KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bunlar artık türkiyeye gönderim yapmıyolarmışlarmışlarmışlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 senditte paket kaybolup gelmeyince beleş 2.yi yolluyolardı, büyük ihtimal en fazla türk kullancılar kullanıyodu bu özelliği sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ondan sonra niye bizi sevmiyler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 niye öyle bi karar almışlar.acaba benim kargo gelmedi çakallığını çok mu yapıyordu bizimkiler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Aynı anda mı karar almışlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Zaten shopto var, nop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bide bunu yaşadığımız ortam çok iyi kenshinle 2 oyun 25 € indirime var. Alalım dedik bizde kredi kartı falan bilgisini girdik tam billing adresste turkiye seçecek oda ne yok asdfsdf. ulan castlevania + dynasty warriors 25€ iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mindrampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 hangileri gönderiyor birde onu öğrenebilirsek? play-asia falan vardı kepenk mi kapattılar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Pöf, Shopto'ya mı kaldık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 zamanlaması manidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 shoptonun kargo fiyatı da maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ya bu 25 euro tarzı kampanyalar dışında artık bir çok ingiliz sitesinin buraya göre avantajı kalmamıştı zaten. Burada spotta da aynı fiyata açılmamış paketi alabiliyordun. Ama üzüldüm lan yine, collector falan alma şansı da gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 zaten dogru durust yollamiyorlardiki onuda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 hep amerikanın oyunu bunlar arkasında da israil var tabi ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 DarKRideR said: ya bu 25 euro tarzı kampanyalar dışında artık bir çok ingiliz sitesinin buraya göre avantajı kalmamıştı zaten. Burada spotta da aynı fiyata açılmamış paketi alabiliyordun. Ama üzüldüm lan yine, collector falan alma şansı da gitti. nasıl avantajı kalmamıştı yahu diğerlerini bilmemde sendit de baya burda gitti gidiyorda 60tl lik oyunu 14 euro ya alıodun spotçular falan hala kazık hala geçirmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 zavvi'den alışveriş yapıyordum ben ya kötü oldu bu. biraz yavaş geliyordu da sorun çıkarmadı hiç. fiyatlar da hala spotçulara göre daha iyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ben shoptop kullanıyodum sadece kargo 9 pound olunca bıraktım. yeni oyun cıktıgında 110-120 arası gg den alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ya aliniyorda o toplarin vergi verdigi yok,kazanclari nereye gidiyor belli degil pkeke ci filan olmasinlar? ciddiyim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 senditten memnundum ben de kötü oldu baya 15-16 oyun aldım hiç problem çıkmamıştı arada geç gelmesi dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Ben de shopto'dan alıyorum ve standard posta 2.5 pounda göndertiyorum, şimdiye kadar hiç patlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 paticik kooperatifi kurup kendi oyunlarımızı kendimiz getirecek bir şirket kursak aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 knox said: ya aliniyorda o toplarin vergi verdigi yok,kazanclari nereye gidiyor belli degil pkeke ci filan olmasinlar? ciddiyim lol Aral'dan oyun almıyorsan zaten vergi gitmiyor ki, İngiltere'den buraya şipariş etsek onlara vergi vermiş oluyor ve satış rakamlarını şişirtiyoruz. PTT'de benim çok oyunum kaldı, signed'in fiyat farkı göz önünde olunca hiç uğraşmam diyip spottan alıyorum düz versiyon oyunları, ne gerek var kastırmaya. En son Arkham City'nin Steelbook Edition'ını almıştım shopto'dan işte onun dışında 2 senedir alışverişim bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Zavvi, Türkiye'yi tekrar standart international delivery' listesine aldı. 0.99 kargo ücreti. Uyandırıyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 knox said: ya aliniyorda o toplarin vergi verdigi yok,kazanclari nereye gidiyor belli degil pkeke ci filan olmasinlar? ciddiyim lol artık veriyorlar vergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bhenim sendit'ten cidden gelmemişti wotlk. gidip başka paket almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar