Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 4

Komutan

Öne çıkan mesajlar

Daesu said:

keşke family yönetimi falanda olsa bi yandan, bi ekranda onların olsa rothschild olup napolyonun sırtından servet kazansak

CKII oynayın diyolar bunu diyince. Ama en azından heir olayına az daha bi netlik gelse 6 4 5 god kingden sonra yeto 0 2 2 heir cıkınca anası kılıklı diyosun anca.
Sırf bi defa boktan heir ölsün diye hastalandı eventine dua edicem dedim öldü yerine iyi bi heir geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

o dua olayında dikkatli olun

bi kere aynı durumda kalmıstım,amaaan dedim gitsin dandik heir diye dua edeyim

yerine yenisi gelmedi,o sırada padişah öldü,osmanlılar bitti,kırım hanlıgıyla royal marriege vardı,geldi kırım hanlgından birisi oturdu tahta,gerçi artık müslümanlar royal marriege yapamıo galiba,ne olur şimdi olsa bilmiyorum

sonucta legimitacy hayvan gibi düştü,bi sürü ayaklanma fln,cok sıkıntı cektim

aynı campaignde hatta zeynep mi n,bi ara tahta bildiğin hatun geçti
statlarda fena değildi,4/3/3 futbol formasyonu gibi,baya da kaldı hatun,20 yıl fln,onun liderliğinde viyana kapılarına dayanmıştım.

ayrıca söledim kimse takmadı beni ama :

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?829008-Future-DLC-Withdrawal-Syndrome&p=18688712&viewfull=1#post18688712
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Daesu said:

keşke family yönetimi falanda olsa bi yandan, bi ekranda onların olsa rothschild olup napolyonun sırtından servet kazansak

CKII oynayın diyolar bunu diyince. Ama en azından heir olayına az daha bi netlik gelse 6 4 5 god kingden sonra yeto 0 2 2 heir cıkınca anası kılıklı diyosun anca.
Sırf bi defa boktan heir ölsün diye hastalandı eventine dua edicem dedim öldü yerine iyi bi heir geldi.

abi ben bilmiyodum ilk oyuna basladıgımda, dur dedim şu pezevengi öldürmeye calısayım.
cıkadım kralı tek bi ünitenin başına koydum gemiye bindirip okyanusa yolladım dedim gemi batınca kurtulurum, gemi battı atlantik okyanusunda bu şerefsiz geri geldi ana karadaki ordunun başına.
Sosyal ağlarda paylaş

gerek olmadıkça yapma öyle şeyler

yeterli reformu geçirince zaten vassalın olcaklar

fransa ve italyanlara yeterince savaşman lazım zaten imperial toprakları almak için,ne diye imparatorluk içinde karışıklık cıkarıyon?

ha çok zengin tek provincelik bi yerse,daya tabi,salzburg fln gibi

hatta salzburgu al direk ya,oyunun en zengin provincelerinde biri
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

rome dönemine paradox oyunları gitmez ya

oyunların temel olayı çünkü siyasi harita, rome dönemi zaten bilinen dünya çük kadar bir şey. Dünya haritası üzerinde oynanmadığı sürece de bunun bir mantığı yok. Total War oyna daha iyi asdfsda

baya sanssiz bi yorum olmus =/
Sosyal ağlarda paylaş

ben istiyorum abi lejyonları şaha kaldırıp,senatoda rakiplerime kök söktürüp,adıma triumph yaptırıp,sülaleme şan şeref getirmek istiyorum
galyadan aldıgım köleleri pazarlamak,korsanlarla mücadele etmek,gelip görüp yenmek istiyorum,bu saydıklarımı istemeyen ılığın önde gideni,elinde bayrakla gezenidir!

hayvan gibi güzel olabilir paradoxun elinden çıksa böyle bi oyun

20 tane dlc getirirler sonra,kartacalılarla fln da oynarız

üüüf düşününce ıslandım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...