Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Merhabalar, Full-arm dövme yaptırma gazındayım ve dövmeci arıyorum. Ha bulamıyorum tabi. Red-Cat falan gibi fahiş fiyatlara bok gibi dövme yapan yerler haricinde, veya eşiniz dostunuz para kazansın diye önereceğini yerler haricinde önereceğiniz bir dövmeci var mı? Aradığım kaliteyle alakalı örneği de aşağıda paylaşıyorum. Sevgiler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 kobay diye bi eleman vardi ilseri iyiydi baya bi onu dene istersen istanbul ve kibrista calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 kadıköy anadolunun karşısında var orası iyi galiba ama adını hatırlayamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 garciamıydı neydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 cambazct said: kobay diye bi eleman vardi ilseri iyiydi baya bi onu dene istersen istanbul ve kibrista calisiyo ya o adam anladığım kadarıyla sadece realistik işler yapıyo fotograf gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 aha buldum face.book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 SpiderS_DangeR said: garciamıydı neydi galiba herifin tek olayı terry richardson tarzı giyinmesi, yoksa hapishane dövmecileri falan bile o heriften iyidir baya boktan işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 valla bilemedim uzmanligi ne yondedir ama portfolyosu agirlikli portre uzerine ama bence ustesinden gelir gibi o adam renklendirmesi golge calismalari kaliteli baya adamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 garcia ya tü kaka denir mi la? adam kalkmış gelmiş gevur ellerden buralara, sanatını icra ediyor. ha birde iyi dövmeci ''deveninnalı'' diye bir google a bakıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://www.coskunsakre.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 5-10k atacaksan amerikaya git 1 hafta kal yaptir don. Bu isin dandigi adama kol kestirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 esh +1 bu kadar büyük bi iş için amerika, almanya falan paklar seni. unutma ki çirkin olursa lazer 10-15 kat daha pahallı tutacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Verdiğim linkte düzeltme/kapatma çalışmalarıda var amerikalara gitmeye gerek yok adam ağır başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 salak salak işler yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 https://www.facebook.com/kurtulusdovme?ref=ts önereyim benim dövme çok basit bir şekildi ama adam çok temiz işcilik yapıyordu baya memnunum yani kendisinden. söyle de bişisi var https://www.facebook.com/photo.php?v=10150181854205969&set=t.566540968&type=3&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Şu da var: http://cebecizade.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 türkiye'nin en iyi dövmecisi luba goldina izmir. kadın dünyaca ünlü. zaten yabancılar da buraya geliyo 6 ay önceden randevu alıp kadından :) ama fiyatları 2.000tlden başlar minimum haberin olsun. değer mi dersen, sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 o kadın overrated ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 gayet başarılıymış ya, vay enasını. izmirden boyoz gibi dövmeci çıkmış sıcak sıcak haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 taktir etim: "18 yaşını doldurmamış insanlara dövme yapmıyorum. 18 yaşındaki birine de dövme yapmamak için elimden ne gelirse yapıyorum. Sağdan soldan alınmış desenleri dövme olarak yapmıyorum. Portfolyomda yer alan işlerin herbiri, yapıldıkları kişi için özel olarak tasarlanmıştır. Daha önce yaptırmış olduğunuz bir dövme üzerinde herhangi bir işlem yapmıyorum. Kafası kıyak gelenlere dövme yapmıyorum. Evim ve iş yerim benim kutsal mekanlarımdır. Şipşak dövme yapmıyorum. Sahip olmak istediğiniz şey sadece bir "dövme" ise lütfen bir "dövmeci"ye gidin. Eşinizin veya sevgilinizin ismini dövme olarak yapmıyorum. Madem onu çok seviyorsunuz, adını kalbinize yazın. Artistliğe lüzum yok. Tuttuğunuz takımın veya sevdiğiniz grubun ismini dövme olarak yapmıyorum. Bu tür şeylerin sadece tişört veya poster konusu olduğuna inanırım. Siyasi ve politik içerikli ideolojileri yansıtan sembolleri dövme olarak yapmıyorum. Lütfen beni bu tür oyunlara alet etmeyin. Negatif ve depresif duyguları çağrıştıran konuları dövme olarak yapmıyorum. Lütfen dönemlik mutsuzluğunuzu ömür boyu üzerinizde bir kara leke olarak taşımayın. Randevusunu habersiz ekenlere ikinci bir şans vermiyorum. Siz beni ne kadar ciddiye alırsanız ben de sizi o kadar ciddiye alırım. Hiperaktif, aceleci ve ısrarcı insanlarla çalışmıyorum. İşimden verim almak istiyorsanız lütfen beni kasmayın." http://cebecizade.com/tr/genel-bilgiler/yapmadiklarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dsfsd adam efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ego patlaması, kesin koç burcu. ama takdire şayan. repimi verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 luba cebecizade'den iyiymiş. ama renk falan yok luba'da. çok az renkli, büyük dövmelerde renk aranıyor doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bütün kola yaptırcaksan esnaf falansın heralde kendi işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 esnafım abi. koluma kan ağlayan meryem dövmesi yaptırıp esnaflığımı pekiştirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar