Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Zegna said: aykutun baroni inadını da anlamak mumkun degil, kosmuyor işte herif. kaldırmıyor kıcını daha ilk yarı, yatay bile kosmuyor alex baroniden cok kostu ulan ilk yarı? varmı boyle bi dunya dsfg Kendi aldı diye heralde. Daum zamanındada Cristian yeterli falan demişti. Ayrıca Kuyt'ı sağa çekip Sow'u alsa iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 A BU NASIL FAUL ELIT CÜNEYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ya her maç koşar pres yapar diye şu Canerle başlıyor hoca ama bi naneye yaradığı yok yetonun ne ilerde ne geride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Saykoleo said: evet mertin amatörce hatası şans değil, direk hata işte sen diyosun. alexin golünde kimsede hata yok, fark burada. bu arada şu meşale falan atanların allah belasını versin hakkaten ya. Goller aynı mı dedik? Önemli bir oyuncunun sakatlanması yerine giren kalecinin acemice hatası bir şans değil mi arkadaşım rakip için. Hatayla atılmış gol gayet daha beleş bir gol oluyor. Bakalım daha ne kadar saçmalıyacan. Bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 olmuyor bilader olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Bekir şaka resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Gs de de bi nane yok resmen hediye her pozisyon kaleci yada defans hatasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 "Son dk. Bekir A milli kadrodan çıkarıldı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 troll'lediğini umuyorum valla ya. oyuncun kötüyse, hata yapıyorsa bu karşı takımın şansı değil, senin takımının yetersizliği olur. volkanın sakatlanması da şanssızlık tabi ki. ama gelip fenerin golü daha hakedilmiş bir gol deme allah aşkına bana. ayrıca hakikaten umrumda değil banane lan şans golüyse değilse, ben oyuna bakıyorum ve mutluyum şu ana kadar gsnin performansından. "gsnin golü de diğeri kadar şans golü" argümanını kanıtlama davanda başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 zaten bu bekir neden bu kadar şişirildi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yekta-engin hamit-amrabat ne engin ne hamit.bi tane olumlu işleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Neyin pesindesiniz anlamiyorum. İki takimda birer gol atti ve sonuc 1-1 suan. Bal , hata , kazmalik ne fark edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 lapppsssssssssssssssssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 gggggggiiiiiiioooooooooooooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 umuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 xelçuk umut aş!!!!!!11!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Gol böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 GOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 sen yağmur ol ben bulut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 O da faul deilse dicek bisi yok gostersin bakalim tekrari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 umut utandırdın beni feci şekilde asdfgasdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Abi selcuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Boşuna Xelcuk demiyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 kuytun pozisyonuna faul degil diyecek futbol gerizekalısı varmı? merak ediyorum yorumları ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar