Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 evet haklısın, söylediğimde hata var. istanbul'dan kaldırmıştım merchant çünkü otomatik topluyordu. bunu da geç farketmiştim. başkente koymaya gerek yok kısacası, otomatik topluyor oradan. steering'e gelince, eğer iki noda giden rotalar varsa, sadece bir ülke steering yapıyorsa hepsi oraya gidiyor olması lazım. öyle bir durumda işinize gelmeyen yöne gidiyorsa sizin rekabet yapmanız lazım steering'le gene öbür rotaya. yani sistemi geliştirmişler diye herkes alkışladı ama bayağı karışık yapmışlar kuralları, öğrenmem birkaç gün aldı deneye yanıla. tutorial'ı yetersiz geldi ince kuralları anlatmak için. ragusa'da senin dediğin gibi yaptım aynı fede. kırım'dan steer ettirmekten daha karlı oldu öyle. merchant yetişmiyor her yere idea grubunu seçmeden çünkü. remus, providence değil, province. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 fede said: osmanlıyla biraz oynayım macarları türk yapınca kapattım oyunu ssdılfjsl Macaristana girilirmi :) Orayı core etmek ömür törpüsü.. Kuzey afrika Polonya Macaristan iğrenç resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 işte aldım, bi de türk yaptım. ne kadar kolay ve boktan oyun düşün. M&T çıkıcak 1 aya onu bekliyorum. eu3 devam o çıkana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 e peki bu lightship i dockamı sokucam yoksa trade yollarını koru kaptan desem yeterlimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 tradee git kaptan dicen. trade yolunda dursa bile olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yanlız ragusadan rota dönmüyor, kırımda biri kiev e biri istanbula. kırıma koysam kievden müşteri çalabiliyormuyum iyi saol fln dedim de kafam basmadı harbiden. ragusadan rota zaten alıyo başını gidiyor you cant steer diyor direk. benim viyanaya yüklenmem gerekmezmi ragusa tradeinden pay almak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 dur ben tüm tradenodlarını annexliyim tam türk işi raad olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 annexlesen de bişi değişmez, sadece başkentten otomatik topluyorsun. eski oyundaki gibi cot'ları almak önemli bişi etkilemiyor. ragusa dönmüyor işte o yüzden oraya collect yolluyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Oyunda çok cock blocker var. Memlüklülerle bi royal marriage yaptık, 10 tane padişah eskittim bir bitmedi. Adamlar claim throne olayınada düşmüyo. Kaldı öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 kırımda öyle. bekliyorum khan yaşlansın diye. bende zaten kesin throne. tam claim ediyorum adam 50 yaşında cocuk yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Holy Roman empire yine gg.... 4-4-4-4- komutan 250k ordu osmanlı 1678'ler vs 240k ordu 3-3-3-3 holy roman emp ile aldı beni ki elmanda bendeki kadarr bonus da yoktu. Load edip tekrar defender of faith aldım yine verdi elime :) Kıcımı yırttım adam kadar landforce limit te yapamadim iyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 osmanlı'ya özel birimler 17. yüzyılda hissedilir şekilde geri kalmaya başlıyor. ya batılılaşma ya da moral + sayıyla ezeceksin mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Fazla iyi yönettim :) Tech lideri benim. Açılmıyo westernize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 o zaman benim gibi paso moral, discipline ve infantry bonus git. %30-40 fazla moralim ve disiplinim vardı bana saldıran batılıların çoğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 30K holy roman 116 disp 7.1 moral 3.0 military tactic 6 6 2 Kumandan -2 Ortamdan aldı Saldırırken Adam defensive ve ofansive techleri vardı almıştı 75K Osmanlı 141 disp 5.2 moral 2.5 tactic 5 3 2 kumandan Bende Aristokrasi ve quality Şu şekilde elime verdi yine. Bu arada bir ara 30k Fransız ordusuda geldi yanima. Sonra nerd rage bütün dünyayi başına saldım. Sonuç herkezin eline verdi. Hitler resmen. Var bir bug keşfedemedim. Adamın istediği providence bi sike yaramıyo, ezildiğimemi yanıyım istediği providence'a mı yanıyım. İlginç Rusları ispanyolları felan rahat yeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 hem taktik, hem kumandan, hem moral olarak ezmiş seni, alabilir. tech'in çok geri kalmış, rakibinle aynı tactic'de olman lazım devamlı. napolyon vs rus güruhu gibi savaş olmuş. hem ispanyollar hem rusların süper kalitesiz çünkü askerleri. providence değil, province. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Benim askeri tech ondan iyidi. Dedimya tech lideriyim.İspanyolların yanında Burdengy ve italyanlar felan da vardi yinede yendim kendilerini. Herkese savaş açtım Avusturalyaya girip. Sonra bütün avrupayı ezdı adamlar sorun bende değil sadece. Herkesi yendi. Sorun bende zaten. Ben korududum ezerim sonra rahat rahat diye :) İşime geldi Polonya ve Macaristana karşı. Başka bir drama imperyal reformları geçiridkten sonra bir bohemia birde burdungry (onlarda ispanyollarla PU içindeydiler) dişinda hepsi kabul etti. Bir Allahın kulu şavaş açmadı. 1500'lerde Holy Roman Empire'i kurarsa biri muhtemelen çok rahat world conqeste gider. Sonuç 1699 da karlofçayı imzaladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Katolisizme gelen reformların Ortodox provincelere yayılmasını sağlayan oyun yapımcılarına lanet ediyorum. En son patchde de engellememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 savaşı uzatarak kazanamıyor musun? serinin eski oyunlarında en önemli taktiğim buydu büyük devletelere karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Scourge land artik military powerla yapılıyor. Uzasada değişmiyor benim kadar Manpoweri var. Benim adamları daha çok öldürüyor. Balkanların yarısı star fort oldu istanbulda gemiler (Naval ayrı bir bok 40 tane kücük gemi ile 100 tane warshiplik donanmamın eline veriyo arasıra), 6-7 providence'i scourge luyorum ama yine durduramıyorum. Bu arada benim Müttefik fransanın askerleri, italyan vasslarin askerleri hep beraber balkanlardayız. Avusturya'yi 1500'lerde ezmek lazım. Sonra HR'i kurarsa durmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 iç denizlerde küçük gemiler bonus alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 3-1 yapıcak bonus almıyorlar. Yani 1500'lerde ingiliz ve ispanyol donanmları eşit sayıda eziyodu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 adamın tactics 3, senin 2,5 ise adamın tech senden ileride. sadece military tech veriyor çünkü tactics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ikimizinde Tech 23. Buldum sorunu benim yavşak vasalların techleri düşük. Onların modifierlarını alıyor mal AI muhtemelen. Ukraynanin 50K'lık ordusunun ezilmesini beklesem iyi olur belki. Çözdüm sorunu. Bu arada Hangi ideaları kullanıyosunuz. Diplomatic/Expantion/Economic en güçlüleri gibi geldi bana Ama Economic biraz admin power kullandığı için kötü gibi. Aristocratic biraz Multi de overpower. Religious exploration fena değiller. Defensive /Quality/ofansive arasında Defensive biraz önde gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 innovative, quality, naval, offensive, defensive gittim bu sırayla, pişman olmadım doğrusu. ekonomiye idea vermeden de para fışkırdığı için monarch point kazandıracak idea'lar bence daha makul, tech cost düşüreni aldım o yüzden en başta. sadece innovative gidince ülkede paso heresy event silsilesi geliyordu, o sıkıntı var. http://4.bp.blogspot.com/-lNVAGrPs7uU/TcfLSheAMcI/AAAAAAAALgk/oeV37byMGjI/s1600/HeresyStamp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar