Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 topun olduğu yerde çok kalabalıklar ve sert oynuyolar oyunu hızlı oynamamız kanatlara hızlı toplarla oyunu açmamız boş alanları değerlendirmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 mert fbnin yedek kalecisi gs maçından sonra burdaki hataları fenerbahce için iyi değil . volkanda yok fb acil kaleci almalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 abdullah avcı'dan cok umitliydim ama hicbir sey degismemis. kaleci mi kalmadı memlekette anasını satayım mert nerden cıktı? caner gelmis sol beke. emre hala bu takımın kaptanı falan. eski tas, eski hamam devam. bok gibi bi milli takımımız var her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 herşey bir yana anlatan adam mide bulandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Oğlum maç hazırlık maçı relax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ilk 11 i bende beğenmedim alakasız olmuş. yıllar boyu forvet oynamış umutu kanada niye koyarsın. mert i moral olsun diye oynattığını düşünüyorum. abdullah avcı böyle söylere önem veriyor. mert i gs macından sonra kaybetmek istememiştir. psikolojisi bozulmasın diye almıstır ilk 11 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 PZero said: mert fbnin yedek kalecisi gs maçından sonra burdaki hataları fenerbahce için iyi değil . volkanda yok fb acil kaleci almalı volkan hata yapa yapa volkan oldu. şimdi tek başına senede 10 maç alıyor minimum. yeri geldi şampiyonluktan olduk, aynı mert gibi hatalı çıktı daha bikaç sene önce. kaleci dediğin oynaya oynaya, hata yapa yapa kaleci olur. fenerbahçenin kalecisi olacak ileride volkan'dan sonra. şampiyon olduğumuzda trabzon maçında penaltıyı kurtarıp bizi şampiyon yapan da mertti. hatasız oynadı 2 sene önce. olur böyle hatalar. birazcık sabır. çok genç daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Oğlum xelcuk naptin lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Xelçuk sağlam sıçtı voleye bak taca gitti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 abi niye mert e sabredelim. tolga gibi gayet iyi kalecimiz varken. hollanda maçına da mertle çıkarsak kaç yeriz kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 selcuk şut yrine ortaya bastı yanlışlıkla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Daemir said: abi niye mert e sabredelim. tolga gibi gayet iyi kalecimiz varken. hollanda maçına da mertle çıkarsak kaç yeriz kim bilir 10 yeriz abi. her maç hollandaya 5 sallıyoruz o olmayınca. geleceğin milli kalecisi. bırak şimdi yapsın hataları hazırlık maçında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 2-0 dimi la maç ben yanlış bakmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 milli takıma kimleri çağırcaklarını öğrenemediler volkan sakatlandı diye merti çagırdılar işte.milli takım fenerbahçeye kaleci yetiştirme yeri mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hollandayı yenmekle mert in gol yemesi arasında nası bi bağlantı kurdun lol. bu kadar basit ve düz düşünme geleceğin milli kalecisiymiş. sen mi karar veriyorsun buna arkadaş? tolga varken mert halt etmiş bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Şu odunun bizim oyuncumuz olduğunu bilmek nefesimi daraltıyor şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Birisi şu spikerin fişini çeksin lan bu ne ilk kez mi maç anlatıyor liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Daemir said: hollandayı yenmekle mert in gol yemesi arasında nası bi bağlantı kurdun lol. bu kadar basit ve düz düşünme ben mi sen mi? "hollanda maçına da mertle çıkarsak kaç yeriz kim bilir" demişsin. o kadar harika takımın var, merti sorun et abi. mertle çıkarsan 10, mertsiz çıkarsan 1 yersin dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Ben hala arsanın saçlarda kaldım, adeta Lenny Kravitz futbola başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 adam ne gelirse içeri alıyor öyle düşünürüm tabi. üstelik hollanda gibi hücum gücü yüksek, her maç bol bol şut çeken bi takımla oynıcaz. alakayı kurabilirsin artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ben merti kalede görceğime cenki görmeyi tercih ederim mert tecrübesini fb de kazansın . milli takımda tecrübe kazanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Umut'u kanat oyuncusu yapmayı çok düşündü mü hoca acaba, Portekiz'e tuttu diye lol Caner'den de solbek yapmaya çalışıyor, Hasan Ali var Hakan Balta var Caner ne alaka bekte, adam yeto işte hele ki defansta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Milli takım lan bu veledin biri iyi kaleci olacak diye biz niye sabrediyoruz aykut kocaman sabretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Milli Takım yan gelip yatma yeri değil höyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 çıkarabileceği en kötü takımı cıkarmıs heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar