guncel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 padisahlar nasıldı 25 yıl boyunca tahtta kalınca 6 adm padisah 1800 verirken 3 adm padisah 900 adm veriyor diger bonuslar hariç. seviye 10-12 den sonra 7-8 tech geriden geldigim için en az %20 Neighbor bonus la upladım hep boyle ufak ufak gozuken seyler birlesince uzun vadede çok farkettiriyor. man power veren mil binaları anadoluda max seviyedeydi. adm bina sadece roma ve paris ve london bide orta avrupa taraflarında 15bt civari province vardi ona diktim missinary strenght için oda 1700 lerde falandı heralde eger savas için yeterli zaman varsa bütün ülkelere savas ilan edip hepsiyle aynı ay full annexion deneyebilirsin. tabi butun ulkelerin %100 cost'un altında olması lazım.(buyuk 1-2 ulke varsa diğer ulkelerle savas devam ederken buyuklerden toprak alıp corelayıp truce break olabilir ama denemedim hiç, isyanla bas edilebilirmi bilmiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 eve geçemedim geldi mi patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 padisahalr iyidi aslında su anda 1810'da bıraktım, 1750'lerde tembellik etmesen afrikaya falanda kassam aslında yeni dunya dısında alırmısm heryeri. ucu ucuna yetiyomus, hoş senın 50 sene gerinde kalmısım. neyse common sense de denerim belki bi süre sonra. bu arada tengri gelmiş go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 abov coringi bitirmişler, ucuz proviencelar için 2 katına cıkmıs cost, claimlerle %10 düşüryo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ilginç garip bi kale sistemi geldi ddrjacki izliyodumda. sınırdaki fort enemy fortundan büyükse capture ediyo fln Cuce said: abov coringi bitirmişler, ucuz proviencelar için 2 katına cıkmıs cost, claimlerle %10 düşüryo artık ama binalar icin artık point harcamıyosun, ordan kısıp corea vermişler demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ama development için harcıyosun sonuçta deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 development o kadar yaparmıymı bilmiyorum valla, ama unique binalardanda vazgecmişler, embessy gitmiş university gitmiş kötü olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 development dediginiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bide baskası developmenta basarsa senın core costun dahada artıyo, core cost increasli avrupalılar monach pointi bol bulup bulup development basarsa ugras dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bi proviencın manpower/tax/producitonını arttıraibliyosun monacrh pointle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 otonominin üstüne bide onumu eklemişler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 neyse alınca bakayım ben ya, wikiye bile bakmadım neler eklendi ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Cuce said: bi proviencın manpower/tax/producitonını arttıraibliyosun monacrh pointle base tax, manpower ve trade power başka türlü artmıyor sanki. Dün 1 saat oynayabildim sadece. Parayla yaptığın binalar sadece % olarak artırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 onu bunu bırakında osmana bedava westernization eklemisler. viyanayı alıp bide adm10 yapınca beles western oluyon sanırım. wc artik anca hre yle olur. imparator olmadan imkansız gibi bisey. vassal feed eskiden bt*10 du simdi development*10 olmus yaklasık 2.5-3 katına çıktı. coring zaten malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 http://i.imgur.com/RXGsnvN.jpg böle kaldı benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bidaki sefere artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 coring cost böleyken bilemiyorum valla, biraz kurcalamak lazım tekrar denemeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Daesu said: ilginç garip bi kale sistemi geldi ddrjacki izliyodumda. sınırdaki fort enemy fortundan büyükse capture ediyo fln Nasıl yahu, senin fortun adamın provinceini mi ele geçiriyo? Şak diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 öle bişi evet, çevre provincelere de castle bonusu var, heryere dikmende gerekmiyor. oynamadım daha bilmiyorum tam nasıl calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 rakibin proviencını capliyomu onu bilmiyorum ama, bi fort etrafındaki friendly alanı koruyo, eğer kendisi siege altında değilse sen fortun yanıdaki bölgeyi capledin gittiysen hop geri alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 steam sale de indirim alma ihtimali varmı common sense'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 summar sale yemez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 indirim olmaz, ama dier hersey /75 falan indirimli su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Ülkenizin ortasında kale tutmayın zira 1 kale 1 altın demek. Para kazanımında mokunu çıkartırsanız iş başka. HoI gibi hat çekerek ülkeleri işgal edin ve ülkenüzü savunun. Arkaya 1-2K adam kaçtı mı GG. Tüm ülkeyi talan eder. Değişik ve daha çok mikro yönetim gerektiren bir oyun olmuş. İlk izlenimim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar