Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 araya girmek gibi olmasın ama bi guest pass'ü olan mübarek bir insan yok mu hiç =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ben varim haciyim ben! ama son kodu kapabilmen icin tavafa simdiden baslaman lazim. ben eve gidip de kodu kopyaladigim yerden cikartip buraya yapistirana kadar gerekli turu yapmis ol! edit: yaw ne sapik oyun bu, yerde surune surune korkudan dirseklerim cürüdü valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 parendeler atarak dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ben mi yanlis bir sey yapiyorum.. karakteri actigim lokasyondan en yakin settlement kosarak 20 dk, oraya gittigimde ilk eve girer girmez shotgun i verdiler suratima, simdi yine ayni terana.. dusuk pop serverlara girip itemi mi toplamak gerek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 DareJedi said: Vaay Hasan abi de katildi aramiza saygilar... Ben 16 ekim ciktigi gunden beri oynuyordum 18 ekimde yarattigim karakter dun sehirde sessizde loot toplamaya calisirken kedimin mousea ziplamasi ve tufenk sesinin sehirde yankilanmasi ile son buldu :D Zombiler zibil gibi geldi kacarken mecbur acak alana yonelmistim o esnada zimbaladilar. 20gunluk survival hikayem bitmis oldu Winchester karakterim ile :( Darem Jadem, denemekte fayda vardir dedim girdim de girmez olaydim! Iyice psyho'ya bagladim, cozmek zor olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedenko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bingildak said: metin ne karaktersiz ciktin arkadas, sana gore bir platform degil iste, move on. hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bingildak said: ben mi yanlis bir sey yapiyorum.. karakteri actigim lokasyondan en yakin settlement kosarak 20 dk, oraya gittigimde ilk eve girer girmez shotgun i verdiler suratima, simdi yine ayni terana.. dusuk pop serverlara girip itemi mi toplamak gerek ki? insanlar zombilerden daha tehlikeli, silahim varsa ustume dogru gelen adami direkt vuruyorum ben de. silah yoksa da sinsi sinsi dolasicaksin etrafta silah bulana kadar. bir de flashlight yakin mesafede cidden kor ediyo. 2 kisi birden gozume flashlight tutup essek sudan gelinceye kadar dovduler. cesedimi cope attilar. ondan sonra yaklasani vurmaya basladim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 solo takılıyorsanız KİMSEYE güvenmeyin üstünde silah gözükmüyor diye masum rp si yapıp inv den shotgun çekip arkanızdan vururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Marty said: 200 oldugu zaman bandit olmaya karsi dogru duzgun bi penalty olmasi lazim. bu haliyle en mantiklisi karsina cikani vurmak. riske girmeye degmiyo. Şuan alpha diye çok sallamıyorlar, release yada öncesinde gelecek bir değişiklik var bununla ilgili. Banditlerin banka açabildikleri yerler farklı olacak ve şuanki safe zonelara giremeyecekler. Fakat bandit campında safe zone olmayacak, sadece bankaya erişim olacak. Birde şuanda oynayanların henüz idrak edemediği birşey yakında gelecek bir değişiklik ile oturacak. Banditsen eğer, civilian öldürürsün, civiliansan bandit öldürürsün. Banditsen ve Bandit öldürürsen hiç bir zaman Megabandit olamazsın, Civiliansan ve arada 3 4 tane öldürsemde birşey olmaz diyip, Civilian öldürürsen de Hero olamazsın. Hero ve Megabandit olamazsan da olman halinde elde edeceğin Protectionları elde edemezsin. Şuanda insanlar harale gülele oynuyorlar ki bunda oyununda suçu var, kim sivil kim bandit anlaşılamıyor ve protectionlar aktif değil ama release yada öncesinde bunlarda devreye girince, ortam daha da güzelleşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 "Captain Logar" said: ben varim haciyim ben! ama son kodu kapabilmen icin tavafa simdiden baslaman lazim. ben eve gidip de kodu kopyaladigim yerden cikartip buraya yapistirana kadar gerekli turu yapmis ol! bitti tur =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 RRa, sağ olsun yolladı bana pass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagleth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bingildak said: metin ne karaktersiz ciktin arkadas, sana gore bir platform degil iste, move on. hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 adam gercek liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Campos City'de surekli Dc atiyo kafayı yicem 2 karakter mahsur kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ben de pass alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 abi nolur pass verin acayip merak ediyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ben begendim bu arada, kaptan logarin guest keyiyle oynadim bugun baya. oyunda eksikler, problemler falan var ama buna ragmen baya keyifli. bir de ben solo oynadim. grup olarak acaip keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 başladım ben de bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 normal-hardcore ne fark ediyor? bi de bu flashlightı kapatmanın bir yolu yok mu ya karanlıkta ampül gibi geziyorum sdf edit: fl ile zombie öldürülemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 backspace.hardcoreu ben de bilmiyorum iyi oldu sorduğun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Myshkin said: normal-hardcore ne fark ediyor? bi de bu flashlightı kapatmanın bir yolu yok mu ya karanlıkta ampül gibi geziyorum sdf edit: fl ile zombie öldürülemiyor mu? harcore karakter ölünce revive edilemiyor, siliceksin direk. (şuan eklenmed bu- aralarında bir fark yok şuan) flashlightı kapatma backspace ile olabilir ama bu seferde vuramazsın zombie öldürmek için kafalarına vuracaksın yoksa ölmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 karakter ölünce bütün loot gitmiyor mu zaten, hc'un anlamı ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 D3 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 flashlightla oluyo mu zombie? ben olduremedim pes ettim. server 13de kuzeydeki safe zonun ordayim, 2 tabancam var, gelen varsa paylasabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ölüyolar gördüm 1-2 kere. ama zorlamayın zararlı çıkıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar