Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 sen ne aldın 20 dolarlıktan mı 30 mu? bi de in-game shopta neler var yani şimdi 10 gün erken betaya girmek için bi de 15 dolarlık in-game currency için 10 dolar real currency harcamayayım dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ben 30luktan aldım. arkadaşlar başlamış direk. ben de başliyim diye. gaz tamamen ama sfds. ne kadar gaza gelip ne kadar odeyecegine sen karar ver yani. early access dısında o para ne ise yarar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 o para 2000gc falan veriyor. belli bi yerden sonra karakter yaratırken yanınıza inventorynize atmak için sopa flashlight falan alıyorsunuz hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 DayZ de aralıkta çıkıyormuş. Onu beklesem mi alsam mı bunu kararsız kaldım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 aldım gitti valla 20 dolarlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 tekrar söylüyorum iyiliğiniz için lowda oynayın oyunu. pusucuları ve zombileri görürsünüz kolayca çimdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 progamer said: DayZ de aralıkta çıkıyormuş. Onu beklesem mi alsam mı bunu kararsız kaldım bende dayz diyorum.üzülmezsin omro cok kısa bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 aynen aldım bende 20likten. Haftaya gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bck said: progamer said: DayZ de aralıkta çıkıyormuş. Onu beklesem mi alsam mı bunu kararsız kaldım bende dayz diyorum.üzülmezsin omro cok kısa bunun. oynadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi tam 10 tane money accepted maili gelmiş. ibnelik yapıp 10 kere çekmiş olmasın bu gavatlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Valla olabilir sakso cekseler 9 da gelir insan.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Xenocide said: abi tam 10 tane money accepted maili gelmiş. ibnelik yapıp 10 kere çekmiş olmasın bu gavatlar? yok ben sanal kart ile aldm. para sınırlıydı içinde. bana da 8 tane gelmiş. bildiğin spammer şirket lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bana niye bitane geldi ya bende çok gelsin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 çok şanssızım. sadece su çıkıyor. bi defa silah milah yok. zombi gördü. koştum yerden florasan çıktı. ölmemek için saldırdım onunla. bu sfer ışığı gören zombiler gang fest.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 silah için arabaların içlerine bakın bol bol. ayrıca üstte doğduğunuzda çakılmış helikopterin çevresine bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Şöyle bir videoyaya denk geldim oyunun gameplaylerine bakarken. Nedir ne değildi anlatmış bişeyler. Açıkçası sonuna kadarda seyretmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 moriarty said: bck said: progamer said: DayZ de aralıkta çıkıyormuş. Onu beklesem mi alsam mı bunu kararsız kaldım bende dayz diyorum.üzülmezsin omro cok kısa bunun. oynadın mı? oynamadım release cıktıgında alıp bakacagım hala dayz oynamaktayım. Fakat videolardan az cok belli oluyor oyun. Bence basarısız olacaktır. Dayz yi oynayanların buyuk cogunlugu military sim oldugundan oynuyor. Dayz de oyle sniper ı alıp adam vuramazsın. warz bildigin counter strike zombie oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 DayZ de buglar yüzünden ölmekten bıktığın zaman fikrin değişir seninde, bizim gibi. O zaman insan, başlarım simülasyonuna diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 selamlar, oyunu aldım biraz önce akşamları birlikte takılcak arkadaş arıorum, yada ortak bir kanal var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 valla ben şu rhino'nun dediklerine %99 katılıyorum da yine de aldım oyunu işte merak anasını satim. dayz çıkana kadar bunla idare ederiz işte nabalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dün gece oynadım bikaç saat sürekli bi arkana etrafına bakma gerektirmesi güzel olmuş, yalnız silah bulmak zor baya safe zonelarda uzakta, güzel bişi bulunca bütün yol koşman gerekio. bi kere aracın içinde 19mermilik tabanca buldum.şehrin birinde arkasında 10tane zombi ile koşturan bi adama uzaktan boşalttım tüm şarjörü adam öldü hatta otomatik silah düştü adamdan ama lootunu alamadım :p lootu almaya gelen 2. bi herif benim kafama indirdi flashlightı sonra zombilerde onu hakladı. onun haricinde uzaktan gözüne kestirdiğim 2 kişiyide arkalarından yaklaşıp, çekiple patlattım kafalarını. ben zevk aldım açıkcası, 2-3kişi gezebilsem, çok daha zevkli olacaktır eminim. Var mı birlikte takılmak isteyen arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bende takım arkadası arıyorum dogrusu iletişime geçelim, oyun güzel olmuş ama heryerde PK var, sniper larıyla sehri ele geciriyorlar. bende niyeti bozup manhunta başladım. zombileri yönetmek kolay bug dolu zaten oyun dün bi markette biri ölmüş inanılmaz itemlar bırakmış, 50 den fazla zombiyi koyun güder gibi oradan alıp başka yere cektim 1 saatimi aldı ama sonucuna degdi. en güzel taktik küçük gölün yanındaki şehirde olan insanlar zombilerdn kacarken stamina harcıyor, benim staminamın yarısı oldugunu tahmin edince deparlıyorum alıyorum kellelerini. bi yabancı biriyle birbirimize güzel destek olduk tek dolaşmanın hiç bir faydası yok. tugberkozpir skype eklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ahahh spompas o ben olabilirim. kapı çaldı ve gg. ne ararsan bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 skype: araskabakci beni de ekleyebilirsiniz, haftaiçi akşamları girmeye çalışıorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 oyunun haritasında nerde ne var rahat bulunması için harita buldum nette, grupların birbirini bulması içinde faydalı. Burda işaretli bölgeler banditlerinde bol bol gezdiği yerler genelde, dikkat etmek lazım. harita interaktif haritada varmış; interaktif harita cartograph maps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar