calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 yediren sizsiniz aga, siz anlatın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ee abi? sen mi veriyosun parayı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 yuooo, enjoy bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Oyun nası beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 valla ben sevdim. özellikle alpha için beğendim, patch konusunda falan da iyi buldum. aktifler baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bu tip bir tane mod çıktı. sonra ilk kez oyun çıktı. nereye yendi bu zombi parası anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 şu ana kadar çıkan tek zombi oyunları bunlar evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 aquila said: biseyler geliyo ates ediyosun, zombi olsa nolur at olsa nolur. yalnız ata ateş etmezsek iyi olabilir. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Oyun oldukça keyifli ama bazen zombiden tek yiyorum o kötü oluyor ne güzel silahları falan bulmuş dolaşıyordum bir adamla fenerle mors alfabesi sayesinde tee uzaktan dostum sinyali yolladık sonra bir süre beraber takıldık fln ama gece çok karanlık ya önüme arkama bakıyorum birşey yok sonra ansızın pat birşey çıkıyor arkadan. İlk kez tek vuruşta indim niye oldu anlamadım :) Ama player değildi zombi öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 2 yerde geçmiş quest gelsin diyen arkadaş var diye. Herhalde beni söylüyorlar. Ben quest gelsin demedim, quest gibi birşeyler ekleyecez demişlerdi. Ha şu oyuna daily questler gelirse, bencede pek fena olmaz, yakışır oyuna. Oyun release ve sonrasında şuanki halinden epey bir değişecek. Safe Zone, yüksek duvarlı, içerde zombilerin olmadığı, banditlerin giremediği bir şehir olacağını söylemişlerdi. Mapin kalan %70'lik kısmında neler var, şuan tam olarak bilemiyoruz. Skill sistemi olsun, alignment olsun şuan tam olarak devrede değiller. Oyunda ayrıca "Bounty Hunter" sistemi olacağını daha önceden söylemişlerdi. Son olarakda daha önce bir gameplay videosunda "SPvP" battleground maç görmüştük, şuanda o da devrede değil. Oyun "RMAH" 'ada müsait ve gelebilir deniyor. Yani oyun şu hali ile kalmayacak ama bu hali ile kalsa bile epey iyi bir survive ve pvp oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 DareJedi said: Oyun oldukça keyifli ama bazen zombiden tek yiyorum o kötü oluyor ne güzel silahları falan bulmuş dolaşıyordum bir adamla fenerle mors alfabesi sayesinde tee uzaktan dostum sinyali yolladık sonra bir süre beraber takıldık fln ama gece çok karanlık ya önüme arkama bakıyorum birşey yok sonra ansızın pat birşey çıkıyor arkadan. İlk kez tek vuruşta indim niye oldu anlamadım :) Ama player değildi zombi öldürdü. e bu mükemmel bir şey. sürekli stres, gerilim var oyunda demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Nese gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kimseye güvenmiyceksin arkadaş. bu arada toplaşıp bir fortress falan kursak güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Bahsettiğim safezone şehirler(kamp desek daha doğru olur) alpha düzeyinde eklenmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 aynen, trade olayı canlandı safelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 haritalarda 200 kişi sınırını gördüm sanki. az değil midir acaba? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 200 kisi mmo mu olur. Oyle değildir umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 hayır abi 300e yakın server var. hepsi full. karakter taşınıyo hangisine girersen gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 optimizasyon nasıl? pahalanmadan preorder yapsam mı 30$ çok slşdgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 birkez daha sorayım? şimdi betasını oynamak için para veriyoruz? ama oyun çıktığında f2p mi olacak? nedir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 guild wars gibi olacakmıs. sitesinde yazıyor. ilk alırken para vericen. sonra ne dlc ne exp a para yok, subs da yok. ilk alısta para var sadece. bu fiyatlar da yarın pahalanacakmıs. son gun indirimli fiyat icin. alıcam ben de sanırım bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Flassh said: optimizasyon nasıl? pahalanmadan preorder yapsam mı 30$ çok slşdgj çok çok iyi. bu kadar beklemiyordum. alpha olacağı için çok korkarak aldım; ama en beğendiğim olay optimizasyon. tabi tili ile biz açıkçası oyunu artık bilerek lowda oynuyoruz. çünkü bu sefer çimler düzleşiyor ve pusucular, zombiler vs direk görebiliyruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 aldım ben de. gitti paracıklarım ya. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 alsam mı napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 benim key 3sn de geldi. arkadasımın key hala gelmedi. ama reciept geldi. basarılı yani odeme. nasıl is anlamadım. hani benimki direk 3sn de gelmisti bi de. 1dk bile deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar