Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 horde olayı iyi olmuş.ama mesela kücük kasabalara değilde campos boulder clearview gibi yerler böyle olursa daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ne silahlar nede mermiler rare arkadaş, 1 haftadır girmedim 3 günde dibine kadar silah mermi doldu böyle olmazki heleki marketdeki cephanelik derhal kaldırılmalı neyse beta bu beta düzelir bi ayar çekerler ilerde dimi ? :S benmi olayı kaçırıyorum nedir (çokmu detayda takılıyorum) oyun MW FPS dönüyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Çok zombi şahane fikir valla. Pvp faktörüne çok etkisi olucak, aww yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 nooblar ÇOK ZOMBİ VAR HİÇBİR YERE GİREMİYORUZ Kİ SİLAHIMIZ OLSUN NE BİÇİM OYUN BU diyecek (dünün noobu olarak biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 gece zombi döviyim dedim o beni dövdü lan :((( ondan oncede kafatın biri backstab yaptı uyuz oldum. 65 xp kastım sdfasd ne işe yarıyor ki ikspi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Geçtiğimiz hafta WarZ staffinin kafasına saksı düşmüş. Hem takip edemeyenler için hemde tek bir yazı altında toparlanmış hali dursun diye, bu saksı nelere sebep verdi kısaca yazayım. - Hack 1. 2000 bu hafta olmak üzere 3k kişiyi banladılar. Bu banlarda yeni geliştirdikleri anti cheat sistemi rol oynadı. Sistem hack yapan kişiyi tespit ediyor, tespit ettikten sonra kişinin oyununu videoya çekiyor, sonra Game Master diyebileceğimiz birileri gelip videoyu izliyor. Bazı videoları bir çok kişi, defalarca izlediği de olmuş. Sonuç olarak %100 emin bir şekilde 2k kişiyi bu hafta, bu sistemle banladılar. Bir çok itiraz olmuş bu banlara, itirazlar tekrar değerlendirilmiş, 2k kişi içinde sadece 8 kişide unban yapılmış. Şuan da bu sistemin %100 çalıştığını savunuyorlar. - Hack 2. Malumunuz bir çok aim bot kullanan hacker, pompalı ile 500 metreden vuruyor, 1200 metreden m16larla tarıyorlardı. Bunun önüne geçmek için bir başka yöntem daha geliştirdiler. Bundan sonra pompalı silahları 25m den sonra damage vermeyecek, sniper harici tüfeklerde ise bu range 120m olarak belirlenmiş. Geliştirdikleri bu yöntem sayesinde hackerla karşılaştığımız zaman, aramızdaki avantaj ve dezavantaj dengesi biraz olsun sağlanmış oldu. - Bug Abuse Yine malumunuz, özellikle popüleritesini her daim koruyan Fire Station duvarın içine girme, dahil olmak üzere, tüm bina glitchleri engellendi. Bu abuseların bilenlerle bilmeyenler arasında haksız rekabete yol açtığı bilinmekte ve bir çok oyuncuyu rahatsız etmekteydi. Şuan da her glitch engellendi diyemeyiz ama binaları engellemişler gözüküyor. - TPS Crosshair Oyunu çıkmadan önce lanse ettiklerinde, ve daha sonra para karşılığı satmaya başladıklarında ve satarken de, oyunu zaten TPS de Crosshair ile oynayacağımızı söylemişlerdi. Ama bu oyuna bir türlü yansımadı, yani FPS ile oynanacak denseydi eğer, belki de bir çok kişi satın almazdı, TPS crosshair olacak denmesi ama olmaması bir çok rahatsızlığa neden olmuş, ayrıca çeşitli yöntem ve programlarla bir çok kişi tarafında da zaten TPS crosshair ile oynanıyordu oyun. Tüm bu rahatsızlıklar ve bilenle bilmeyen arasında ki haksız rekabetin kalkması adına, TPS de crosshaire geçildi, iyi de oldu. - War Zombi Oyunun adı bu aslında. War Zombi. Ama nedense biz oyuncular, oyunu oynarken War Player diye oynadık. Artık bunun değişmesinin vakti gelmişti de, geçiyordu bile. Şimdi yaptıkları son değişikliklerle, (ki bunlar sadece zombi sayısının arttırılması değil) gerçek bir zombi savaşına başladık. Oyuna zombi savaşını yansıtamaması nedeni ile "bizi kandırdınız" a kadar götüren eleştirilerin sayısı çok denli artmıştı. Oyunu pazarlarken "ingame" ekran görüntüsü diye, halen kendi sitelerinde yayınladıkları sslerin, oyunda olmayışı, başlarını derde bile soktu. - Medical Sistem Oyunun Alphasındaki medic sisteminden rahatsız olduklarını, 2013 mart ayında yeni bir sistem geliştireceklerini zaten duyurmuşlardı. Oyunun PvP den biraz kopması, Zombi savaşının ve Survive yeteneklerinin ön plana geçmesi adına, hemde kendilerinin eleştirdiği medic sisteminde ki eksiklikler yüzünden, bir değişiklikte sağlık sisteminde gidildi. Sağlık malzemelerinin verdiği healt pointlerin düşürülmesi, Survive oyun olma yolunda, PvP nin çabuk ceyran edip bitmesi adına ve Zombi savaşının daha hardcore geçmesi adına, hayırlı oldu. Saksı düşmesi kısaca, bu yukarıdaki değişikliklerin gelmesine neden oldu. Ve bunlar gerçekten, warz staffina olan azalmış inancın, en azından azalmasını durdurdu diyebiliriz. Şimdi yakında getirmeyi düşündükleri bazı değişikliklerden, sadece önemli olanlarından da bahsedeyim, konumuzla alakalı çünkü warz staffına olan inancı arttırabilecek değişiklikler gibi gözüküyor. - Bu gece olunca göz gözün görmemesi ile ilgili değişikliğe gidecekler - Mutant zombiler geliyor - Çok yakında Server Hoplama tarih oluyor, çözümü hakkında bişey denmiyor - Hardcore modu aktif edecekler. Bu HC modda daha önce bize denen fark şöyleydi, karakter öldü mü, GG. Ama yine bir zırlama olur diye tahmin ediyor ve bu süreyi 24 saat yapabilirler diyorum. Onun dışında HC modda sadece FPS mod olursa da şaşırmamak gerek. - Map. Şimdi oyundaki köklü değişikliklerden biri bu olacak. DayZ oynayanlar bu değişikliği daha rahat kapacaklar. Mapte kendimizi göremeyeceğiz olarak kısaca izah edebiliriz. Ha böyle olunca ne oluyor? İşte orada da kasaba tabelalarından filan anlayacağınız, nerede olduğumuzu. Ha DayZ gibi bir oyun değil WarZ. DayZ de güneşin durduğu yerden bile anlayabiliyorduk, hangi yönde olduğumuzu ama yine de iyidir. Surviver oyun adına güzel bir hareket. - Autorun geliyor. Valla ben survive oyun adına tasvip etmiyorum ama ha oynayan kişi olarak bana elbette bir kolaylık sağlayacak ama gelmesede olurdu hani, alıştıydık. - Release da itemlere ve karakterlere Wipe gelecek mi? Hayır gelmiyor ama gelse iyi olurdu bence. Release içinde söyledikleri son tarih, 2013 ilk çeyrek. - Crossbow. Bu silahın ne kadar gerizekali bir silah olduğunu, alphanın ilk tarihlerinde oynayanlar bilirler. İşte bu silahın zekasını geliştirmeye karar vermişler. Yakında adam akıllı bir crossbowumuz olacak. - Alliance. Yani ittifak sistemi gelecek, guildlere. Friendshipide oyuncular arası ittifak olarak söylüyorlar. Şimdi genel olarak her konuda bir açıklama yaptılar, boulder city gibi bi halta yaramayan şehirlerin, bir halta yaramasından tutunda, dağlarda çıkılamayan alanların, çıkabilir yapılıp, oralardan da güzel lootların elde edilebilmesine, hatta gizli tentlerin artık bulunabilir olmasına kadar, lakin benim anladığım önce şu server hop işini çözmek istiyorlar ki, birileri kolay yoldan zengin olmasın. Ki özellikle daha başka wipe yedikten sonra, bunlar yeni loot olsun, yeni itemler olsun, şu hop işini halletmeden vermezler. Ha arabaların 2013 başında geleceği gibi konuları ve diğer gelecek değişiklikleri söylemiyorum, çünkü onlar daha önce duyuruldu, benim attığım önceki mesajlar da da var zaten, 2013 yazına kadar gelecek değişikliklerin tamamı. Bunlar yeni diye yazdım sadece ve tabi önemlilerini. - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bence handmade silahlar üretmeliler ya. Kılıç slinger yay felanım edit: bi arka sayfada en son mesajda yapılacak olan şeyler içeriyo ya xp ne işe yarıyor? Ben xp kasıom deli gibide... Bi işe yaramıyorsa lootlara bakıp çıkayım o şehirden yerden vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Skill sistemi geldiğinde, abilityleri açmana yarayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bu arada, aşağıdaki silahlardan bazılarını yada hepsini, oyuncuların isteği doğrultusunda gelmeyi düşünüyorlar. Bu meele silahlarla ilgili forumda bir konu mevcut, zaten "cool meele weapon" gelecek demişlerdi. Wakizashi Katana Machete Garden shears Chainsaw Crowbar Nailgun Shovel Pitchfork Cleaver Throwing knives Tomahawk http://forums.thewarz.com/showthread.php?76548-Melee-weapon-suggestions! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 guest key isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 been Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 elesso bir numara, hayranıyım dersen veririm. dsggfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 1 ini loxiasa verdim kaldı 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 PastorOfMuppets said: Çok zombi şahane fikir valla. Pvp faktörüne çok etkisi olucak, aww yes. valla ben yine şüpheliyim. Çok zombi pvp'yi zorlaştırmıcak, aksine ekipmanlı adamın ekipmansız adamı avlamasını kat kat kolaylaştıracak. garibin biri gidicek bi mekana, zombileri temizlemeye çalışırken ekipmanlı biri gelip vurucak adamı. e ekipmanlı olduğu için diğer zombileri de çok rahat temizler, alır lootunu gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Xenocide said: PastorOfMuppets said: Çok zombi şahane fikir valla. Pvp faktörüne çok etkisi olucak, aww yes. valla ben yine şüpheliyim. Çok zombi pvp'yi zorlaştırmıcak, aksine ekipmanlı adamın ekipmansız adamı avlamasını kat kat kolaylaştıracak. garibin biri gidicek bi mekana, zombileri temizlemeye çalışırken ekipmanlı biri gelip vurucak adamı. e ekipmanlı olduğu için diğer zombileri de çok rahat temizler, alır lootunu gider. şuanki drop oranlarıyla 2. günden sonra herkesin elinde bolca silah mermi olacağı için sorun olmaz o olay, yeni başlıyanlar en fazla bikaç gün sıkıntı yaşar buda normal zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 onu bırak ztn gc ile mermi alınıyor insanlar oyundan baymasın diye bol bol silah ve mermi var oyunda oysa rare yapacaz diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 elesso said: 1 ini loxiasa verdim kaldı 2 bana bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 son 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 RRa said: Bu arada, aşağıdaki silahlardan bazılarını yada hepsini, oyuncuların isteği doğrultusunda gelmeyi düşünüyorlar. Bu meele silahlarla ilgili forumda bir konu mevcut, zaten "cool meele weapon" gelecek demişlerdi. Wakizashi Katana Machete Garden shears Chainsaw Crowbar Nailgun Shovel Pitchfork Cleaver Throwing knives Tomahawk http://forums.thewarz.com/showthread.php?76548-Melee-weapon-suggestions! Chainsaw isterük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 RRa said: Skill sistemi geldiğinde, abilityleri açmana yarayacak boşa kasıyormuşum yani :D gitti pıçaam vs vs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bunun nesi mmo bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 250 kişilik map gelirde, oynatırlarsa 250 kişiyi yan yana, deriz belki MMO. Sonuçta yıllarca UO oynadık max 100 online gören serverlarda. Ama şuan da benim için co-op durumda oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 elesso said: guest key isteyen? bende isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 kehkeh :( low serverlara girip item farmlıyom :D safehouselar nerde yaaa bir sürü kask bulduydum öldüm zompiler öldürdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 RRa said: 250 kişilik map gelirde, oynatırlarsa 250 kişiyi yan yana, deriz belki MMO. Sonuçta yıllarca UO oynadık max 100 online gören serverlarda. Ama şuan da benim için co-op durumda oyun. o mapte 250 kişi olmaz yalnız şimdiden söyleyeyim. patır patır çatışma döner zırt pırt. korkmazsın bile artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar