SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bende varım. hani? nerede? ne zaman? nasıl? RX-7 gelin bakalım...[signature][hline]---İstedim Vermediler RPG cisin Dediler--- ---senin benimle evlenmene karar verdim--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bugün bir internet kafed lan dan oynadık. Bayağı sevkliydi. İnsan yapayzeka erine doğru dürüst rakiplerle oynayınca oyundan ayrı bir zevk alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 helal olsun arcane nası degıstırdın o aptal yazıyı yyyuuurrrruuu be kım tutar surdan bı kac degısıklık daha yap hemen[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Luck sana yörünge dışı gözüktü gibi geldi be?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 nası yanı (be)[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 avaturk un server ları war aslında da baydım ben ya eskisi gibi keyif wermio turnuvada bayar gibi gelio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya bu kaç bölüm? ben 111/111 e geldim hala gidiyo 112/111 de bıraktım. kaça kadar gidiyo?_[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hepsi miş.sonunda bitirdim. yenisi çıkmadan başardım yani :P[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Hala oynayan var mı? Yeni orijinal oyunu aldımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yeni Orjinal Oyun? Underground 2'Yimi diyosun yoksa?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yok 1. oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ben arasıra online oynuom[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 95 te kaldım walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 evet arkadaşlar ilk oyunun orijinali ülkemizde satılıyor. ben de geçen gün alışveriş mağazalarından birinde gördüm orijinbalini 17 milyon. bence gidip alın... Dipnot: Ekran kartımı ve monitörümü alayım ben de gidip alıcam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Madem konu yukarılara gelmiş demeden edemeyecem. 103'ü geçtim bugün, bi dolu kolay yarış açıldı. Bir saatlik falan işi kaldı sanırım oyunun. 2.'si gelmeden bitirmek lazım.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar