MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ufff 103 müdür kaçtır 7 laplık olan yarışı geçemiyorum fıtık olmak üzereyim ya ühüühü[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Düzeltme; evet evet o yarış işte, 7 turluk.. tüm arabalarla denedim, başaramadım henüz.. Şu sıra ileri sürüş teknikleri geliştiriyorum o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 vinyl inmidir nedir araba motiflerin rengini nası değiştirebiliyoruz?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 vinly ekledigin yerde "vinly color" var layerlarin altta bir yazi ona tikla ama o sirada rengini degismek istedigin vinly secili olsun[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 millet direksiyo istiyo ben kutusunda duranı çıkarmaya üşeniyom :D klavyeyede alıştım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 yazıların rengini kacıncı bolumden sonra degisiyor ? Arac degistirince performanstan herhangibir azalma oluyor mu ? [Bu mesaj Bloodless tarafından 14 December 2003 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ehehe Herkezin arabası ne kadarda birbirine benziyor :D:lol: NEdense herkez "Düz beyaz zemine yazmış arabasını!"(lol) NFS suxtır..NFS2 den sora efsane bitmiştir..Dağılın!... Grafik döşeli hedeler istemiyorum.. Eğlenceli oyun istiyorum..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 FUCK OFF! STOP STEALING MY BANDWITH!! demiş adam zamanında (bkz.ilk ssler)[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 NFS rulaz[hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 v1.1 patch i diye bisey varmı ya kendi sayfasında bile bulamadım kaynak; http://www.hitoyun.com/hileler/hileler.asp?oyun=needforspeeutr[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 up :([hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 1 tane nfs uzmanı ile icq da gorusebilirmiyim, icq: 465737[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaMaKeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Drift Rekoru. 129000 tek seferde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 1.1 patch var multiplayer oynamanı sağlıyor[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Smokey, 25 November 2003 12:49 tarihinde demiş ki:[hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 çok güzel ya wallpaper yaptım[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 *!mutludur...sonunda 7 laplık bölümü geçmiştir...* eh ensonunda geçtim 7 laplık bölümü. bi seçenek buldum ki oyuna belkide oyunu baştan oynamanızı sağlayacak...bekleyin...[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Uyanık olan varmı? Varsa bi undergroud çevirelim...[hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ...::: %100 Bedava Kontör :::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bende aşkim acura Rsx i koim ;P[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BJKforever Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ya bu multi olayını nası yapcez patchi nerden indirebiliris kendi sitesinden inmiyo donuyo kalıyo çok salak bişi yapmışlar zaten download olayını... aha icq multi oynayan varsa banada sölesin cable var multi oynayamıyom birlikte kapışırız.. icq:122255936 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kazaa dan çek patch i bazen artizlik yapiyo tam loadingde pc takiliyo öle olursa oyunu uninstall et bida yüklü düzeliyo en azından bende öle olmuştu[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 CD1'i yerleştirdiğinizde update seçeneği var. Oradan patch i çekebilirsiniz. Ama orjinal speed.exe olması gerek sanırım. Crack'leri nette var, bulursunuz. Benim sorunum direksyonla. Oyuna girince pedallar çalışmıyo, kıpraşım minimuma iniyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 offf oyunu biraz önce bitirdim ama ben de bittim...yukarıdaki 7 laplık bölümü geçme mesajımın üstüne alt tab yaparak oyuna geri dönmek istedim ama olmadı save de etmemiştim gitti 7 laplık yarış. tabi tekrar geçmek biraz zaman aldı ama bitti.melissa hanımı da gördüm ya sonunda ölsem de gam yemem artık. şimdi silmelimiyim oyunu acaba diye düşünüyorum kendi kendime[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 multi oynamassan çok şey kaçırırsın.. daha oyun yeni başliyo bitirince :)[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: riglous, 21 December 2003 17:56 tarihinde demiş ki: CD1'i yerleştirdiğinizde update seçeneği var. Oradan patch i çekebilirsiniz. Ama orjinal speed.exe olması gerek sanırım. Crack'leri nette var, bulursunuz. Benim sorunum direksyonla. Oyuna girince pedallar çalışmıyo, kıpraşım minimuma iniyo... internettede bulamadık ya adres verebilcek BABAyiğit varmı :)[hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 abi hangi arabayı seçsem bilemiyorum.. mazda miata mı subaru impreza mı? sanki daha güzel araba açılmadı gibi geldi bana.. yarışlarda en hızlı araba benim ama akselerasyon berbat[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar