goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 neyse vendorlamışlar. 100kdan satsalar daha fena ehehe bu arakdaşlar barbar oynamıyor belli ki. hani benim de bilmeden diğer klasların golünü vendorladığım oluyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 abi güzel diyorsunuz da.bazen burda paylaştıklarımızla da troll muamelesi görüyorum bazen.cahillik başa bela lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 rmah'da gideri var mı? wd için güzel olmuş biraz düşük gerçi statları da 40m filan goldda gider mi nedir ne değildir? geçen gün natalya yüzüğünü 4.5m e sattım içime oturdu bu da öyle olmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 250 int vereni 115m görünüyor şu an. ayrıca sadece wd değil wizarda da olur gayet niye öyle dedin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 poison damaj filan var ya o sebeple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 genel damage e ekleniyor o 5%, poison skillerine değil hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 aynen öyle, ne olduğu önemli değil total dmg olarak ekleniyor her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Patch öncesi %6 as , biraz fazla vit verenini 62 euroya satmıştım ki crit verenleri çok daha değerli. Gerçi patch sonrası değerleri çok düştü de gene baya ederli olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 RMAH şansım varmı arkadaşlar? bi akıl verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 All resist de olsaymış biraz daha para edermiş şu haliyle 5-6 euro eder heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 http://i.imgur.com/Hhsaz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Kaç kese altın eder? Varsa talip satayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 emre3877 said: RMAH şansım varmı arkadaşlar? bi akıl verin 10k dps veriyor sen niye giymiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 aramil said: Kaç kese altın eder? Varsa talip satayım hemen. 7-8m falan. All resistli olsa 120m civarı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 eet ah baktım en ucuzu 7250 miydi neydi :( all resis olaydı da cebimize az altın gireydi nolurdu he nolrdu? :( meteliğe kurşun atmaya devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 15 den falan koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Bu kaç millor eder ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Etmez dexterity ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 aramil said: eet ah baktım en ucuzu 7250 miydi neydi :( all resis olaydı da cebimize az altın gireydi nolurdu he nolrdu? :( meteliğe kurşun atmaya devam... euahsueuhasudhuashduahsu :D:D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://i.imgur.com/barrj.png http://i.imgur.com/eVVwH.png balta dandik herhalde ama sanki yüzük para eder gibi kaçtan deniyim şansımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Baltanin, uzerinde 90 crit dmg olanini 7 milyona satmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 sky splitter 1 random prop var zaten ya socket yada yüksek crit dmg lazım biraz para edebilmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 skysplitterin bana character sheetde kazandirdigi +dmg 2k falan. elimde de 1m luk dandik bir spear var. hani biraz para ediyorsa satıcam yuzugun de en az o kadar cc/cd/int/% life olanlarina bakiyorum ah den ama 300m 500m gibi sacma fiyatlari var yan proplari da iyi olduklari icin anlamiyorum su ah den iste fiyat soyleyin bana asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 para eder mi bu ? off handlerin dmgına nasıl bakıyoruz mesela int yazıyorum 30-80liği çıkıyor bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 avarage damage'i seçip bir değer yazarak aratabilirsin. o para eder çünkü hem iyi bir set parçası hem de atack speed veriyor mageler için yegane parçalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar