Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, Ne Kadar Eder Başlığı - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

gold olarak duruyor elimde satmadım pvp patch gelene kadarda item falan almam zaten dursun goldla belki ah manipüle ederim belkide etmem zaten geçen ay rmah kotasını doldurdum paypal'dan para aktaramıyorum.

bişiler eder mi

Mesaj tarihi:
etmiyormuş lan direk dexi görünce sevindim en son haziranda oynadım geldim bi türlü adapte olamadım ah piyasına hiç bişi para etmiyor düşen legendaryler falan leş ötesi zaten ^_^ direk salvagelarım artık ya da legendary give away thread mi açsam bi tane günde 5 tane set parçası düşüyor 6-7 tane silah
Mesaj tarihi:
crit dmg + soket bir arada gelmiş

@fisdan: abi .21 atak per second komple offhendine de ekleniyor, atıyorum öncesinde 1.55 ise sonrasında 1.76 oluyor direk iki elinde de. o yüzden karşılaştırmada gözüktüğünden daha fazla dps veriyor.
Mesaj tarihi:
profilimdeki silaha 7m vermiştim yanlış hatırlamıyorsam. senin echoing furye ben şahsen 70m vermem bi soket için. o kadar param olmadığı için de böyle düşünüyor olabilirim. 1.7b paramız yokki.: P ama alıcısı olabilir. bilemicem.
Mesaj tarihi:
rmah kotası yok blizzard balance 250€ max item buyout oluyor öbür türlü paypal sınırsız aktarabiliyorsun paypalda da 750 TRL kota var aylık ücretsiz aktarım.
Mesaj tarihi:
sıkıntı olmuyo aramızda ben de ona item satıyorum o da bana satıyo
piyasa fiyatının altına oldukça sorun yok :D
ha bana al kullan diye skorn vermişliği de var o ayrı :D

neyse yani ilgilenirseniz fiyatı o botun :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...