ates edilir -Kisi durana veya kacana kadar budurum gecerlidir. ama kisiye ayagina ates etme yani yaraliyici ates etme olayi turkiyede genellikle tercih edilmeyen bir durummus. Yani polis Dengesizlik yapmis ama dogru yoldan yapip Bir kazaya mal olmus. iyi tarafindan pozitif dusunursek... Diger taraftan dusunur isek Hic bir pozitif yani yok lan ... beyinsiz iste.. konusmak bile istemiyorum... Heh ayağından vurulmuş bir adamın şok halinde polisin üstüne yürümeye devam etmesi 2 adım mesafeden öldürücü atışa maruz kalmasını geçerli kılıyor yani. Polisin bu davranışına doğru değil de iyi yapmış dediğin için umarım ki bi gün böyle polisin birisi ile bire bir karşılaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Admin topic ortasında piramitçileri öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Editor said: VE bir kural vardir silah elindeyse ve ustune birisi geliyorsa silahi kullanmalisin eger kullanmassan o silah sana saldiranin eline gecer. göster bakalım şu kuralı nerede yazılıymış? bi dakka, bu sizin kurtlar vadisi raconunuzdan mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bizde silah cikti mi, patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Dövüş klubü hakkında konuşulmaz adamım. Bu da cinayeti mazur göstermeyen bir kuraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 aslında silahı adama sıkmadı, boşluğa sıktı ona geldi. dolayısıyla cinayet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Adam soğukkanlı bir katil. Polisi savunan insanlar herhalde adam sandalye çekti dayak mı yeseydi kafasında ama polis direk olarak silahı çekiyor vuruyor ve sonrasında adam can çekişirken oldukça rahat bir tavırla arkasını dönüyor surat ifadesinde vs bir değişme yok mesleki soğukkanlılıktan öte bir durumda adam. Son derece rahat ve umursamaz tavırda. 82 yıl önce dinci yobaz sürüsünü kansız bir şekilde dağıtmak için kalabalığa kuru sıkı sıkan Mustafa Fehmi Kubilay örneği ve yobaz tayfanın polis teşkilatını ele geçirmesi ile oluşan asayiş örneği. Asayiş berkemal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Editor said: Oldurmesini savunmadim orda kasitli oldurme yok zaten orda bi kaza var. Orda Parkta oturan adamlara gidip ayaginiza sikacaz lan kalkin dememis polis... herif şaka programlarından fırlama resmen.. kasıt yokmuşda, he zaten polis 90 dereceyle havada ki kuşlara saydırıyordu, adam öndünden geçince denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JaqenHqhar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ad3m said: Güya eşek yüküyle eğitim görüyorlar ateş eden adam götünden soluyor heyecan/korkudan zaten sıkış sebebi aynı durumdan olsa gerek. Ayrıca bir kez daha geçmişti konusu ne kadar işsiz güçsüz apaçi tanıdıysam hepsi Polis oldu.Buda sonuçları işte... Çok sevdiğiniz taptığınız amerikadaki polislerin şüpheli hareketlerde bulunan birisini bile vurma yetkisi var, hepsi işsiz güçsüz apaçi mi? Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 1 ekip polis silahsız 1 kişiyi durduramıo aralarından 1 polis cıkmıs silahla adamı öldüryor sonra polis haklıydı diyonuz komik valla. videoya bakım silahlı polis haricinde diger polisler kenarda bakıyorlar mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bombilo said: Editor said: Oldurmesini savunmadim orda kasitli oldurme yok zaten orda bi kaza var. Orda Parkta oturan adamlara gidip ayaginiza sikacaz lan kalkin dememis polis... herif şaka programlarından fırlama resmen.. kasıt yokmuşda, he zaten polis 90 dereceyle havada ki kuşlara saydırıyordu, adam öndünden geçince denk geldi. enteresan bir kazaymış gerçekten. neyin kafasının kazası acaba bu. zamana falan başvursana iyi yazarsın sen oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Adam millet vekili çocuğu olmadığından cinayete kurban gitmemiş oluyor işte. Ülke dinamiklerini öğrendiğiniz vakit bunlar basit şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 JaqenHqhar said: ad3m said: Güya eşek yüküyle eğitim görüyorlar ateş eden adam götünden soluyor heyecan/korkudan zaten sıkış sebebi aynı durumdan olsa gerek. Ayrıca bir kez daha geçmişti konusu ne kadar işsiz güçsüz apaçi tanıdıysam hepsi Polis oldu.Buda sonuçları işte... Çok sevdiğiniz taptığınız amerikadaki polislerin şüpheli hareketlerde bulunan birisini bile vurma yetkisi var, hepsi işsiz güçsüz apaçi mi? Hayır. Amerika'daki polisleri övdüğüm bir cümle gösterir misin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 o default laf, akpyi sevmeyen herkesin haçları ve gözlüklü amerikan polislerini cool bulduğunu var sayıyor karizmatik karakter nickli arkadaşımız heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ardeth said: bombilo said: Editor said: Oldurmesini savunmadim orda kasitli oldurme yok zaten orda bi kaza var. Orda Parkta oturan adamlara gidip ayaginiza sikacaz lan kalkin dememis polis... herif şaka programlarından fırlama resmen.. kasıt yokmuşda, he zaten polis 90 dereceyle havada ki kuşlara saydırıyordu, adam öndünden geçince denk geldi. enteresan bir kazaymış gerçekten. neyin kafasının kazası acaba bu. zamana falan başvursana iyi yazarsın sen oraya burada yazar, editöre zaman'da köşeyazısı teklif etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 o kadar kisa mesafeden kaza olmaz zaten, poliste sonraki sogukkanli hareketinden tecrubeli bi tip oldugunu belli ediyor orda, kazma bi tip degil yani dupeduz oldurmus iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Bazen diyorum bizim forum cok mu homojen oluyor, sonra editor gibilerini gorunce rahatliyorum. dusunsenize boyle bi adam var, yani daha ne olsun, bunun bi otesi uzaylilar olur heralde. tr nin en wacko adamlarindan biri bizde, ben buna cesitlilik derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 "Sıçtığım boku yemek istiyorum." diye düşünce belirten kişiye "Kardeş sen geri zekalı mısın? Embesil misin?" dersek yine de hakarete giriyor mu? Bence girmemeli. sadece soru soruyorum birini aşağılamak değil amacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Hakaret oluyor galiba. Hakaret çok elsatik bi olay. Hakarete uğradım diyen kişi ne kadar ağlak olursa o kadar rahat şekillendirebiliyor sınırlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Hmm. Ben hakaretsiz derdimi anlatamayacak durumdayım bu nedenle. Yani "Yemek istiyorum" diyen birine bunun saçmalığını nasıl anlatırsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar