Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım kadrosu açıklandı

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

ilk 11 i bende beğenmedim alakasız olmuş. yıllar boyu forvet oynamış umutu kanada niye koyarsın.

mert i moral olsun diye oynattığını düşünüyorum. abdullah avcı böyle söylere önem veriyor. mert i gs macından sonra kaybetmek istememiştir. psikolojisi bozulmasın diye almıstır ilk 11 e
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

mert fbnin yedek kalecisi gs maçından sonra burdaki hataları fenerbahce için iyi değil . volkanda yok fb acil kaleci almalı

volkan hata yapa yapa volkan oldu. şimdi tek başına senede 10 maç alıyor minimum.
yeri geldi şampiyonluktan olduk, aynı mert gibi hatalı çıktı daha bikaç sene önce.

kaleci dediğin oynaya oynaya, hata yapa yapa kaleci olur. fenerbahçenin kalecisi olacak ileride volkan'dan sonra. şampiyon olduğumuzda trabzon maçında penaltıyı kurtarıp bizi şampiyon yapan da mertti. hatasız oynadı 2 sene önce.

olur böyle hatalar. birazcık sabır. çok genç daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:

hollandayı yenmekle mert in gol yemesi arasında nası bi bağlantı kurdun lol. bu kadar basit ve düz düşünme

ben mi sen mi?

"hollanda maçına da mertle çıkarsak kaç yeriz kim bilir"

demişsin. o kadar harika takımın var, merti sorun et abi. mertle çıkarsan 10, mertsiz çıkarsan 1 yersin dimi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...