Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z

Ren

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Patch notes 10/17/12
Crash fixes
Fixed bug that was able to equip weapon into quick slot
Fixed a bug where grenades were not damaging zombies
Fixed insta kill by melee from behind
Fixed chat input turning on when pressing TAB key
Fixed pain sound playing when dead
Show dead message when you die
Show player's alignment and if he is legend in show players window
Fixed bug with flashlight staying on after hiding it
Can no longer create more than 5 characters.
New waterfood rates (slower depletion)
Fixed player spawn on map
Fixed some animations
Fixed footstep sounds
Fixed collision geometry on some objects
Mesaj tarihi:
RRa said:

Takip edenin avantajı, oyunda ilerlerken arkamıza bakamıyor oluşumuz. Bakabilmek için karakterin yönünü döndürmek gerekiyor ki buda oyuncuların devamlı yaptıkları birşey değil.

Bunu anlamadım, araba yarışlarındaki gibi bir arkaya bakış mı yok demek istiyorsun?
Mesaj tarihi:
Yoo, ihtiyaç değil böyle olması daha gerçekci olmuş. Gankada müsade tanıyan bir durum. Öteki türlü çok zor olurdu.

Bu el feneri ile tek atmayı engelledik diyorlar ama bakalım. Ben demin öldürdüm yine o şekilde birini ama belkide canı çok azdı, bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Zombiler buglanıyor. Daha doğrusu buga sokuyorlar. Zombiler seni kovalarken, misal arabanın üstüne çıkarsan sana vuramazlar. Daha sonra charı disconnect yaparsın ve başka bir servera girer, kurtulursun. Sıkça yapılan bir yöntem ve hoş değil haliyle oyunda böyle bir bug olması. Lakin bu bug, o zombilerin buglanmasına da neden oluyor, oda ikinci bir hoşnutsuzluk doğuruyor. Düzeltirler, düzeltmeliler.
Mesaj tarihi:
arkaya bakma olayını ArmA'daki gibi yapsalar aslında hoş olur. ama biraz daha az çevirebilsek mesela boynumuzu öyle tam arkamızı görmesek de ucundan bakabilsek. çünkü koşarken arkana bakamıyor olmak gerçekçilik değil, gereksiz yere zorluk bence.
Mesaj tarihi:
sırf zombi ve survive ile parayı kaldıralım oyunu butun bugları hersey duzeltseler bıle elde bu ıkı unsurdan baska bır sey yok.quest gelsın demıs bır arkadas saka gıbı.
Mesaj tarihi:
bck said:

sırf zombi ve survive ile parayı kaldıralım oyunu butun bugları hersey duzeltseler bıle elde bu ıkı unsurdan baska bır sey yok.quest gelsın demıs bır arkadas saka gıbı.

eldeki o iki unsur baya valid yeterli unsurlar
Mesaj tarihi:
tiLi said:

güzel lan baya eğleniyoruz survival falan

tilinin arkadaşı mefta oldu güvenemedim soğukkanlı bi şekilde deştim adamı. tili de kendi arkadaşının gözüne fener tuttu bu arada beni göremesin diye. ayıp ettin panpa
Mesaj tarihi:
bck said:

+1

şu zombinin ne ekmeğini yediler arkadaş..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...