Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CryEngine 3


GERGE

Öne çıkan mesajlar

calistiracak pc yok, tumunu kullanacak oyun yok, ben anlamiyorum bu olayi. 20 sene sonranin teknolojisi olarak bakmak gerekiyor herhalde.

daha bir tek kez olsun ne yaparsam yapayim son teknoloji pc de alsam o senenin en ust seviye grafikli hedesini onayamadim su videodaki gibi. ya crash ya lag ya golge azalt ya aa kis. yok yani :D

c3 u de anca 4 sene sonra full ussu full seklinde oynariz ya da 680 nvidia ile normal kasar dururuz.

teknoloji show resmen. zaten adamin amacida oyundan cok motoru kullandirtmak millete.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

gelecek voxellerde arkadas. unlimited detail filan hikaye ama ciddi akademik calısmalar var volumetric rendering hakkında. az kaldı 3-5 sonra gelir, az sıkalım dişimizi.


20 sene oncede yapıyolardı voxel. anımasyon ınanılmaz zor, ve korkunc kaynak tüketiyo. volumetric lightning falan yine patlak. en fazla red alert 2 deki, tiberiun sundaki gibi psuedo-pre-render sekillerde falan kullanılabiliyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hadi hayırlısı ama cryengine gördüğüm oyunlarda genel olarak bir ağırlık vardı şimdiye dek, unreal engine'lerdeki optimizasyonu yakalayamadılar. eskiden idtech motorları nasıl ağırdıysa onun gibi biraz maalesef. ama rekabet her zaman faydalı elbette ki.

videoyu izledim de geçen gün sw 1313 dev'lerinden biri 10 yıla kadar fotorealizm olacak diyordu, neredeyse olacak gibi heh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...