Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 capul said: Direk kır gem için vendorlama bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ne vendorlaması wwbarbar için iyi offhand o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 quatermain said: Fin said: goldla sattım max 2b buyout koyuluyormuş 1,7b geldi sf 1.700.000.000 ? evt :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Eee Değerli paticiklere hediye olarak ne alcan peki? Bence herkese 10m dağıtırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Burger King' den whopper menü yanında 2 tane extra hamburger :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 capul said: http://imgur.com/5Me3g Var mıdır ederi gideri.. DPS düşük olması çok mu azaltır değerini.. bi beceremedim haa... kaca satiyorsun bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Fin ne ballıymışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Aluriel said: capul said: kaca satiyorsun bunu? Fiyat belirlemeye çalışıyorum daha..Eşdeğeri var AHde çok uçmuş fiyatta. Gerçekçi bi fiyatlandırma yapamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bu kadar dusuk dps satılıyormu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ww buildde çok bakmıyor off hande ya daha çok stat bide 1.50 üstü takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 eneee ben paso vendorluyordum bunları yaaa. Peki soketli soketsiz çok fark ediyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 socket her silahta farkeder yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Critdmg, Soket, Str, Lifesteal(Çok yüksek loh'te kabuldür.), yüksek AS olan fakat 200dpsli silahlar çok para ediyor. (Varsa bana da ayırsanıza:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 http://img823.imageshack.us/img823/9260/ringxf.png Değişik bi ring bi şeyler etmesi lazım dimi bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Aceace said: Critdmg, Soket, Str, Lifesteal(Çok yüksek loh'te kabuldür.), yüksek AS olan fakat 200dpsli silahlar çok para ediyor. (Varsa bana da ayırsanıza:D) http://i.imgur.com/W5NGO.jpg elimde şu var ama bi fiyat kestiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ederi varmidir nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Fin said: ahaha 2 milyara ucuza bile gitmiş. forumda da bidaha böyle item göremeyiz herhalde gz bir de parayı bir günde harcama, elinde tut. bir de şifreni versene inanmadım ben girip kendim bakcam :)))))))))))) ekran görüntüsü koyma ama şifreyi ver :)))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 2 milyara satılan amulet için RMAH'den sat diyen arkadaşlar ne kafa yaşıyor çözemedim ben. Adam 2 milyar goldun 300m'ini komisyona 700 milyonunu kendine ayırıp 1 milyarını 0,4 euro/m'den gold olarak rmah'den koysa yine 400 euroluk satış yapıyor üstüne cebine char için 700m gold kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Şu an evde olmadığım için resim atamıyorum ama %45 crit damage %10 crit chance 180 int 130 dex bir glove düştü dün para eder mi sizce, ederse ne kadar eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Fin said: kac mf ile dustu bu arada bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 skorn'un ederi yok mu ağalar,yurttaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 347mf mp3 act3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 o skornu bir monkun alabilmesi için diğer her itemında loh olması lazım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 life stealsız skornlar kolay kolay para etmiyor artık, çok düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Fin said: goldla sattım max 2b buyout koyuluyormuş 1,7b geldi sf merak ettim 2b ye ne kadarda satıldı? baya çabuk satılmıştır herhalde? geçen eu trade forumunda 1200+ dps , 91 crit + soket, + stat lı bir echoing fury vardı 2-3 tane 5b teklif veren adam vardı ciddi ciddi, hatta biri 9b veririm diyordu da o sanırım biraz trolldü. bu amulette o şekilde 3-4b teklif alabilirdi çok acayip çıkmış diablo progress ten baktım ama amulet görünmüyor alan tekrar böyle satmak için bile almış olabilir. ama tabi 1.7b de deli para gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar