Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 gold olarak duruyor elimde satmadım pvp patch gelene kadarda item falan almam zaten dursun goldla belki ah manipüle ederim belkide etmem zaten geçen ay rmah kotasını doldurdum paypal'dan para aktaramıyorum. bişiler eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 etmiyormuş lan direk dexi görünce sevindim en son haziranda oynadım geldim bi türlü adapte olamadım ah piyasına hiç bişi para etmiyor düşen legendaryler falan leş ötesi zaten ^_^ direk salvagelarım artık ya da legendary give away thread mi açsam bi tane günde 5 tane set parçası düşüyor 6-7 tane silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Şimdi düştü. Ah tan baktım 70m -105 m koymuşlar benzerini. o kadar eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 neresi 70m ediyo la bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 valla ben koyanların yalancısıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 crit dmg + soket bir arada gelmiş @fisdan: abi .21 atak per second komple offhendine de ekleniyor, atıyorum öncesinde 1.55 ise sonrasında 1.76 oluyor direk iki elinde de. o yüzden karşılaştırmada gözüktüğünden daha fazla dps veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 profilimdeki silaha 7m vermiştim yanlış hatırlamıyorsam. senin echoing furye ben şahsen 70m vermem bi soket için. o kadar param olmadığı için de böyle düşünüyor olabilirim. 1.7b paramız yokki.: P ama alıcısı olabilir. bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 eder eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 rmah kotası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 rmah kotası yok blizzard balance 250€ max item buyout oluyor öbür türlü paypal sınırsız aktarabiliyorsun paypalda da 750 TRL kota var aylık ücretsiz aktarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 senin paypal onaylı değilmi ben bakıyorum benimkine ama limit yok paypalımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Eaglewingg said: Şimdi düştü. Ah tan baktım 70m -105 m koymuşlar benzerini. o kadar eder mi? str olsaydı dex yerine daha fazla ederdi hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 teklifler varsa alabilirim yoksa ah'ye koyucam uğraşasım yok ah ile o sebeple patiden birilerine değerinin altına verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 8 numarali bota kaç kuruş istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hacı onu arkadastan 8m'e aldım aynı fiyata bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hahahah eminönü esnafı ağzına bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 cidden öyle ama ya ev arkadasımdan aldım 8m'e bugun aynısından düştü daha başarılı geldi taktım kendime yenisini eskisini de satıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 oha ev arkadasm item icin para isticek, hemde 8m isticek, uykusunda bogazlarm lan ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 applev0dka said: oha ev arkadasm item icin para isticek, hemde 8m isticek, uykusunda bogazlarm lan ! :D Serial Killerrrr ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sıkıntı olmuyo aramızda ben de ona item satıyorum o da bana satıyo piyasa fiyatının altına oldukça sorun yok :D ha bana al kullan diye skorn vermişliği de var o ayrı :D neyse yani ilgilenirseniz fiyatı o botun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 http://i.imgur.com/0Yptv.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 o kadar gözüme soktun ki ilk ofhendi, kimin attığına bakmadan imaja tıklamıştım, itemden tanıdım seni. hayırdır parayı buldun galiba? eskileri sattığına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 eldiven ve offhand satılıyor. serhat parayı kırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 2 gitti, diğerleri duruyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 parayı kırdığım falan da yok uydurmayın. kemerim bile yok adam gibi, lvl 45 item kullanıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar