Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, Ne Kadar Eder Başlığı - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 tane satıcı değil ama atladığın nokta o. 120 dex yazdığında en az 10 sayfa 120 ile 130 dex arası en ucuzu 1.2 m'den olmak üzere dizilmiş, yani, şu anda bu serbest piyasada, bir Natalya's Embrace almak isteyen birinin cebinden 1.2m gold'dan aşşağı çıkmıyor piyasa bu fiyatı kendi kurmuş, fiyatlar az çok oynar ama hiçbir zaman 1.2m'lik item 300k olmaz 3-5 günde
Mesaj tarihi:
Bu başlığın amacı, bizim paticik'teki item sahibi arkadaşımızın maksimum kar sağlaması, diğer bir deyişle paranın kısa sürede satıcının eline geçmesi, ve malın maksimum kar ile satılmasıdır. Ayrıca sen olaya sadece buyout penceresinden bakıyorsun bu başlığın asıl amacı bence başlangıç bid'i ve buyout'un belirlenmesidir ;)
Mesaj tarihi:
Ya burada olay 300k-500k değil, arkadaş benim 140m'ye sattığım item'a 1m fiyat biçmişti, ya ben ona güvenip hiçbirşey bilmeden 1m'ye koysaydım? Amaç buradan price check yaptıran arkadaşların yanıltılmasını engellemek
Mesaj tarihi:
La havlee.
2 gün memlekete gittik yine kavga çıkmış. Cukcukcuk. Yine aynı 2li aynı rollerde:D

Frost tebrikler bu arada. Itemlarını upgradeledikten sonra eskilerini elden 100kya falan çıkarcaksan çıkarma birilerine ver.
Mesaj tarihi:
amuletlerin değerleri zamanla çok düşecek. yerinde olsam normal kullanır, geceleri veya oynamadığım zamanlarda şuanki değerinden de fazlaya AH'ye koyar alan varsa alsın diye takılırdım.
Mesaj tarihi:
ya allaşkına 200-300m item satsan, gelecek parayla 2-3 parça daha etkin eşya alamaz mısın abi? onu diyorum ben yoksa güzel.

ama yok sen giy bunu. benim belti de vereyim onu da giy hatta
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...