RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Patch notes 10/17/12 Crash fixes Fixed bug that was able to equip weapon into quick slot Fixed a bug where grenades were not damaging zombies Fixed insta kill by melee from behind Fixed chat input turning on when pressing TAB key Fixed pain sound playing when dead Show dead message when you die Show player's alignment and if he is legend in show players window Fixed bug with flashlight staying on after hiding it Can no longer create more than 5 characters. New waterfood rates (slower depletion) Fixed player spawn on map Fixed some animations Fixed footstep sounds Fixed collision geometry on some objects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 RRa said: Takip edenin avantajı, oyunda ilerlerken arkamıza bakamıyor oluşumuz. Bakabilmek için karakterin yönünü döndürmek gerekiyor ki buda oyuncuların devamlı yaptıkları birşey değil. Bunu anlamadım, araba yarışlarındaki gibi bir arkaya bakış mı yok demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Evet, DayZ de mesela numlockdaki 4 6 1 3 7 9 ile etrafımıza, arkamıza bakabiliyorduk, WarZde bakılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 e isabet olmuş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 böyle bir ihtiyaç var ise belki kameranın dönmesi değil de, karakterin koştuğu yön harici başını çevirmesi eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Yoo, ihtiyaç değil böyle olması daha gerçekci olmuş. Gankada müsade tanıyan bir durum. Öteki türlü çok zor olurdu. Bu el feneri ile tek atmayı engelledik diyorlar ama bakalım. Ben demin öldürdüm yine o şekilde birini ama belkide canı çok azdı, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi zombie glitch konusunda ne düşünüyosun? zombiler takılıyo bugün hiç zombi öldüremedim resmen. alpha normal tabi gerçi böyel buglar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Zombiler buglanıyor. Daha doğrusu buga sokuyorlar. Zombiler seni kovalarken, misal arabanın üstüne çıkarsan sana vuramazlar. Daha sonra charı disconnect yaparsın ve başka bir servera girer, kurtulursun. Sıkça yapılan bir yöntem ve hoş değil haliyle oyunda böyle bir bug olması. Lakin bu bug, o zombilerin buglanmasına da neden oluyor, oda ikinci bir hoşnutsuzluk doğuruyor. Düzeltirler, düzeltmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 arkaya bakma olayını ArmA'daki gibi yapsalar aslında hoş olur. ama biraz daha az çevirebilsek mesela boynumuzu öyle tam arkamızı görmesek de ucundan bakabilsek. çünkü koşarken arkana bakamıyor olmak gerçekçilik değil, gereksiz yere zorluk bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kimler oynuyo bunu? alsam mı? 2 gün kalmış indirimli fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 moriarty nin gazıyla aldım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 sırf zombi ve survive ile parayı kaldıralım oyunu butun bugları hersey duzeltseler bıle elde bu ıkı unsurdan baska bır sey yok.quest gelsın demıs bır arkadas saka gıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kaç pepeldi oyun? bide biri artık açıklık getirsin? f2p mi nedir oyun beta için mi para veriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bck said: sırf zombi ve survive ile parayı kaldıralım oyunu butun bugları hersey duzeltseler bıle elde bu ıkı unsurdan baska bır sey yok.quest gelsın demıs bır arkadas saka gıbı. eldeki o iki unsur baya valid yeterli unsurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 biseyler geliyo ates ediyosun, zombi olsa nolur at olsa nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 güzel lan baya eğleniyoruz survival falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 20$ makul esasen, yarına kadar oynayan birilerinin daha yorumuna bakıp karar vereceğim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 tiLi said: güzel lan baya eğleniyoruz survival falan tilinin arkadaşı mefta oldu güvenemedim soğukkanlı bi şekilde deştim adamı. tili de kendi arkadaşının gözüne fener tuttu bu arada beni göremesin diye. ayıp ettin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi oyunda bi adamla tanıştım kanka olduk. geldi hemen bunu öldürme planı yapıyo. fener tut adama dedi tuttum ne bileyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kimseye güvenmiceksin abi bu oyunda. silah bulduğu an biiz öldürürdü sdjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Ölünce nouluyo, zombi mi oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ölüyosun, itemler vs de gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 gelen patch ile settlementlar sayesinde trade olayı başladı playerler arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bck said: sırf zombi ve survive ile parayı kaldıralım oyunu butun bugları hersey duzeltseler bıle elde bu ıkı unsurdan baska bır sey yok.quest gelsın demıs bır arkadas saka gıbı. +1 şu zombinin ne ekmeğini yediler arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ne yediler bi anlatın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar