Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Burda soruluak soru bu zamana kadar nasil inandigin eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Lopeth said: inaba başkasını öptüğü an bitti bu dizi benim için ohoooo. teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Başkası derken benden başkası spoiler olsun diye demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Yeni bir inandığım site buldum. Son 3 sezonun puanlarına baktım, hepsi ben versem böyle verirdim gibi: http://www.anime-planet.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 üyeyim oraya da bayadır girmiyorum. İzlediğin animeleri falan yazıyon kaç saat izlediğini çıkartıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Yeni öykü çok güzel başladı. Şimdiye kadarki en komik bölümdü ayrıca. Bu olayın ana draması da Yui olacakmış gibi. Kayıp ikiz? Evlatlık? ED çok iyi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Şu anda 11. bölümü izliyorum. Bitmeden yazmak zorunda hissettim kendimi. Ahahaha inaban'ın ilk tepkisi muhteşemdi. :D Bölüm güzeldi gerçekten. Aldığı puanın çok çok üzerinde hakediyor bu anime. Bir de ending'de aoki ve küçüklüğünü o şekilde çizmeselermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 çok tatlıydı bu bölüm. yeni ed de bayağı güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 of 11 ne kadar iyiydi en ağır backgroundda yui de çıkıcak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Ya 10. bölümde inaba trene binip gitmedimi atar yaptı. Yoksa arada bölmmü kaçırdım cart diye başladı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 muhteşemmiş. tepkilerimi kontrol edemedim 8.ci bölümden sonra. çok iyi. 12 çıktı bu arada. koşun. 12 yine iyiydi ama az inaba çok dram koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bu yaşta bu kadar dert nedir arkadaş, sanarsın 40 yaşında kriz geçiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 13 hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Yaz sezonunu güzel bitirdiler. Son 4 bölümde ne olacak bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 anidbde son 4 bölümün yayınlanma tarihi yok special olarak geçiyor hatta yani gelecek hafta olmama iltimali bir hayli yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Kokoro_Connect#Episode_list 14 "The Days Fall Apart" "Kowareteyuku Hibi" (壊れてゆく日々) March 27, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 DA FUK? Yapma be. Keşke bu sezon da devam etseydi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 dvd lerle falan mı gelicek acaba yada ova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ardarda 4 bölüm theatral ova diye duydum ben. DVD release de olacakmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 öyleyse geçmiş olsun saçma bir kanun veya house rule var japonyada. 6 aydan önce dvd si çıkamıyor sinemaların, live eventlerin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://i.imgur.com/PyjqV.jpg slippery slope hiç bu kadar yakın olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Kaede said: öyleyse geçmiş olsun saçma bir kanun veya house rule var japonyada. 6 aydan önce dvd si çıkamıyor sinemaların, live eventlerin vs 10 ay değil miydi? Funination filan lisanslamışsa daha erken çıkıyor DVD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bildiğim kadarıyla hayır japonyada bir sinemada oynayan filmin dvd/bd inin çıkması için 6 ay geçmesi gerekiyor henüz aksini ispatlayan bir örnek görmedim izlediklerim arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Naruto'lar 10 ay sürüyor hep sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 batıdaki releaseinden mi bahsediyorsun ? öyle değilse bile kuralı sağlayan istisna olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar