Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 2 tane satıcı değil ama atladığın nokta o. 120 dex yazdığında en az 10 sayfa 120 ile 130 dex arası en ucuzu 1.2 m'den olmak üzere dizilmiş, yani, şu anda bu serbest piyasada, bir Natalya's Embrace almak isteyen birinin cebinden 1.2m gold'dan aşşağı çıkmıyor piyasa bu fiyatı kendi kurmuş, fiyatlar az çok oynar ama hiçbir zaman 1.2m'lik item 300k olmaz 3-5 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 peki o zaman baslıgı kapatalım, gerek yok ne,ne kadar eder baslgna herkes girsin 120dex yazsın cıkan fiyata satsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Bu başlığın amacı, bizim paticik'teki item sahibi arkadaşımızın maksimum kar sağlaması, diğer bir deyişle paranın kısa sürede satıcının eline geçmesi, ve malın maksimum kar ile satılmasıdır. Ayrıca sen olaya sadece buyout penceresinden bakıyorsun bu başlığın asıl amacı bence başlangıç bid'i ve buyout'un belirlenmesidir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ulan 500k için şu kavgayı ediyorsunuz gelin vereyim ikinizede 500er iki dakka rahat durun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Ya burada olay 300k-500k değil, arkadaş benim 140m'ye sattığım item'a 1m fiyat biçmişti, ya ben ona güvenip hiçbirşey bilmeden 1m'ye koysaydım? Amaç buradan price check yaptıran arkadaşların yanıltılmasını engellemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 koyma abi 1 milyona. bilmediğin tanımadığın adama neden güveniyorsun, çok mu zor benzerlerini kontrol etmek. hangi itemmış o 140m olan bu arada merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Vile Ward'dı ya http://i48.tinypic.com/qntf7q.jpg bu. Ya tamam da insanlarda bir fikir oluşması için var neticede bu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Amin. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 burdan yetkililere sesleniyorum, applevodka, yagız ve aluriel banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu arada inna yı kaça bid,buyout koyiyim 3m goldum var biraz para görelim ağzımızdan sıcak bi çorba geçsin falan (görmemiş mode on)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 goldbären said: burdan yetkililere sesleniyorum, applevodka, yagız ve aluriel banlansın. ben niye banleniyorum la tombik, item sorarsın sen birazdan oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 item sormak mı? hiç bi soruya cevap vermeyip, vitirinlerde gördüğünü anlatan avm kızları gibi "şu güzelmiş, şu da güzelmiş, fırfırlı" diye link veren ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 applevodka yagızın bi sayfa geride linkledigi immortal king'e de bi fiyat biçer misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 La havlee. 2 gün memlekete gittik yine kavga çıkmış. Cukcukcuk. Yine aynı 2li aynı rollerde:D Frost tebrikler bu arada. Itemlarını upgradeledikten sonra eskilerini elden 100kya falan çıkarcaksan çıkarma birilerine ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tamam abi akşama oyunda görüşelim senle itemler zati senin :D birde innayı kaça satıyım şimdi bakma fırsatım yok da AH ye gerçi baksam da anlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Memleketteyim. Evde internet yok:( bayram sonuna kadar pek giremem gibi oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ahahaha memlekette gurbetçi kalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 hiç birşey satamıyorum ya arkadaş nakit altınım kalmadı yandık yeminnen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 http://i.imgur.com/u2uIs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paha biçilemez, en az 200m falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 tak abi onu satma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 şu şişmanın aklına uydum koydum auctiona ama sonradan vazgeçtim evden çıkmadan cancel ettim asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 amuletlerin değerleri zamanla çok düşecek. yerinde olsam normal kullanır, geceleri veya oynamadığım zamanlarda şuanki değerinden de fazlaya AH'ye koyar alan varsa alsın diye takılırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bırakın giysin ya ucuzlayınca 500kdan koyar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ya allaşkına 200-300m item satsan, gelecek parayla 2-3 parça daha etkin eşya alamaz mısın abi? onu diyorum ben yoksa güzel. ama yok sen giy bunu. benim belti de vereyim onu da giy hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar