bliksem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 EU serisinde espionage olayı Türk Futbolu'ndaki yabancı sınırı gibi ya, bir türlü ortasını tutturamadılar. EU3'te para verince düşmanınızla savaşacak adam basabiliyordunuz support rebels muhabbetinden, EU4'te ise hiçbir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Ben zaten spy olayını çözebilmiş değilim. Offensive spy efficiency dediği ne abi? Fabricate claim sansım mı artıyo bu mu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Daesu said: keşke family yönetimi falanda olsa bi yandan, bi ekranda onların olsa rothschild olup napolyonun sırtından servet kazansak CKII oynayın diyolar bunu diyince. Ama en azından heir olayına az daha bi netlik gelse 6 4 5 god kingden sonra yeto 0 2 2 heir cıkınca anası kılıklı diyosun anca. Sırf bi defa boktan heir ölsün diye hastalandı eventine dua edicem dedim öldü yerine iyi bi heir geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 seni yakalama şansları düşüyor. rebel support etkinliğin artıyor falan fişman. oyunda spy idea aldığında yapabildğin en büyük şey fog of war açmak administrative öldürmek başka bir nanesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 o dua olayında dikkatli olun bi kere aynı durumda kalmıstım,amaaan dedim gitsin dandik heir diye dua edeyim yerine yenisi gelmedi,o sırada padişah öldü,osmanlılar bitti,kırım hanlıgıyla royal marriege vardı,geldi kırım hanlgından birisi oturdu tahta,gerçi artık müslümanlar royal marriege yapamıo galiba,ne olur şimdi olsa bilmiyorum sonucta legimitacy hayvan gibi düştü,bi sürü ayaklanma fln,cok sıkıntı cektim aynı campaignde hatta zeynep mi n,bi ara tahta bildiğin hatun geçti statlarda fena değildi,4/3/3 futbol formasyonu gibi,baya da kaldı hatun,20 yıl fln,onun liderliğinde viyana kapılarına dayanmıştım. ayrıca söledim kimse takmadı beni ama : http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?829008-Future-DLC-Withdrawal-Syndrome&p=18688712&viewfull=1#post18688712 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 BonePART said: Daesu said: keşke family yönetimi falanda olsa bi yandan, bi ekranda onların olsa rothschild olup napolyonun sırtından servet kazansak CKII oynayın diyolar bunu diyince. Ama en azından heir olayına az daha bi netlik gelse 6 4 5 god kingden sonra yeto 0 2 2 heir cıkınca anası kılıklı diyosun anca. Sırf bi defa boktan heir ölsün diye hastalandı eventine dua edicem dedim öldü yerine iyi bi heir geldi. abi ben bilmiyodum ilk oyuna basladıgımda, dur dedim şu pezevengi öldürmeye calısayım. cıkadım kralı tek bi ünitenin başına koydum gemiye bindirip okyanusa yolladım dedim gemi batınca kurtulurum, gemi battı atlantik okyanusunda bu şerefsiz geri geldi ana karadaki ordunun başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 şu bizansı deniyim ya Imperium Romanum http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/00/Roman_Empire_Trajan_117AD.png/1920px-Roman_Empire_Trajan_117AD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Artık Romayı ayrı yapsınlar yahu eu:rome vae victis'i revize edip çıkartsınlar suratlarına parayı atalım. Sonra Vic 3 çıkartsınlar oh rome>ck 2>eu 4>Victoria 3>Hearts of iron iv olsa güzel olmaz mı ? Bence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 HRE kasmaya calısırken diğer ulkelere hiç dokunmamak mı lazım en guclulerini kanka yapıp fransaya macaristana mı girmek laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 gözne gözne vur hiç acıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 alayına git,sen HREsin büyük düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 aznada vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 cohii http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=322307043&searchtext= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 iğer ulke derken dier HRE uyelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 gerek olmadıkça yapma öyle şeyler yeterli reformu geçirince zaten vassalın olcaklar fransa ve italyanlara yeterince savaşman lazım zaten imperial toprakları almak için,ne diye imparatorluk içinde karışıklık cıkarıyon? ha çok zengin tek provincelik bi yerse,daya tabi,salzburg fln gibi hatta salzburgu al direk ya,oyunun en zengin provincelerinde biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ben hepsini vassalladım dovup ya asfasfasgas fransa cucuk oldu zaten imperial guc alamıyorum saldıramıyo yetemiyo fransa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 annexleyip release vassal yap, liberate cbsine sahip olduklarına acıma vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 rome dönemine paradox oyunları gitmez ya oyunların temel olayı çünkü siyasi harita, rome dönemi zaten bilinen dünya çük kadar bir şey. Dünya haritası üzerinde oynanmadığı sürece de bunun bir mantığı yok. Total War oyna daha iyi asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 3 Kıtada biliniyo Roma zamanı. Hatta CK zamanı ile Roma Zamanı ayni harita kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Roma zamanında ne demek dunya bilinmiyo lan. Yeni dunya yok sadece. İskender denen adam hindisanı fethe gidiyo. Daha ne kadar toprak istiyosun. not: iskender romalı demek istemiyorum romadan daha once demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 DarKRideR said: rome dönemine paradox oyunları gitmez ya oyunların temel olayı çünkü siyasi harita, rome dönemi zaten bilinen dünya çük kadar bir şey. Dünya haritası üzerinde oynanmadığı sürece de bunun bir mantığı yok. Total War oyna daha iyi asdfsda baya sanssiz bi yorum olmus =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 darkrider haksızsın. ama sana laf hazırlamaya üşendim ck2'nin şuanki haritası kadar bişi olsa,ama hindistanı çıkar,onun yerine kalan haritaya bir sürü province ekle son derece olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 darkrider her yerde haksiz olmaya devam ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Linç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ben istiyorum abi lejyonları şaha kaldırıp,senatoda rakiplerime kök söktürüp,adıma triumph yaptırıp,sülaleme şan şeref getirmek istiyorum galyadan aldıgım köleleri pazarlamak,korsanlarla mücadele etmek,gelip görüp yenmek istiyorum,bu saydıklarımı istemeyen ılığın önde gideni,elinde bayrakla gezenidir! hayvan gibi güzel olabilir paradoxun elinden çıksa böyle bi oyun 20 tane dlc getirirler sonra,kartacalılarla fln da oynarız üüüf düşününce ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar