Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 egemen-bekir skoru belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bekir buyuk ihtimalle oynamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Romanya fatihi Fenerbahce kanatlardan yaslui 'buyuk ihtimalle' sadhfjhs. ahah. cok guldum lan. tam boyle basina neler geleceklerinin farkinda olan ancak kendine yediremeyen Fenerbahce taraftari yorumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Zegna said: khala said: Zegna zaten futbol fakiri, ona kalsa Fener ortasahası BAM v2 değil hatta bizim orta sahadan iyidir :). Umut Elmander'in yedeği olarak alındı zaten, bende memnun değilim hem Burak'ın hem de Umut'un bitiriciliğinden fakat çok da kötü değiller. Burak dediğin adamın 2.5 senede yaptıkları ortada. P.S. Üzgünüm orti, dost acı söyler :). kuzguna yavrusu kartal gozukurmuş orti, bana bir tane post goster FB nin orta sahasından memnun oldugum. gotunuzden atmayın yazarken :) bosuna yırtyınmıyoruz bir tane orta saha alınmalı cift yonlu diye, illaki alacaklar zaten bi orta saha. burak dedigin adamın 2.5 senedir Trabzon'da yaptıkları ortada, ondan once istanbul takımlarında "yapamadıkları" da ortada. umut ve burak bu sene GS taraftarına sac bas yoldurur abi. super kupada FB GS ye kanatlardan yaslui buyuk ihtimalle zaten. Kanka tahminde bulundum zaten öyle bir şey dedin demedim ki. Yediremezsin diyorum bizim orta sahanın sizden olduğunu, hala üstün olduğunu düşünürsün :). Burak ve Umut kendini çok geliştirdi, her ne kadar Burak'tan son 2.5 seneki performansını göstermesini beklemesek de çok yararlı olacağını düşünüyorum. İki forvetinde son vuruşlarına lafım yok zaten, kaçırdıkları gollerden kanser olacağımız kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 valequenta said: Romanya fatihi Fenerbahce kanatlardan yaslui 'buyuk ihtimalle' sadhfjhs. ahah. cok guldum lan. tam boyle basina neler geleceklerinin farkinda olan ancak kendine yediremeyen Fenerbahce taraftari yorumu. ya sen baya komik bisisin ha, aynen devam :) kusura bakma %100 yenecek yazmalıydım LOL ua kafası seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Onu ciddiye alma Zegna ya, her tokattan sonra vanişleyenlerden o, şimdi böyle bık bık eder sonra kaybolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yabo dayi sen yoksun aylardir ben hep burdayim. ne tokat ne vanis gordum. biz seni goremedik ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Galatasaray hazırlık maçlarında on tane değişiklik yapıp durduğu için takımı tam göremedik. Bence fena sürpriz gelecek, ağır hezimete uğratacağız feneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 valequenta said: yabo dayi sen yoksun aylardir ben hep burdayim. ne tokat ne vanis gordum. biz seni goremedik ama? Yok be bilader zorunlu tatile çıkmıştım final öncesi, 2,5 ay kadar sürdü. Masq da baya meraklanmış senin gibi, o da vaniş falan diyince gösterdim bazı PMleri falan anladı olayı. Ama bu kadar çok yolumu gözlediğinizi bilmiyordum, takipçim çokmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ben boyle senin gibi heyecanli fenerbahceli arkadaslari severim unutmam. simdi sen butun sene atip tut, tam isiklar sondugu gece zorunlu tatile cik, sonra gelince bize tokatlara dayanamadi vanisi basti de. nasi unutayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ama sen harbiden maç esnasında kayboluyorsun oldu bikaç kere lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kolay kolay, iddialı konuşmam da... bence fenerim cimbomu pazar akşamı harcar... kuyt'u hala beğenmiyorum...o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 "Tatar Ramazan" said: ama sen harbiden maç esnasında kayboluyorsun oldu bikaç kere lol saat farkindan dolayidir hafta iciyse mac. neyse cidden 1 senedir vanishlik bir durum olmadi ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Volkan GG Egemen Yobo HAK Krasic Topal Christian Caner Alex Kuyt ile cikar ezeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Baroni birazcık dötünü kaldırırsa ortayı tutarız idare ederiz yani, ama ben asıl Caner ve Hasan Ali tarafından korkuyorum ikisi de çok genç ve defansları sorunlu. Stoch, Topuz ve Sow'dan da faydalanmalı hoca maç içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Fener o defansla, ortayla yavaş harcasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 FB Defans ve Volkan günüde olursa çok zevkli maç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 alex yine muslerayı uzaya çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Hazır sezonun ilk maçı iftara besiktasin hakkı gider sıcak sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bu macla birlikte fatality'i de yapmis oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 savunmada kronik bireysel hatalardan gol yemezsek krasic-alex-kuyt dağıtır ortalığı gibi geliyor.çok güzel maç olucak 2 tarafta ne idüğü belirsiz şu an, şansı yaver giden alır kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bizde gecen seneden eksik yok, fazla var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 atıcagımız tokatın sesi erzurumdan buraya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 fener ceza sahamıza girebilirse direk maçı durdurup kupa verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 hehehe komikli postlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar