Promenader Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Nigger_of_the_sand said: Oyunda danimarkaya getirilen yenilikler ne tam olarak? Patchnotelarda event falan diye yazmislar da mekaniksel olarak ne var? Danimarkaya annex all eventi eklenmiş işte oyunu açıyorsun bir gün sonra event geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Papalık, Aragonu ilk yıllarda aforoz etti. Aragon ve Napoli'den birkaç toprak aldım. Hemen Sırbistan'ı yuttum. O ara Burgundy bölündi beleş toprak geldi. Derken İngiltere'yi def edip İrlanda'da toprak aldım. Tek kalan Birtany'yi de vassalayıp annexledim. Kaldı 20 yıl falan İskoçya oradan da İskandinavya'ya çıkacağım. Şu an 60 toprak falan var. Büyük ihtimal bu sefer başarımı alacağım gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Spamladım ama kusura bakmayın bunu yazmam lazım. Ben yine BBB için baştan başladım. Aynı sene içerisinde olan vakaları yazıyorum. 1- 1445'te Kastil'in kral ölünce vassalladım talih eseri PU lideri oldum Fransa olarak. 2- Sene biterken Burgonya tamamıyla Kastil'e bağlandı, bana da gelecek havadan beleş topraklar da geldi. 3- Event ile otomatik İngiltere'yle savaşa girdim. Onun dostları gelmedi event olduğundan ama benim tüm dostlarım geldi :D neredeyse oyunun başında 100k ordularla İngiltere'yi comolokko. 4- Fransa'dan İngiltere'yi kovdum, akabinde hemen bu gazla ve güçle tüm İrlanda'yı aldım. 5- Bu gazla devam ediyorum Birtany vassaldım, yavaştan koalisyon başladı. Yıl 1460 falan :D ha bu arada Granada'yı da anexledim. Şimdi planım İskoçya ve Aragon'u aradan çıkarmak. Sonra ver elini İskandinavya. Şu an kavuruyorum. O kadar güçlüyüm ki :D kimse koalisyon kuramıyor. Efsane start oldu neredeyse 1350 küsür saat oynadım ben EU4'ü, en iyi başlangıcım bu oldu. Artık bu şekilde BBB yapamıyorsam bileklerimi kesmem lazım :D ulan o an dua kapıları mı açıktı neydi keşke başka bir şey dileseydim, şu peşpeşe yaşanan eventler vakalar kimseye olmamıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 İskoçla ally olup adayı direk iskoça bağla bence avrupadan yardırmaya devam italyaya falan gir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Yetişmez 50 toprak alınmaz Avrupa'dan koalisyonları ne yapacağım. 1 prensliğe çöksem herkesle aram bozulacak gerçi denenebilir ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 italyaya gir BBB için olabilecek en kötü tavsiyelerden biriymiş asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Abi kuzeye yürüyüp danimarkaya çökmen isveç norveçi yemen lazım. Rusyanın bi kısmı avrupa değil miydi novgorod felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Beyler sadece iskandinavya giderseniz çöküyorlar çünkü hızlı şekilde ingiltere, irlanda ve sonrasında iskoçya'ya çıktığınızda direk hayvan gibi koalisyon yiyorsunuz, zira haritanın birbirine yakın aynı bölgelerinde birden çok, çok mühim şehirleri ele geçiriyorsunuz, bu kadar erken vakitte hiçbir dost da bu koalisyonda yanınızda durmuyor. Ondan Avrupa'da olup farklı yerlerde olan mekanlara çökmek gerekiyor, yine yetmiyor. Bunaldım v20.0 çıktığında yeniden denerim şu an BBB kasmayı bıraktım. Roma İmp. kuracağım. Ha hiç vakit kaybetmeden direkt olarak İskoçya'ya çıkıp oradan da Norveç'e claim atıp savaşa girmenin başka tatkiği varsa yazın. En büyük bir başka dert de İskandinavya'ya ordu ikmali. AI akıllılık edip tüm vasal donanmasını getirdiği an oyunu kapatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 “Ages of Europa Universalis” https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/eu4-development-diary-13th-of-december-2016.988299/ Eglenceli gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=vfi2OWeh4bw :) çok tatlılar .. dlc paraları helal olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 0:30 da ki eleman armağan çağlayan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 uzun zamandir oynamiyorduim, mutapa ile afrika'dan baslayayim dedim, westernize olmak icin western tech komsu icin amerika'ya rushlamayi planlarken institution belasini ogrendim. non-western baslayip duzluge cikmanin yolu nedir artik, napoli'den ronesans 200 senede anca geldi. johan evine ates yagsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Amerikadaki yerliler haricinde herhangi bir şehrin development'ını arttırırsan institution da % olarak progress kazanıyor. he birde şehir ne kadar gelişmisse devolopment için daha fazla monarch point gerekiyor ama bir yandan da çok daha fazla % institution progress veriyor. development costları stacklemek baya avantaj sağlıyor, başkent mountains falan ise çok tatsız http://www.eu4wiki.com/Development#Development_cost_modifiers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 bu olay icin dlc lazim sanirim, paywallin ardina core concept koymus paradox =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Lancelion said: bu olay icin dlc lazim sanirim, paywallin ardina core concept koymus paradox =< Bu akşam (21:00) Steam kış indirimi başlıyor dlc ler baya uygun olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 son 2 dlc dısında indirim oluyo işte alın sonra aglamayın 450 tl oyun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Tüm DLC ler müthiş indirimde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Hangi dlc ler olmazsa olmaz su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 bence hesi olmazsa olmaz content verenlerin ck II gibi aztec sacmalıgı tadında dlc yok cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 BBB başarımı son 2 denememden bir tanesinde 100 toprak vardı 3 tane toprağı claime süre yetmedi, diğerinde de 98 toprakla yetişemedim. abi çıldıracağım harbi çıldıracağım kaç haftadır alamadım başarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 2013 yılının oyunu tüm kozmetik harici dlcleri ile beraber 100+ tl bu nasıl indirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 indirim bekle yada dlclerin bazılarını alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 abi 2013 yılı diye neden bakıyosun anlamıyorum ki oyun her sene 2 tane dlc cıkartıyo her sene yenileniyor yani wowun yeni expansionu 60 dolar 12 senelik oynun dlcsi 200 tl diyo musunuz? ki bi tane dlc sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Fiyatından ben de şikayet ediyordum ama hak ediyor oyun. Beni sadece Paradox oyunları sarıyor artık ya. El Dorado ve Conquest of Paradise yok sadece. Alayım mı onları da ne diyorsunuz ? Bir de bonus ss. Bizans'a bakayım dedim. Bir kaç deneme sonrası böyle oldu. Roma'yı canlandırmayı mı denesem, anadolu'ya mı yardırsam bilemedim. http://i.hizliresim.com/JqOW0o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 hep imreniyorum, imrendigimle kaliyorum deneyince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar