Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bu hafif tehdit imalı mesaj yazanlar çok tatlı oluyor ya. Sıksa nolur kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Edit: Yazdıklarınıza dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ben senin kardeşin değilim birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Ya bu cümleyi demeyi çok seviyorum da birader de kardeş demek lanet gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 eygaygsydgadaasdashd içtinmi ne yaptın ? Anladım ben seni tamam.Sakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 lan itemler arada kaynıyor!Allahını seven yukarıdaki legendary yüzzük için üzerime fiyat atsın.. edit:peh sayfa başı yani bir önceki sayfadaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 O ring saniyede iki kere tickliyor, 2,5k averageden kafadan ekstra 5k dps gibi birşey melee followera takınca. Uptime da %100 yani, haunt mobdan wear off olduğu anda tekrar başlıyor falan. Bana da düşmüştü, bir milyon bile değildi ahde en son. Hiç sattığına değmez, ama oyundaki en underrated item olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 eyvallah yeni kardeş..olsun olm daha çift rakamlı milyonları göremeyen biri için 500k bile iyi para (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Aluriel said: 200 civarı falan eşdeğerleri 1037 dps olanı 80mden satılmamış, 3 saati kalmış. meh manticore çok düşüyo galba. fiyatları da her gün daha aşağı iniyor. o ss'deki de 60-70 arası gider. 50m bid, 75m buyout koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 2 soketli manticore iyi değil o kadar ya baya yüksek dpsli one handerlar var piyasada cunku 1300-1500 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Ahta benzerleri 80-90m, Rmahta 50-60 € socket yok o yüzden bu kadar edeceğini düşünmüyorum.Nedir ederi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 quatermain said: stimpak said: quatermain said: Aluriel said: %life + o kadar vita vereni yok su an auctionda kıyaslayabilmek için. saçma sapan ucuza satma fikir yoksunu tavsiyelere uyup da 70 dex 70 vita 48 ar crit change 6 skil bonus 11 veren bi kafalıgı 500 k ya aldım.Ve ah deki helm fiyatları sacma sapan oldugu icin ben fikrimi bu sekilde belirttim. 2cisi Hic bir sekilde artniyetim yok.Bu zamana kadar item aldım sattım araştırdım ve hala aynı şeyi yapıyorum.FİKİR YOKSUNU olamam sanırım. 3.FİKİ YOKSUNU ? Ben sana hakaret yada rahatsız edici bir kelime kullandıgımı da hatırlamıyorum Aluriel. lan ben yazana kadar gerekli ayarı verirler zaten de, class only item almışsındır bikbik ediyosundur muhtemelen. 2 haftadır helm kovalıyorum, soketli ve şu statlara haiz itemi 2m altında bulduysan al, parasını ben vericem. Sen ne diyosun ? Bak isine canımı sıkma benim.Sana laf söyleyenmi oldu kamil argümanım hala geçerli, itemi bul gel, 2m vericem. üstüne de bi 100k atarım, o da başının gözünün sadakası olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Art said: Ahta benzerleri 80-90m, Rmahta 50-60 € socket yok o yüzden bu kadar edeceğini düşünmüyorum.Nedir ederi? ohh, eder bence 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Diablo_Angel said: ederi nedir ? 40 yılda bir şansım tuttu heralde :) 90 Euro koydugum gibi gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Yine garip birşey düştü. Ne eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Diablo_Angel said: Diablo_Angel said: ederi nedir ? 40 yılda bir şansım tuttu heralde :) 90 Euro koydugum gibi gitti :) Ucuzamı gitti acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 obaa çok iyiymiş. fiyatlar hakkında pek bir bilgim olmadığından kesin birşey söyleyemem ama o crossbow'u gold üzerinden en az 250m e satardın diye düşünüyorum. 1 goldun 0,5 euro ettiğini düşünürsek ucuza gitmiş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 1037 dps olanı 80m'den satılmamış diyorum hala 250m diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Quadrophenia said: Yine garip birşey düştü. Ne eder? Bow satılmış gitmiş, biz satılacaklara bakalım beyler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dex'li ve 2 soketli manticore. müthiş ucuza satmışın. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 99 euro şu an rmahta o item, gerçekten müthiş ucuz olduğunu düşünüyorsanız buyurun lol http://i.imgur.com/CzD7y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 biri daha ucuza koymuş işte. sayfadaki diğer fiyatlardan belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bi önceki sayfada ucuza satılmış dediğiniz item işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Aluriel said: 1037 dps olanı 80m'den satılmamış diyorum hala 250m diyor ya yanlış anlama öğrenmek için soruyorum ve iş yerinde olduğum için de girip bakamıyorum. manticore'ların hepsi 2 socketli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar