Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa - Erzurum 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe 12.08.2012 @ 20:55

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

khala said:

Zegna zaten futbol fakiri, ona kalsa Fener ortasahası BAM v2 değil hatta bizim orta sahadan iyidir :).

Umut Elmander'in yedeği olarak alındı zaten, bende memnun değilim hem Burak'ın hem de Umut'un bitiriciliğinden fakat çok da kötü değiller. Burak dediğin adamın 2.5 senede yaptıkları ortada.

P.S. Üzgünüm orti, dost acı söyler :).

kuzguna yavrusu kartal gozukurmuş orti, bana bir tane post goster FB nin orta sahasından memnun oldugum. gotunuzden atmayın yazarken :)

bosuna yırtyınmıyoruz bir tane orta saha alınmalı cift yonlu diye, illaki alacaklar zaten bi orta saha.

burak dedigin adamın 2.5 senedir Trabzon'da yaptıkları ortada, ondan once istanbul takımlarında "yapamadıkları" da ortada.

umut ve burak bu sene GS taraftarına sac bas yoldurur abi.

super kupada FB GS ye kanatlardan yaslui buyuk ihtimalle zaten.

Kanka tahminde bulundum zaten öyle bir şey dedin demedim ki. Yediremezsin diyorum bizim orta sahanın sizden olduğunu, hala üstün olduğunu düşünürsün :).

Burak ve Umut kendini çok geliştirdi, her ne kadar Burak'tan son 2.5 seneki performansını göstermesini beklemesek de çok yararlı olacağını düşünüyorum. İki forvetinde son vuruşlarına lafım yok zaten, kaçırdıkları gollerden kanser olacağımız kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

Romanya fatihi Fenerbahce kanatlardan yaslui 'buyuk ihtimalle' sadhfjhs.

ahah. cok guldum lan. tam boyle basina neler geleceklerinin farkinda olan ancak kendine yediremeyen Fenerbahce taraftari yorumu.

ya sen baya komik bisisin ha, aynen devam :)

kusura bakma %100 yenecek yazmalıydım LOL ua kafası seni.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

yabo dayi sen yoksun aylardir ben hep burdayim. ne tokat ne vanis gordum. biz seni goremedik ama?

Yok be bilader zorunlu tatile çıkmıştım final öncesi, 2,5 ay kadar sürdü. Masq da baya meraklanmış senin gibi, o da vaniş falan diyince gösterdim bazı PMleri falan anladı olayı.
Ama bu kadar çok yolumu gözlediğinizi bilmiyordum, takipçim çokmuş lol
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...