Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21207139.asp bilseydik izlemeye giderdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Çok şey kaçırmışsın kıran kırana bir maç oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ad3m said: Çok şey kaçırmışsın kıran kırana bir maç oldu :( fena pas atmışsın ama gole çevirmek istemiyorum. maç başlığında çok yanlış terimler kullandım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 parmak arası terlikle oyanmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ahmedinejad said: ad3m said: Çok şey kaçırmışsın kıran kırana bir maç oldu :( fena pas atmışsın ama gole çevirmek istemiyorum. maç başlığında çok yanlış terimler kullandım. :( Temsili resimde taraftar grubundaki en soldaki yarı çıplak benim siyahlı olan sevgilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 "* Taraftarlar ve oyuncular sarmaş dolaş plajdaki bara gidip birer soğuk bira söylerken, herkesin hemfikir olup birbirine yinelediği cümle şuydu: Bir insanı cinsel yöneliminden dolayı, onca sene emek verip keyif alarak yaptığı mesleğinden alıkoymaktan daha büyük bir 'i...lik' olamaz."" said: valla doğru laf. Haberim yoktu bu hakemin başına gelenlerden, yuh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bıyıklısı bıyıksızı memleketteki her yönetici lavuk olunca , eşcinsel hakemi futboldan da men ederler, yaşamdan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar