nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 acaip mmorpg oynayasım geldi.. wow , war , secret world , rift , aoc , aion , fallen earth, apb dışında, f2p olabilir ama şu açlığımı alsın en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Gw ye kadar mmo oynama, prototype 2, darksiders 2, pvp icin herhangi bir moba, zaten sonra headstart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 2 hafta oynasan nolur, oynamasan nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 hani yemekten sonra tiryakiler fellik fellik sigara içmek isterler ya öyle bir istek var bende. sigara kullanmıyorum ama sanırım şu an yaşadıgım gibi birşey olsa gerek.. sdasgsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Arcade tarzı birşey hoşuna giderse Dragon Nest'i dene. http://dn.cherrycredits.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 10 gün daoc trial al oyna bence rvr lvling bile tek başına yeter Dark age of camelot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 25inde mi çıkıyormuş gw2 güzel güzel :) tam diablo'dan baymaya başlamışken güzel denk gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 bosver mmo'yu skyrim falan oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 tamamen solo takılabildiğimiz bi mmo varmı acaba? büyük bossları bile ıkınarak da olsa tek başımıza kesebileceğimiz türde bi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aquila said: 2 hafta oynasan nolur, oynamasan nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Xenus said: bosver mmo'yu skyrim falan oyna. skyrim , dragon's dogma , kingdoms of amalur , dark soul , dragon age : origins , obilivion, fall out: new vegas hepsini ps3'te sonuna kadar oynadım zamanında.. Bir daha da gamepad ile rpg oynamamaya yemin ettim. o ne işkenceydi ya oyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 O zaman baska ben PC icin demistim. Skyrim modsuz oynanmaz bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 sanırım buldum gibi Dragon Nest'i denedım. grafikler , skill animasyonları, falan güzel, oynanışta akıcı, oynayan da baya var. 15 gun ıdare eder.. mmo gibi değil ama idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 tera nin 7 gunluk triali varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 tera'yı ılk beta da oynamıstım. 5 euro katkım var o oyuna. asddfaa. salak gibi depolamıyorum oyunları sonra adil kullanım kotasına maruz kalıyorum üşeniyorum indirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Dota 2 oyna :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Wakfu oyna. Haftalık üyelik al, tarla ek, ağaç kes, balık tut, deri yüz vs. Ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 www.kongregate.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar